Morelim çok bozukk:(((

DrGunay

Guru
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2008
2.270
9
316
Diğer
Arkadaşlar morelim çok bozuk.Eşimi işten bir proje için yurtdışına gönderiyorlar.Gitmesi mutlak.Tedavim bu ay ertelendi.Nisan a kaldı.Çok kötüyüm ya ...Hem eşimden ayrı kalıyorum hem de bir ay daha gecikicem tedavi için (((

canım üzülme sakın.vardır mutlaka her işte bir hayır.belkide nisan senin için çok daha hayırlı olacaktır.böyle şeylere çok kafayı yormaktansa nisan için dua etmeye başlamak lazım

canım üzülme bence her işte bi hayır var oda Allahtan bence böyle düşün bundada vardır bir hayır de nisandaki tedavin için rabbime dua et bence bol şanslar şimdiden a.s.

canım benim üzülme sakın ya vardır herşeyde bi hayır eşin gelene kadar bizler burdayız paylaşırız her türlü dertlerimizi

bazen kendimiz için hayırlı olduğunu sandığımız şeyler şer, şer sandığımğız şeyler de hayırlı olabiliyor canım, onun için şu anda bulunduğun duruma şükretmelisin, mutlaka insan üzülür haklısın ama allah hastalık dert tasa vermesin, bunlar halledilebilecek şeyler, ki hiçkimse hayalini kurduğu şeye pat diye kavuşmuyor bunu da bilmeni isterim, şahsen ben 8 senelik evli ve tedavi görmüş biriyim, bebeğimi de henüz kucağıma aldım, yıllarca özlemini çektim, yeri geldi çok ağladım üzüldüm hırpalandım ama şimdi diyorum ki demekki öylesi hayırlıymış, hani derler ya su akar yatağını bulur diye, işte aynen öyle, akışına bırakmak lazım biraz hayatı, senin de hayatında su akacak ve yolunu bulacak, gönlünü ferah tut, bu arada bu ne tedavisi

Allah herşeyin hayırlısını ,sağlıklısını zamanında versin.geç olsun,güç olmasın....

evet arkadaşlara katılıyorum herşeyde vardır bir hayır ama bazı yerlerde spermleri dondurduklarını duymuştum bazı arkadaşların tedavi sırasında eşlerinin yumurta toplamada olamayacağını öğrenince dondurttup sonra kullandıklarını duymuştum ama valla ne kadar doğru bilemiyorum embriyo demiyorum yanlış anlaşılmasın sperler işleme tabi tutulup yumurta toplama için dondurtuluyormuş bi sitede okumuştum

Vardır bi hayır arkadaşım üzülme demekki vakti zamanı deilmiş öle de ağzını hayra aç hayırlıu olsun

allah beterinden saklasın canım ya tedavin olupta olumsuz sonuç alsaydın dahamı iyi olurdu hakkında hayırlısı buymuş demekki herşeyin zamanı vardır rabbimde sana bunu uygun görmüş fazla sorun yapma bebişlerine ve bidahaki aya kendini hazırla tedavinde başarılar inşallah en kısa zamanda meleğine kavuşursun canım

canım acele etme Rabbim yönlendiriyor belki ben hep öyle diyorum benimde belkide şimdi transferim yapılacaktı doktor mayıs başı gel dedi ne diyimki kısmet

her şeyde bir hayır vardır canım, üzme kendini. bak biz tedavi olduk ne oldu. ellerimiz yine bomboş. inşallah nisan ayında iyi şeyler olacak

canım bencede vardır bir hayır.bence bu sürede kendine zaman ayır beslenmene çok dikkat et ve spor yap bolbol.spermler dondurulabiliyor ama esin sadece 1 ay için gidecek buna gerek yok bence . taze olarak kullanılması daha iyi sonuç verir diye düşünüorum.

evet öyle birşey var, spermlerin kalitelileri ayıklandıktan sonra kadından toplanan embryolarla dölleniyo, diyelim ki kadında 10 tane yumurta oluştu hepsini döllüyolar, kanunen 3 tane embryo transfer edilebilyo, daha fazlası yasak, geri kalan 7 tanesini de istersen dondurtabiliyosun, bildiğim kadarıyla da 10 yıl boyunca saklanıyomuş

Canım bencede üzme kendini.Herşeyde vardır bir hayır... Baharla birlikte herşey daha güzel olacak diye pozitif düşün....

hayrdır arkdaşım inşallah bak ne güzel bir ayda başlıyorsun tedavine doğa canlanmış çiçekler böcükler uyanmış bir bakmışsın seninde içinde pıtırcıkar açmış dimi güzel düşün güzel olsun bu arada bende nisanı düşünüyorum allah kısmet ederse inşallah bizim meleklerimizde nisan yağmurları gibi bereketi ile gelir ve mutluluk yağmurları akar gözlerimizden allahım ne verirse hayrlısını versin canım

Desteğiniz üçün çok ama çok teşekkür ederim arkadaşlar.
Sera96 canımcım senin mesajından çok duygulandım cevabını ağlayarak yazıyorum.İnşallah allahım isteyen her birimizi canlarımızla sevindirir...

Desteğiniz üçün çok ama çok teşekkür ederim arkadaşlar.
Sera96 canımcım senin mesajından çok duygulandım cevabını ağlayarak yazıyorum.İnşallah allahım isteyen her birimizi canlarımızla sevindirir...

inan bende o anda çok duyguluydum ve ağlıyordum elimizden bir şey gelmiyor verecek olan rabbim inşallah çok bekletmez ve bir an önce verir meleklerimizi artık sabır kalmadı bendeeeeeeeesenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…