Erkek İnfertilitesi Morfoloji değişir mi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Morfoloji değişir mi

• Ever

OY: 7 70,0%
  • Hayır

OY: 0 0,0%
  • Bilmiyorum

OY: 3 30,0%

• Ankete Katılan
    10

Yasmnyaso

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2019
61
22
38
33
Morfoloji değeri değişir mi yakın zamanda yazan kimse olmamış. Yardımcı olursanız sevinirim 🙏

Benim eşime doktor baba olman zor demişti. Annem her gün türk kahvesi yapar eşime. 3 kızımız var:) ben tabiki önce Allaha sonra türk kahvesine bağlıyorum. Bi araştırın bence

Benim eşime doktor baba olman zor demişti. Annem her gün türk kahvesi yapar eşime. 3 kızımız var:) ben tabiki önce Allaha sonra türk kahvesine bağlıyorum. Bi araştırın bence

Benim eşimde hergün içer aslında , bazende kısmet bu işler demekten baska çare olmuyor sanırım :)

Valla hatırlamıyorum. 12 sene önceydi. Benim de yaşım küçüktü o zamanlar 20 yaşındaydım. Aslinda eşim başka bi rahatsızlığı sebebiyle gitmişti kasıklarından. Testler yapılmıştı. Doktor çocuğunun olması zor demişti. Sayı ve hareketlilik düşüktü ama tam değerleri neydi hatırlamıyorum

Varikoseli vardı. Doktor ameliyat olmadan çocuk sahibi olamazsın demişti. Sırf çocuk için ameliyat olacaktı, ben hamile kaldım.

Belli bir standartı var ama baş boyun kuyruk . Bozukluk olduğunda çift başlı ,çift kuruluş,başsız,kuyruksuz ,kırık boyun vs oluyor . Bazılarında da başında kese olmuyor . Kese olmazsa yumurtayı delip dölleyemez. Kesenin içindeki enzim sayesinde yumurta deliniyor .

Belli bir standartı var ama baş boyun kuyruk . Bozukluk olduğunda çift başlı ,çift kuruluş,başsız,kuyruksuz ,kırık boyun vs oluyor . Bazılarında da başında kese olmuyor . Kese olmazsa yumurtayı delip dölleyemez. Kesenin içindeki enzim sayesinde yumurta deliniyor .
Evet canım, bunları biliyorum ama her erkekte böyle spermler mevcut değil mi
Pek bilmiyorum da siz bilgi almaya gelmişsiniz ama bana bilgi veriyorsunuz :)

Back
X