Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aşılamyal hiç zaman kaybetmeyin arkadaslar morfoloji olanlar lütfen 9 yıllık evliyim yıllarca bana sebepsiz dendi morfoloji sıfır oldugu halde önemi yok önemi yok dendi ama cok önemli lütfen aşılamyal zaman kaybetmeyin derim okadar arastırmalrıma ragmen tüpde bile cok nadir tutuyor bana belki bagzı arkadaslarınız kızacak cok ümitsiz konuştugum için ama ben cok cektim lütfen aşılamayı gecinnnn 3 aşılama 3 micro hala tutmadı ve tutanda az microda
:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
canım bnm eşiminde %3 ilk aşılamamı oldumda bnle aynı anda bi kızada yapıldı onunkinin %0 dı ama aşıalamdan sonra bakılmış morfoloji değerine kıza 3 milyon sperm hareketliliğide %50 nakledilmiş inş.tutar artık Allahtan cnm bu mikro ssk karşılıyomu şartları neler fiyat olaraka nasıl hayatımmm ona göre bizde olmassa mecbur ona geçicez Allahım yardım etsin hepimize
Bizimde morfoloji %1 ve dr aşılama yapalım dedi ben napıcam şimdi![]()
aşılama için 4% üstü olması gerekmiş...bizim 3%...ama bence tüp bebekden önce 2 kere aşılama denenmeli....
benim en son gittiğim dr morfoloji önemli değil dedi...normal yoldan olur dedi..şaştım kaldım...
ama bence morfoloji önemli sonuçta sağlıksız sperm varsa yumurtayı nasıl döllicek..
önümüzdeki ay bende aşılama denicem inşallah ilk seferde tutar...
sende ankaradasın hangi dra gidiyosun cnm
aşılama için 4% üstü olması gerekmiş...bizim 3%...ama bence tüp bebekden önce 2 kere aşılama denenmeli....
benim en son gittiğim dr morfoloji önemli değil dedi...normal yoldan olur dedi..şaştım kaldım...
ama bence morfoloji önemli sonuçta sağlıksız sperm varsa yumurtayı nasıl döllicek..
önümüzdeki ay bende aşılama denicem inşallah ilk seferde tutar...
Timur Gürgan canım bu ikinci prof aşılama diyen şaştım kadım, senin hangi dr
aa duydum bn bu dru baya ünlü hacettepedeydi sanırım biizimki doç dr serdar oğuz cnm Allah Allah Bİ BİLDİKLERİ VAR DEMEKKİ AYYYY akıl sır ermiyo valla
evet canım haceetepenin ama orada bakmıyor özel cliniği var. Serdar Oğuz 2 arkadaşıma sezeryan yaptı ikide normal yolla hamile idi, şimdide bir arkadaşım 5 aaylık oda Serdar Oğuza gidiyor oda normal yolla kaldı, doktordan çok memnunlar, sen oldun mu aşılama
oldum cnm işte haftaya perş belli olucak inş.tutmuştur ama pek sanmıyorum bu değerlerle evet bn drumu çk seviyorum çok tatlı çk candan ama bazan üpheye kapılıyo insan tabiiii cnm timur hocanın muay.ücreti ne kadar aşılamaya ne dedi ?
Allah yardımcın olsun inşallah tutmuşturda sen bize umut olursun.. muayene ücreti 200 TL aşılama 1000 TL, aşılama için iğne mi kullandın adetin kaçıncı günü başlanıyor merak ediyorum da
anladım cnm inşallahhhhh yarabbim artık rabbimden herşey canım bn adetin beşinci günü klomene başladım beş gün boyunca içtim ve 12.gün bakıldığında drummm çok güzel dedi 2 tane yumoşum oldu biri 19mm biri 17 mm ondan sonrada çatlatma iğnesi oldum 36 saat sonrada aşılama yapıldı ama aşılamaya çk basit filan dediler bnde iç sıkmadım zaten kendimi ammma nasıl canım yandı kanamada oldu azcık bnde çatım dar olduğu içinmiş dr öyle dedi amannn biizm dr diyoki sizin çocuğunuz olur diyor ama bn ne bileyim bir türlü şey yapamıyorum çnkü bnm yumurtlamam gayet iyi klomenle iğneye bile gerek yk dedi amma eşimin değerlei işte bide yaşımda 22 bnm daha drum gayet gençsin çk iyi diyo ama bakalım uzun yzdım herhalde kusura bakma:1rolleyes: