Moreller Sıfır sıfır sıfır ..

Kimse kimsenin yaşadığını bilemez. Çalışabilecek durumda olsa çalışırdı. Evet bizde çocuğun o huyunu sevmiyoruz ama çocuk ne yapalım huyu öyle her istediği yapılan bi çocuk değil zaten yapılmadığı halde böyle. Farzedelim annesi çalışıyor, çocuğunu kime bırakacak? Bakabilecek biri yok. Malum ellere de güven olunmuyor zaten bakıcı tutulsa maaşının çoğu ona gidecek, daha ne anladık çalışmasından. İnsanların ne yaşadığını ve ne durumda olduğunu bilmeden bahane diye adlandırmanız doğru değil. İyi geceler

Bizim karşı komşu halıları yıkamaya vermeyip kendi yıkayıp 20 lira cebinde kalarak ev almış
senede ıkı kere halıyı yıkamaya verse toplam 20 halı olsa halı basına 20 tl tutsa 400 tl yapar buda yıllık 800 tl yapar
ornek 200 bınlık bır ev alması ıcın 250 yıl para bırıktırmesı lazım komsu kac yasında (harcadıgı su hesaba dahıl degıl)

Evde yıkamaya şu faturası deterjanı düşmemişsin.. 70 e yakin vardır tahmini.. demek istediği çok şeyden kisarak galiba yani heralde öyle demek istedi ben halıları yıkamaya verdiğimde balkon da görmüştü de öyle demişti.. Biz evde kendimiz yıkardık bende dedim teyze 20 tutuyo çok birşey değil.. dedi biz o 20 yi cepte tuta tuta aldık bu evi.. dedim içimden evde yıkayınca cebinde kalacak sanki o para şu faturası deterjan parası filan daha fazla gidecek belkide.. dedim vay be millet 20 liraya ev aliyo biz nerde yanlış yapiyox acaba

valla nerdeyse sakız fıyatı olmus 20 tl
eskıden olsa cepte tuta tuta gercekten ev alınırdı ama hıc fuzulı harcayabılecek lukse sahıp olabıldıgımızı sanmıyorum keske bukadar basıt kısarak evler alabılsek ah komsu teyze ah ıste eskıler :) halbukı su ve deterjan daha fazla gelıyor en ıyısı eve hıc halı acmamak boylece yıkamak ıcın gıder ayırmayız ozaman kesın ev alınır deseydınız

Yine alamazdı evde yıkasan daha çok masraf.. 2 3 haliydi benim galiba.. eskiden dediğin gibi daha az paraya alınabiliyordu ev ama simdi öyle değil maalesef.. öyle dedi ama aslında demeye çalıştığı bi çok şeyden kisarak galiba.. yok be ne fuzulisi işte

Elinizde telefon ve internet oldugu sürece , kafanızı kullanırsanız az yada çok para kazanabilirsiniz.

Tek mass var. Bn bebekten dilate calismiyrm

Tek mass var. Bn bebekten dilate calismiyrm

Sorması ayıptır eşinin maaşı ne kadar ev kira mı? Tek maaşla geçim zor üstüne çocukla daha zor. Ay sonu gelmiyor gerçekten ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…