Canim, sizin degerleriniz cok iyi gorunuyo maasallah. Krugere gore bizim morf. 0 di, iste giderek yukseliyor, ben tam anlamadim ama sizinkisi krugere gore 1 ya da 9 burayi anlamadim aslinda 1 bile 0 dan iyidir, benim ilk iki sene evvel 0 la asilama bile yaptilar tabii hicbir bilgim yoktu... Simdi simdi bazi seyleri ogrendim, morfolojiyle alakali basliklari cok okudum... sizin preseed basligindaki yazinizdan morfoloji dusuk izlenimi aldigim icin bunu mutlaka yukseltmelisiniz diye sizi uyarmak istedim... Cunku ben negatifleri kendim gormekten biktigim icin ve morfoloji kim nederse desin cok cok onemli.. Yine ozel mesajda bilgi de verdim. Benim tecrubelerim maalesef hep aci tecrubeler. Ama anladigim kadariyla maasallah diyorm, degerlerinize gore preseed insaallah sizde ise yariycak, biz de cok sevincez, bize de umut olur insaallah... Sekil bozuklugu derken morfolojiyi kast ediyorsaniz eger doktor bu konuyla alakali bisey soylemese bile mutlaka bunu israrla belirtin, bakin coklari para alabilmek icin morfolojiyi hic hesaba katmiyolar ama uzulen biz oluyoruz... Ben defalarca morfoloji dedim, doktorum onemsemedi ama denemem basarisiz oldu...