- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
seni cok iyi anliyorum. bizde iki kisi calisiyorduk, ancak ben 6 ay once isten cikarildim be suan tek maasa dustuk, bizim de yuklu odememiz var, esimin aldigi maas oldugu gibi odemelere gidiyor ve benim elime 20 lira kalmiyor maastan, cocugun mamasi bezi icin bile butce kalmiyor (ki suan issizlik maasi aliyorum bu ay son o da, bittiginde sonraki ay ne yapicaz bilmiyorum) insan kendini kotu, savunmasiz, aciz ve caressiz hissediyor.
kombimiz bozuldu, ocakta tencereyle su isitip banyo yapmaya calistik, hatta kova ve masrapa bile yoktu evde, 5 litrelik su damacanasini ikiye kesip icine su doldurup yikandik dusunun....
bizim odemelerimiz 2 yil kadar surecek, 2 yil boyle nasil gececek bilmiyorum dusundukce icim karariyor, ben evden calisiyorum ama siparis gelmeyince hic kazanc olmuyor tabiki... ise girmeyi dusundum ama kendi meslegimi yapabilmem suan icin cok zor, is durumum karisik biraz ne yazikki...
allah darda olanlara yardim etsin bu devirde hersey cok zor
kombimiz bozuldu, ocakta tencereyle su isitip banyo yapmaya calistik, hatta kova ve masrapa bile yoktu evde, 5 litrelik su damacanasini ikiye kesip icine su doldurup yikandik dusunun....
bizim odemelerimiz 2 yil kadar surecek, 2 yil boyle nasil gececek bilmiyorum dusundukce icim karariyor, ben evden calisiyorum ama siparis gelmeyince hic kazanc olmuyor tabiki... ise girmeyi dusundum ama kendi meslegimi yapabilmem suan icin cok zor, is durumum karisik biraz ne yazikki...
allah darda olanlara yardim etsin bu devirde hersey cok zor