Erkek İnfertilitesi Morfoloji için Kırkkilit Otu Çayı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar bir de eşinizin hormon değerlerine baktırın benim eşimde hipotriodi çıktı morfolojiyi bozduğunu söyledi dr tedaviye geçen hafta başladık otomatikmen düzelebilirmiiş

Arkadaşlar bir de eşinizin hormon değerlerine baktırın benim eşimde hipotriodi çıktı morfolojiyi bozduğunu söyledi dr tedaviye geçen hafta başladık otomatikmen düzelebilirmiiş
Biz baktırmıstık canım Normal cıktı inş sizinki duzelir

zehrenurcum bu videoyu bi izle istersen çobançökertenle ilgili. biz yaklaşık 20 gün düzenli kullanmaya çalıştık sadece sabahları çayın içme zamanına dikkat edemedik kahvaltıyla birlikte ya da kahvaltıdan az önce içtik.
bu arada ben de internette gittigidiyorda giritlicem diye bir apiterapist ile tanıştım.morfoloji konusunda garanti veriyor. henüz kürü sipariş etmedim ama bu ay da sonuç alamazsak sipariş edicem

morfoloji de düzelme oldumu

Bizim de yaklaşık 1 ay önce sonuçlanan başarısız tüp bebek denememizin ardından hem merkezin üroloğunun verdiği ilaçlarla hem de keçiboynuzu kürü, keçiboynuzu özü, bal polen probolis arısütü karışımı, nar suyu gibi doğal takviyelerle sperm kalitesini arttırmaya çalışıyoruz..haftaya 1 aylık çabamızın bir işe yarayıp yaramadığını göreceğiz..
Merhaba sonuç alabildilniz
Merhaba arkadaslar basarısız tüp bebek denemesinin ardından saracoğlu hocanın bu videosunu buldum
Bizdeki sorun morfoloji 1..
Saracoğlu bu kürlerle morfoloji 4 ün üzerine cıkar diyor
Özellikle kırkkilit otunu aranızda deneyen oldu mu?

Şimdi 3 ay boyunca eşime k.boynuzu doğal e vitamini içircem ardından saracoğlu hocayla gorusme talep edeceğim.

keçi boynuzu kürünün faydası nı gördünüz mü

İkinci tüp bebek denemesi süreci içersindeyiz..başarısız ilk tüp bebek denememize göre daha ileri aşamalara gelebildik çok şükür..ancak daha transfer aşamasına gelemediğimiz için çok net bir bilgi veremeyeceğim..dilerim allahım çabalarımızın karşılığını verir, kucaklarımızı doldurur..

İkinci tüp bebek denemesi süreci içersindeyiz..başarısız ilk tüp bebek denememize göre daha ileri aşamalara gelebildik çok şükür..ancak daha transfer aşamasına gelemediğimiz için çok net bir bilgi veremeyeceğim..dilerim allahım çabalarımızın karşılığını verir, kucaklarımızı doldurur..
Canım hayırlı olsun tedavin inşallah saglıcakla tutunsun bebeğin müjdeli haberlerle dön

Y yeliz_dilaver canım bize hiçbir sey kar etmiyor ikinci tüp deneyeceğiz seneye o zamana kadar ins dogal olur Allahtan ümit kesilmez

Arkadaşlar biz morfolojiyi 70günde 0 dan 4 uzerıne çıkardık inşallah güzel sonuçlar elde ederiz

ZehreNur çok teşekkür ederim..aynı dilekler benden sizler için..

.
Nasil yükseldi acaba bilgi verirmisiniz neler kullandiniz
E vitamini doğal olan.iki kutu promotil bir kutu proxxed plus keçi boynuzu kürü ve çoban çökerten çayı demledim içirdim c vitamini ve E vitamini aynı anda alınıp etkisi arttırılıyormuş

merhaba hayırlı sabahlar rabbim inş tez zamanda kucağınızı doldurur. uyguladıklarınızdan sonra mı morfolojiniz yükseldi.ne kadar süre kullandınız.aşılama yaptırdınız mı.

merhaba hayırlı sabahlar rabbim inş tez zamanda kucağınızı doldurur. uyguladıklarınızdan sonra mı morfolojiniz yükseldi.ne kadar süre kullandınız.aşılama yaptırdınız mı.
Evet morfoloji sıfırdı hayır yaptırmadık aşılama çünkü ileri hız hala 1lerde hakkımızdan hayırlısı olsun

Merhaba arkadaslar basarısız tüp bebek denemesinin ardından saracoğlu hocanın bu videosunu buldum

Şimdi 3 ay boyunca eşime k.boynuzu doğal e vitamini içircem ardından saracoğlu hocayla gorusme talep edeceğim.

Merhaba benim eşimde de morfoloji bozukluğu var /1 Saraçoğlu beyin kürü gerçekten işe yarıyor mu lütfen yarıyo

merhaba nasılsınız hz Allah inş tez zaman da kucağımızı doldurur Saraçoğlu hocanın kürleri işe yaradımı morfoloji de bi değişme varmı Saraçoğlu İle görüşebiliyorlu

Merhaba
Canım henuz baslamadık ama once 3 ay k.boynuzu kürü yapıcam sonra diğerleriyle devam edicem
Çobançökerten duymamıştım o da mı morfoloji ye iyi geliyor
Duzenli kullanımda inş işe yarar diye düşünüyorum
Ben k.boynuzu bitince saracoğluyla goruscem nasıl devam edelim diye bide test yaptırcam tabi
merhaba rabbim inş tez zamanda kucağımızı doludurur keçi boynuzu kürü hakkın da malumat verirmişsiniz

Merhaba benim eşimde de morfoloji bozukluğu var /1 Saraçoğlu beyin kürü gerçekten işe yarıyor mu lütfen yarıyo

merhaba nasılsınız hz Allah inş tez zaman da kucağımızı doldurur Saraçoğlu hocanın kürleri işe yaradımı morfoloji de bi değişme varmı Saraçoğlu İle görüşebiliyorlu
Yapamadık malesef canım

Biz bu ay başlıycax inş k boynuzu kürüne rabbim inş işe yarar . Biz doktorumuza sorduk pek sıcak bakmadı kür işine ama genede deniycem. Bi gelişme olursa buraya yazacam

Evet morfoloji sıfırdı hayır yaptırmadık aşılama çünkü ileri hız hala 1lerde hakkımızdan hayırlısı olsun
Merhaba bu kullandiklarinizi h
angi sırayla ve nasıl kullandiniz. Bilgi verirmisiniz tesekkurler simdiden. Rabbim hepimize hayirli evlatlar versin insallah

Merhaba bu kullandiklarinizi h
angi sırayla ve nasıl kullandiniz. Bilgi verirmisiniz tesekkurler simdiden. Rabbim hepimize hayirli evlatlar versin insallah
Önce vitaminleri düzenli kullandı C ve E vitamini promotil.bunları kullanırken keçi boynuzu ve çoban çökerten.ikinci ay kırkkilit çayı ve maranki sperm arttırıcı küürünü uyguladık hangisi etkili oldu bilmiyorum canım

Back
X