moralsizlik ve enerji düşüklüğünü öteleme ?

tibet hareketlerini sabahları yapmak çok iyi geliyor gerçekten ama devamiyet sağlayamıyorum...
olsun yap yinede...
bende 7aydır yapıyorum 9 daha geçmiş değilim...ara verip duruyorum birde
duvar şınavı ve squats yapıyorum
hurma pekmezinin etkisi büyük...hem acıktırıp duruyor hem de müthiş enerji veriyor...bende bazen tembelliğim tutup ama diyorum ...ama 2haftadır maşallahım var yani...

Ben yıllarımı böyle geçirdim ama şimdi öyle ni insan değilim çok zor olduama kendimi değiştirdim. Hepsinden önce gülmelisin yüzüne yapıtır bunu ben o kadar alışkın değildimki yüz kaslarım ağrıyordu. Gül insanlarla merhabalaş sohbet et bunun tek yöntemi bu gitgide enerji dolacaksın.

ben de o kadar yorgunum halsizim ki yarın doktora gidicem test yaptırmaya , sosyal hayatımı çok olumsuz etkiliyo hiçbişeyi hakkıyla yapamıyorum... müzik açsam oynasam spor yapsam hemen halsiz düşüyorum

bu konu tam aradığım konu ben de aynı durumdayım kan değerlerim de normal ama kımıldayasım yok 2 iş yapıp 3 yoruluyorum hiç bişey yapmak gelmiyor içimden dilek dilerken bile enerjim artsın diye diliyorum sürekli yesem içsem otursam :KK43: bi çözüm bulan yokmu bayılıyorum sürekli hareket eden insanlara

d vitamini eksikliği olabilir belki takviye gereklidir, güneşli havalarda at kendini dışarı sadece ışık bile enerji kaynağı
bi de sosyalleşmek önemli tabii, cinsel hayat falanda...

kızlar dert değil şükür ama ciddi bir tavsiyeye ihtiyacım var... moral motivasyon enerji yada ne bileyim kendini iyi hissetmek için günlük hayatta basit yada önemli neler yapıyorsunuz???
absürt bile olsa birkaç tavsiye yazan olursa çok sevinirim...
sabah kalkıyorum, kalkasım yok.. gece yatıyorum uyku yok.. sürekli yorgunluk, sebepsiz yere moral bozukluğu, üşengeçlik... daha saysam sayarım yani..
bazen duyuyorum çevremde arkadaşlarımda, işte şunu yapıyorum çok enerjik hissediyorum, evimde şunu bulunduruyorum çok moral veriyor vs diye...
bir arkadaşım doğal taşlar kullanıyordu mesela.. ametist akik vs.. denedim bende işe yaramadı :)
bana en çok huzur veren şeylerden biri çiçek yetiştirmek.. birsürü çiçeğim var ama yetmiyor... onlara baktıkça huzur doluyorum... ama elbette biryere kadar....
bildiğiniz huzur ve moral verici evde neler olmalı? çok b
kızlar dert değil şükür ama ciddi bir tavsiyeye ihtiyacım var... moral motivasyon enerji yada ne bileyim kendini iyi hissetmek için günlük hayatta basit yada önemli neler yapıyorsunuz???
absürt bile olsa birkaç tavsiye yazan olursa çok sevinirim...
sabah kalkıyorum, kalkasım yok.. gece yatıyorum uyku yok.. sürekli yorgunluk, sebepsiz yere moral bozukluğu, üşengeçlik... daha saysam sayarım yani..
bazen duyuyorum çevremde arkadaşlarımda, işte şunu yapıyorum çok enerjik hissediyorum, evimde şunu bulunduruyorum çok moral veriyor vs diye...
bir arkadaşım doğal taşlar kullanıyordu mesela.. ametist akik vs.. denedim bende işe yaramadı :)
bana en çok huzur veren şeylerden biri çiçek yetiştirmek.. birsürü çiçeğim var ama yetmiyor... onlara baktıkça huzur doluyorum... ama elbette biryere kadar....
bildiğiniz huzur ve moral verici evde neler olmalı? çok basit bir şey bile tüm motivasyonunuzu değiştirebiliyor bazen... ama ne???

asit bir şey bile tüm motivasyonunuzu değiştirebiliyor bazen... ama ne???

doğru beslenme ve sağlıklı yaşam programlarını araştırmanızı tavsiye ederim.. benim katıldığım programda sizin gibi sorunları olan birçok insan ile karşılaştım.. Hepsi programa başlamadan önce bu şikayetlerde bulunuyorlardı. bikaç aylık program ile birlikte bu şikayetlerinden eser kalmadı.. Dr. Hipokrates "GIDANIZ ŞİFANIZ OLSUN ŞİFANIZ GIDANIZ OLSUN" demiştir.

Açık havada yürüyüş yapmak bana her zaman iyi gelir.
En miskin,tembel,enerjisiz dönemlerimde yürüyüş kurtarıcım olmuştur.
Evde adaçayı tütsüsü yapmayı seviyorum,temizlikten sonra özellikle evin havası değişiyor gibi geliyor bana iyi hissettiriyor.

Back
X