Yani tarlusalı söktürücü olarak bende kullandım son adetim çok gecikmişti.vE İLAÇ BİTTİği zamanda hamile olduğumu öğrendim ....kızlarrr merhaba ben 1 senelik evliyim son 6 aydır çok çocuk istiyoruz eşimle hiç korunmadık bu zamana kadar . Ben çok düzenli adet oluyorum 30 günde 1 en fazla 31. Günü adet olurum . Bu ay tam 7 gün gecikti idrar testi yaptım negatif kan testi yaptım 2.60 yani negatif doktora gittim tarlusal adet söktürücü verdi kullanmak istemiyorum nolur nolmaz diye geç döllenme konusunda kızların yazdıkları etkiledi beni o kadar huzursuzum ki her gün düşünmekten bu kadar geç öğrenen var mı hamileliğini?
kızlarrr merhaba ben 1 senelik evliyim son 6 aydır çok çocuk istiyoruz eşimle hiç korunmadık bu zamana kadar . Ben çok düzenli adet oluyorum 30 günde 1 en fazla 31. Günü adet olurum . Bu ay tam 7 gün gecikti idrar testi yaptım negatif kan testi yaptım 2.60 yani negatif doktora gittim tarlusal adet söktürücü verdi kullanmak istemiyorum nolur nolmaz diye geç döllenme konusunda kızların yazdıkları etkiledi beni o kadar huzursuzum ki her gün düşünmekten bu kadar geç öğrenen var mı hamileliğini?
bilirkisi konustu. klavye basindan teshis. nasi bi cesaret anlamak mumkun degil.7 gün çok uzun bir süre kanda olsaydı çıkardı üzgünüm hamile degilsin
Beklenen adetten 8 gün sonra öğrendim
Ben de 31 günde adet olurum
32. Gün adet olmadığım için kana baktırdım <1.20 çıktı
Doktor hamile değilsin dedi
36. Gün idrar testi yaptım negatif çıktı
39. Gün idrar testini tekrarladım pozitifti
40. Gün kan testinde hcg 68 çıktı
2 hafta geç döllenme olmuş
Umarım istediğin gibi olur
Çok sağol inşallah Allah hepimizin gönlüne göre versinHer ihtimale karsi kullanma yuruyus filan yada bitkisel sokturuculer kullan ama insallah hamilesindir
Söktürücü neden kullanacaksınız ki?
Hamile değilseniz bile vücut bireyden etkilenmiş gecikmiş olabilir.
Yani ümitlendirmiş gibi olmayayım ama olabiliyormuş başıma gelmese ben pek inanmazdımAy böyle çok heyecanlanıyorum bunları duyunca umarım öyle bişey vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?