Morelim sıfırr

Kendinize bu kadar yüklenmeyin. Ne salak ne de eziksiniz. Özensiz ve dikkatsiz davranmışsınız sadece, hepsi bu.

Sizin için tecrübe olmuş oldu, bundan sonra daha dikkatli olacağınıza eminim. Hakkınızda hayırlısı olsun
İnşallah 🤲 yapacak bir şey yok ben olsam bende benim gibi birini kabul etmem iki saattir ağlıyorum niye acale ettiysem.

Sinirden ağlıyorum ben olsam kabul etmem tam saçmaladım bilgisayarda yok alacağım kimsede yok düşündüm bende ama

Ağlama kız altı üstü 1 yazım hatası yani buna da takılacaklarsa ittir et o iş olmasa da olur. Bir dahaki sefere acele etmeden yaparsın.

Cv de 3. defa hata yapan birini değil işe almak şirketimin kapısından geçirmem. Pess yani bu kadar da olmaz ya 🤦🏼‍♀️
3. Defa değil 2.düzenledim heyecanla tekrar gönderdim ve bir harf hatam vardı ben olsam benim gibi birini almam zaten bunuda yapamıyorsam ..ne diyim

Yazım yanlışı yapılması benim için sorumsuzca bir davranış. Tekrar tekrar kontrol edilmesi gereken bir şey bu.

Ben işveren olsam sizi asla işe almam.
Konuştuğu dili bile yanlış yazan birinden bana çalışn olarak hayır gelmez bence.

Konu başlığında bile morel yazmışsınız.
Hayel, morel, saten, herkez...
Ayy cinnet resmen.

Ağlama kız altı üstü 1 yazım hatası yani buna da takılacaklarsa ittir et o iş olmasa da olur. Bir dahaki sefere acele etmeden yaparsın.
Olmayacak canım büyük ihtimal ikinci kez hatalı göndermekle salak gibi hissediyorum kendimi ama bundan sonra çok dikkatli olurum

Hala yazim ve dilbilgisi hatalari yapiyorsunu. Bence sorun acele cv hazirlamaniz degil, turkce yazim bilginizin gercekten kotu olmasi ve bence bu daha kotu
Sinirden ağlıyorum ben olsam kabul etmem tam saçmaladım bilgisayarda yok alacağım kimsede yok düşündüm bende ama

İnşallah 🤲 yapacak bir şey yok ben olsam bende benim gibi birini kabul etmem iki saattir ağlıyorum niye acale ettiysem.

3. Defa değil 2.düzenledim heyecanla tekrar gönderdim ve bir harf hatam vardı ben olsam benim gibi birini almam zaten bunuda yapamıyorsam ..ne diyim
Bu kadar dramatize etmeyin. Dikkat edersiniz bir dahaki sefere.

Birde yukarda bir mesajınız var ‘ben salağım..’ ile başlayan. 6 defe yazmışsınız insanlara cevap olarak. Abartmayın.

İşe çok ihtiyacınız olsa böyle bir hatayı 2. defa yapacağınızı sanmam. Çünkü iş kovalayan insanın cv si her daim hazır olur. Sadece ek yapar veya düzenler gönderir.

Kızlar merhaba iyi güzel bir firmadan biri aracılığı ile iş görüşmesine gittim güzel geçti cv de gönderin maile dediler bende cv hazırladım gönderdim yetkiliye harf hataları var dedi düzenledim gönderdim tekrar ama şimdi detaylı bakınca bir harf hatası daha var dolayısı ile yazacağıma dolayası ile yazmışım sizce 3. Kez göndermeli miyim ayıp olur mu birde telden hazırladım hızlı yazdım uffff
Ne biçim şirket ya CV de harf hatası var düzelt gönder diyen hiç duymadım ahir ömrümde :)

yaw bir durun, belki olur, belki de olmaması hayırlıdır, niye bu kadar kendinizi darlıyorsunuz?

Herşeyin en hayırlısı olsun, hemen yelkenleri suya indirmeyin böyle. Allah dert vermesin.

yaw bir durun, belki olur, belki de olmaması hayırlıdır, niye bu kadar kendinizi darlıyorsunuz?

Herşeyin en hayırlısı olsun, hemen yelkenleri suya indirmeyin böyle. Allah dert vermesin.
Evet canım orası öyle hayırlısı ne ise o olsun yapacak bir şey yok

Hak eden biri girsin inşallah 🤲 bana cevap gelmeyeceğine eminim harf hatası bu kadar önemli ise kesinlikle olumsuz 👎

Umarım işe kabul edilirsiniz.
Ancak yanlış anlamamanızı dileyerek imlâ ile ilgili genel bir probleminiz olduğunu söylemek istiyorum.
Amacım eleştirmek değil, lütfen yanlış anlamayın. Bundan sonraki iş başvurularınızda benzer sorunları yaşamamak adına bu sorununuzu çözmenizi öneririm.
Alıntıladığım mesajınızda da ayrı yazılması gereken "de/da"lar bulunma hâl eki gibi kelimeye bitişik yazılmış. Konu başlığındaki kelimenin de yazımı yanlış. Bu kadar yanlışlık klavye hatası olamaz diye düşünüyorum.

haklısınız kendimi salak gibi hissediyorum iş ani çıktı bir tanıdık vesilesi ile bende heyecan yaptım açıkçası ve hazırlayıp bir anda gönderdim daha önce cv vardı tam kapsamlı değildi şuan refaranslar baya etkili olduğu için tekrar hazırladım ben olsam bende kabul etmem daha cevap gelmedi ama kesin alınmam 2 saattir kendime kızıyorum post başlığını bile yanlış yazmışım tam eziğim evet birde evimde bilgisayar yok keşke birinden yardım alsaydım acale hareket ettim o bir harf için almayacaklarına eminim otomotiv firması danışma işiydi
Ders olmuş, bundan sonra daha dikkatli olursunuz, o gözle bakın.

Kızlar merhaba iyi güzel bir firmadan biri aracılığı ile iş görüşmesine gittim güzel geçti cv de gönderin maile dediler bende cv hazırladım gönderdim yetkiliye harf hataları var dedi düzenledim gönderdim tekrar ama şimdi detaylı bakınca bir harf hatası daha var dolayısı ile yazacağıma dolayası ile yazmışım sizce 3. Kez göndermeli miyim ayıp olur mu birde telden hazırladım hızlı yazdım uffff
Morel degil moral. Imlada sıkıntınız var galiba. Biraz ozen gosterin, dili dogru kullanmak hayatin her alaninda onemli.

Otomotiv firması danışma işi ne

Araç satış görevlisi mi

Otomotiv parçası satan firmada satış danışmanı mı

Bir yerde telefon vs bakan kapıdaki danışma mı

Bir de CV de dolayısıyla kelimesi neden var yani eğitim iş deneyimi vs olur o kelime neden geçiyor

CV nizi sakin bir zamanda güzelce hazırlayın

Otomotiv firması danışma işi ne

Araç satış görevlisi mi

Otomotiv parçası satan firmada satış danışmanı mı

Bir yerde telefon vs bakan kapıdaki danışma mı

Bir de CV de dolayısıyla kelimesi neden var yani eğitim iş deneyimi vs olur o kelime neden geçiyor

CV nizi sakin bir zamanda güzelce hazırlayın
İşi neden bıraktığım cümlesinde

Back
X