Erkek İnfertilitesi Morfoloji 2% aynı durumda olanlar yardım..

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba bursa üniversıtede denmediniz mı tüp bebek asılama

canm hiç sıkıntı yapma kendne benmde eşmde sayı hareketlilk iyi morfoloji 1..doktor bize bu çok özel olarak bakılan bişey katı şartlra göre baklıyo belki türkiyedeki çocğu olan erkeklernkne bakın onlarında 1-2 dir dedi...sen bunu dert etme sayı ve hareketlilk için keçiboynuzu havuç suyu falan bide vitamnler kullandır

omega 3 ve çinkoyu ayrı ayrı vitamin hapıylamı veriyorsunuz

Teşekkür ederim canım, keçi boynuzu kürü yaptırdığım ay hamile kaldim ama kimyasal oldu malesef şimdi bu ay tekrar yapacak hayırlısı hakkımızda. Doktor da bana öyle demişti çoğu erkeğin anormal sayısı normalden fazladir diye ama farkına varmadan çocukları oluyor.

kızlar bakın arkadaşlar sayıya hıza harekete morfolojiye iyi gelecek şeyleri yazmışlar ....
bizde hız ve morfoloji düşük olduğu için hemen deneyecegim....

artı daha neler veriyorum,kendime bakmıyorum ona baktığım kadar..

bu tavsiye üzerine bende nature's bounty nin Q10 ve l carnitin içeren takviyesini aldım
Q10 30 mg
l carnitin 250 mg varmıs günde 2 tablet kullanırız... 60 kapsül yani 1 aylığı 142 tlye aldım
şifa olsun inşallah

işte güzel bir yazıııı :)

Sperm sağlığı için L-karnitin
Karnitin erkeklerde spermin hareket kabiliyetini artırabilir. Sperm için çok miktarda uzun zincirli yağ asitlerinden sağlanmış enerji gereklidir. Bu yağ asitlerinin enerjiye dönüştürülmeleri için karnitin aracılığıyla hücre içlerine getirilmeleri gerekir. Spermin enerji üretme kapasitesinde karnitinin bulunma durumu bir sınırlayıcı faktör olabilir.
Birkaç araştırmada tutarlı sonuçlar elde edilmiş ve oligospermiya (sperm sayısında düşüklük) veya astenozospermiya (menüdeki spermlerin hareket kabiliyetinin yetersiz olması) sorunu yaşayan erkeklerde sağlıklı, hareketli sperm sayısının L-karnitin alımıyla kayda değer ölçüde arttığı kanıtlanmıştır. Bu araştırmanın kalıtımcılarına üç ila altı ay boyunca L-karnitin verilmiştir.

Ben hep hapları dönüşümlü kullandırdım mesela sabah evicap kahvaltı sonrası akşam çinko gibi sonraki ay omega3 ve pycnogenol coq10 birlikte verdim etkileşimi artsın diye
bende şmdi bu alığım Q10 ve l karnitini kullandırıp ekstra ballı macunlarımızla havuç suyuna devam ettiricem eşime

Merhaba araştırma yaparken yazınıza denk geldim , sanırım hamilesiniz rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin , hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz Merak ettiğim normal yolla mı hamile kaldınız

Teşekkür ederim maşallah darısı bize olsun inşallah
Böyle bir konusu okdugunu bilmiyordum ama ben de klomen kullanirken denk gelmistim bu arkadasima ordan biliyorum. İyilestirme icin bir seyler yapmiştır herhalde Duasını eksik etmez bizden sağolsun. İnsallah bize de bebek sahibi olmayi nasip etsin Allah.

Merhaba klomenle + çatlatma iğnesiyle hamile kaldım çünkü daha sonradan anlaşıldı ki bende de düzenli ovülasyon olmuyormuş.. Amin darısı tez zamanda isteyen herkese inşallah

Oluyordum ama son zamanlarda 8 gun geciktğim oluyordu döngülerim baya uzamıştı.. 33 34 günde bir. Amin teşekkür ederim.
Banada doktor pko demişti düzensiz regl oluyordum sonra ilaç verdi düzenli oluyorum şimdi ama yumurtlama oluyor mu acaba salı günü doktora gidicem klomen tedavisi uygulamasını istiycem

Banada doktor pko demişti düzensiz regl oluyordum sonra ilaç verdi düzenli oluyorum şimdi ama yumurtlama oluyor mu acaba salı günü doktora gidicem klomen tedavisi uygulamasını istiycem

Klomen tedavisinden belli olur yumurtalık tembelliği, ilk ay bir sonuç elde edemedik biz ve dozunu arttırdık ordan bilindi benimki. Hayırlısı inşallah hakkınızda klomenle gebelik elde eden çok insan var kk'da

Eşimin morfoloji 0 ama doktor çok önemli değil demiş aslında daha çok eşime yöneldik çoktandır ben gitmiyorum inşallah olur dualarını bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…