Morelim sıfırr

Bunu bir sebep, sizi kamçılayacak bir olay olarak düşünün ve yanlışlarınızı düzeltmek için çabalayın.
Konuşma dilinde nasıl ki rahatça argo, küfür kullananlara notunu veriyorsak, yazı dilinde de aynı şey yanlış yazanlar için geçerli açıkçası.

Bir kere yanlış yaptınız olabilir denir düzeltip ikincisini yollamişsiniz onda da hata yapılmış böyle önemli bir yazismayi keşke yollamadan önce birkac kez dikkatli okusaydiniz. Hepimiz insanız hata yapabiliriz de kullar bazen bunu affetmiyor malesef.
Gerçekten ikinci sefer baya kontrol ettim ama o sevinçle heyecanla hemen gönderdim hayırlısı artık.. Aramayacakları kesin birde tesettürlü bayan hiç yoktu bilmiyorum olumlu gibi konuşuldu yüz yüze ama

Telefondan CV mi hazirlanir? Eger kurumsal bir firma ise kurumsal firmalar boyle seylere cok onem verir. Harf hatalari sizin ozensiz oldugunuzu gosterir. Bu karsi tarafta negatif bir izlenim yaratabilir.
Is gorusmelerine zaten onceden hazirlanmis özgecmiş ile gidilir.
Evet gerçekten acele hareket ettim heyecan yaptım ama şuan yapacağım hiç bir şey yok büyük ihtimal olumsuz olacak nasıl görmedim birde telefondan yazınca gerçekten harf hatası oluyor. Evde bilgisayar da yoktu bende bu şekilde yaptım ama o bir harf dışında çok özenli hazırladım hayırlısı artık..

Bunu bir sebep, sizi kamçılayacak bir olay olarak düşünün ve yanlışlarınızı düzeltmek için çabalayın.
Konuşma dilinde nasıl ki rahatça argo, küfür kullananlara notunu veriyorsak, yazı dilinde de aynı şey yanlış yazanlar için geçerli açıkçası.
Evet çok aceleci davrandım ve şuan da farkettim ki telefonda doğru yazsamda farklı oluyor nedense birde ikinci sefer defalarca kontrol ettim o harfe, dikkat edemedim sonrası bakınca farkettim gerçekten panik, heyecan yapmayacaksın hiç bir zaman.

Back
X