• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

g5 uygulaması bölgesel incelme faydasını gören var mı

cansu1142

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2025
40
6
1
26
bölgesel incelme için bir güzellik merkezine gidiyrm ems pasif ve g5 lenf drenaj hepsi var fakat faydası olurmu bilemedim g5 etkili dendi ilk girdim daha heryerim mosmor oldu bilen yaptıran varmı bu morarmalara rağmen faydasını görücekmiyim bana lütfen bilgilerinizi paylaşrmsnz

Öncelikle merhaba güzellik uzmanıyım bahsettiğiniz işlemlerin hiç biri kilo verdirmez sadece sıkılasmanızı sağlar. Bu sektörün içinde olup lazer ve medikal cilt bakımı dışında hiç bir işlemi önermem. Güzellik salonları sizlere bunları satabilmek için abartırlar ama maalesef durum anlatıldığı gibi değil. Öncelikle ems ve pasif kaslarınızı çalıştırır evet özellikle normalde sporla çalışması uzun süreyi bulan bölgeler yani göbek iç bacak gibi yerlerde etkilidir fakat kilo vermeyi sağlamaz sadece siz bir kilo verme sürecine girerseniz diyet , spor yaparsınız bu cihazlarda siz kilo verirken sarkmamanızı sağlar. Normalde spor yaptığınızda göbek yağları 30 dakika sonra erimeye başlıyorsa bu cihazlarla desteklendiginde 20 dakika sonra yakilim başlar. G5 ise.bir selülit masajı da portakal görünümü azaltmak ve kan dolasimini arttırmak için yapılır ve morarması normal değildir ya çok kuvvet uygulanmistir ya da yapılan bölgeler ince deri yapısındadir g5 de genel olarak basen bacak arkası ve popo kisimlarina yapılır göbeğe yapilmaz çünkü kabizlaga bile sebep olabilir. Daha sonra lenf drenaj ise tamamen bir masaj türüdür lenf bölgelerinizi sık bırak şeklinde odem atmaniza yardımcı olabilir ama dediğim gibi yüzde 60 diyet yüzde 30 spor yüzde 10 bu cihazla

Back