moraller sıfırrrrrrrrrrrr

kestane

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2008
1.090
9
683
41
kızlar bu ara hastalıktan başımızı kaldıramadık daha öncede konu açmıştım kayınvalidem 2 kez ameliyat oldu hadi o geçti kayınpederimde prostat kanseri teşhisi kondu bide bunların üzerine yetmezmiş gibi iş yerimize 95 yılında malzeme alınmış parası ödenmiş fatura almışız faturayı veren firmada şerefsiz herif naylon fatura kesmiş bize ve bir kaç ay önce maliyeciler geldi dükkana 80 milyar borç çıkardılar dün mahkeme vardı eylüle ertelendi hakim vergi dairesi ile uzlaşma istemiş bakalım ne olcak inş.bunun üstesindende geliriz ama morallerimiz çok bozuk hadi kendi yaptığımız bi hata için olsa belki bu kadar üzülmicez ne yapcağımızı şaşırdık eşim arabaları satarız diyo bende biraz altınım var onları veririm dedim ama ne yapcaz bilmiyorum allahım oşerefsiz adamın cwzasını versin sürüm sürüm sürünsün inşallah bizi bu kadar üzüntüye soktuğu için ne olur bize dua edin buna çok ihtiyacımız varrsenağlamasenağlama

Allah yardımcınız olsun. Geldi mi üst üste gelir bazen.
Umarım bir şekilde yoluna girer.

Oncelikle gecmis olsun
Bazen olaylar geldimi boyle ust uste geliyor inanin
Sirf bu hafta bizim evde olanlari kisacaca anlatayim
Esim aniden rahazsizlandi hastaneye gittik bagirsak yirtilmasi var dediler en kisa zamanda ameliyat
Sonra yatak odamin basligi kirildi sonra alti kirildi durduk yere
Ertesi gun mutfakta su tasti halim dolaplarim mahfoldu su an Hala yapilmayi bekliyor
Sonra dun Temizlik yaparken yatak odasinin kirilan camiyla elimi kestim
Yani inan bu liste boyle uzar gider insanoglu hic derdi bitmityorki

Allah yardımcınız olsun canım, inşallah sorun yaşamadan atlatırsınız.
Hayat böyle bazen iniş bazende çıkışları oluyo...
ınşallah en kısa zamanda atlatırsınız

allah yardımcınız olusun inş düzelir siz bu durumu bir sınav olarak düşünün ve hiç üzülmeyin bence kimsenin ahı yerde kalmaz.biraz sabır arkadaşım.

Canım benim üzüldüm ya rabbim yardımcınız olsun.
Ama bi avukat arkadaşlara danışsan birşeyler yapılabilirmi ?
o adamı bulabilirmisiniz?
Belki konuyla bilgili arkadaşlar vardır.
Dualarla ...

Kayınvalideneze ve kayınpederinize geçmiş olsun öncelikle..

Umarım en kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar.

O kadar vicdansız insanlar var ki şu dünyada,bu yaptıklarının cezasını öbür dünyada nasıl ödeyecekler bakalım.

Hadi bu dünyada kaçtın ,öbür dünyada kaçacak delik arayacaksın ama o delikler de kabul etmeyecek seni !:umursamaz:

Hiç merak etmeyin arkadaşım elbet cezasını çeker o zihniyet.Hak yolunu bulur inşallah.

allah yardımcınız olsun canım
kaynanan ve kayınbabanada acil şifalar diliyorum
kimsenin ahı kimsede kalmaz canım sizin hakkınızı yiyenin yanına kalmaz bu yaptığılmaz:
umarım heşey bir an önce yoluna girer

geçmiş olsun öncelikle...
Ama benim anlamadığım başkasının kestiği naylon faturadan dolayı neden size 80 bin lira borç çıkarılmış ki ? sonuçta siz verginizi ödedyiseniz böyle bi borç çıkmaması lazım...

Canım benim üzüldüm ya rabbim yardımcınız olsun.
Ama bi avukat arkadaşlara danışsan birşeyler yapılabilirmi ?
o adamı bulabilirmisiniz?
Belki konuyla bilgili arkadaşlar vardır.
Dualarla ...

canım adam meyedanda ama faturalar bi pavyon karısı üzerine kayıtlıymış yani adam kadının üzerinden işini halletmiş

ahh canım bizde bunu anlamış değiliz nasıl oluyo diye faturayı bilmeden aldığımız için suçlu hemde malzemeyi alıp parasını ödediğimiz içinde mağdur oluyomuşuz ve vergilein hepside ödendi faturayı aldığımız için suçlu duruma düşüyoruz

off, cok zor, gecmis olsun.
Allah yardimciniz olsun, en kisa zamanda atlatmaniz dilegiyle

hmm biraz karışık sanırım pek anlamadım... düzelir inşallah ama bi avukat tutun mutlaka derim... en azından yanlış bi adım atmamış olursunuz bundan sonrasında...

canım 95 dedin sanırım 5 yıllık zamanaşımı var vergi koyamazlar öyle elinize ihbarname geldiyse dava açın

muhtemelen ekime ertelenen ceza davası aslında orda da zaman aşımı var davanın düşmesi lazım ben tam çözemedim olayını bir avukatla görüşün mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…