- 1 Haziran 2012
- 2.223
- 858
- 83
- Konu Sahibi fairylove23
çocuğunu üzdüğüne değmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrblar. Kısmet olursa eylül sonu gibi bebeğimiz olacak. Kiracıyız bu ay kiraya zam yapılacaktı. Eşim ev sahibini aramış ve 3 ay sonra bebeğimiz olacak , bu nedenle bu senelik kirayı artırmasak olur mu demiş. Ev sahibimiz mırın kırın etmiş , ama gönülsüzce kabul etmiş.
Bu duruma bizim moralimiz bozuldu. 50 lira için minnet etmeseydik keşke diyoruz. Halbuki bi ev sahibiyle kandillerde bayramlarla hep birbirimizi arar, halimizi hatrımızı sorardık. Biraz da buna dayanarak söylemiş eşim. Kendini çok kötü hissediyor bu durumda. Onun için ben daha çok üzülüyorum...
hamileyim yaa belki o nedenle bu kadar üzüldüm, aslında daha güçlü olmam gerekiyor bu dönemde ama 3 kuruşa minnet etmişiz gibiime geliyor.
Hiç öyle düşünme canım ya valla ben öle küçük hesap yapan hak yiyerek üç kuruşun peşine düşen zenginler tanıyorum ki utanmaları hiç yok.sizin yaptığınız yanlış birşey yok bir ricada bulunmuşunuz kabul de etmiş boşver gerisini düşünme bebeğine odaklan Rabbim inş kendi evinizi nasip etsin size tez zamanda
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tabikide mırın kırın edecek, çok zengin olması önemli değil eğer öyle olsaydı zengin kişiler her isteyene para verirdi yada alacaklarından vazgeçerdi.Zammı iptal etmesi bile çok güzel bir durum, bunu yapmak zorunda değil kesinlikle, ama hemenceciktende tamam demesi beklenemez.
eşimle konuştum. Bu ay zamlı verme kararı aldık. Bakalım ev sahibinden ses soluk çıkacak mı, yoksa görmezden mi gelecek...
zam iptal olmuşken sizin zamlı ödeme yapmanız durumu biraz gerecek ama
kabul etmiş ya , canınızı sıkmayın...
Bebeğinizi de sağsalim kucağına all cnmm ...