Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yor benim bu omzumda leke var yani çarpma felan değilGenelde gün. İçinde bende koltuğa sehpaya carparim hiç eksik olmaz morarma bacaklarımda
Ama sürekli oluyordu 50krş kadar felan şimdi baya büyük avuç içi büyüklüğünde oluyorGenelde gün. İçinde bende koltuğa sehpaya carparim hiç eksik olmaz morarma bacaklarımda
Hm fotoğraf çok yakından çıkmış net beli olmuyor bende bacakda sandimHa
yor benim bu omzumda leke var yani çarpma felan değil
Hayır omzumda ama göbeğimde bacaklarımda kolarımda da oluyorHm fotoğraf çok yakından çıkmış net beli olmuyor bende bacakda sandim
Evli misiniz? Evlilik icin verilen tahlillerde talasemiye bakiliyor, aslinda.Merhaba Arkadaşlar lütfen bana cevap verin ilaki aranızda sağlıkçı arkadaşlar vardır. Benim vücudum da sürekli morarmalar oluyor şimdi de böyle içinde kırmızı noktalı morluklar oluyor
Doktora gittim tassalemi hastalığından şüphelendi kan verdim sonuçlarım cumartesi günü çıkacak inshallah sizden yorum bekliyorum sizce neden olabilir
Evliyim 6 yıldırEvli misiniz? Evlilik icin verilen tahlillerde talasemiye bakiliyor, aslinda.
Peki tassalemi nasıl bir hastalık bana açıklar mısınız ilk kez duyuyorumEvli misiniz? Evlilik icin verilen tahlillerde talasemiye bakiliyor, aslinda.
Bende araştırılıyor daha tassalemi olabilir dedi doktor daha önce kan verdim şüphelendi şimdi de kesinleştirmek için bir daha verdimbende de aşırııı oluyor her türlü tahlil yapıldı ama bişey bulamadılar malesef
Yazarsanız mutlu olurumEvli misiniz? Evlilik icin verilen tahlillerde talasemiye bakiliyor, aslinda.
benim morarmalarım sizinkinden daha yoğun, her türlü testi yaptırdım temiz çıktı artık umursamıyorum bendeBende araştırılıyor daha tassalemi olabilir dedi doktor daha önce kan verdim şüphelendi şimdi de kesinleştirmek için bir daha verdim
Demirin güzel dedi doktor, acımıyorBastırınca acıyor mu? Acıyorsa sıkıntı yoktur diye biliyorum. Demir eksikliği de olabilir.
Ya ben doğrusu tasalemi hastalığını merak ediyorum nasıl bir hastalık doktor ondan şüphelendibenim morarmalarım sizinkinden daha yoğun, her türlü testi yaptırdım temiz çıktı artık umursamıyorum bende
Verdim taselemi den şüphelendiDemir eksikliğinden olabilir bir doktora gidip kan tahlili verin
Evlilik testleri sirasinda cikardi olsaydi, talasemi bir kan hastaligi ve genetik gecisli, cok bilgim olan bir rahatsizlik değil ancak talasemi hastalarinin gebe kalmasi, cocuk sahibi olmasi onerilmiyor bildigim kadariyla.Yazarsanız mutlu olurum