Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam İnşallah tutar ve hamile kalabilirsin canım...yalnız bişeyi merak ettim..doktorum dediki morfoloji genetikdir ve değişmez..inetrnet sitelerinde de öyle diyor sayı artar hız artar ama morfoloji değişmez..peki bu nasıl oluyor..
yani acaba sperm testlerini yapanlar yanlış yapma ihtimalimi var..
bide bir arkadaşım beni rahatlattı..kendisi daha önce tüp bebek merkezinde çalışmıştı biyolog kendisi..dediki biz morfolojiye bile bakmıyoruz ayrıntıdır..sayı canlı hız önemlidir..ve dedik eğer bakacak olsak erkeklerin %90 morfojisi bozuk çıkar..baba olanların bile..
ama kimi doktorlar özlelikler morfolji yebakılmasını ister..
çok önemli değil..kafana takma dedi..arahatladım acıkcası..
arkadaşım o kürüde merak ettim..benimde eşimin %1 çıktı..şimdide korkuyorum ya %0 düşerse diye:)
benim eşimin de morfolojisi 0 dı tüp bebek tuttu fakat düşük oldu. bitki uzmanı bi dr var o dedi ki eğer düşmeseydi bebek sakat doğardı dedi.yapısal bozuklukmuş morfoloji.2 aylık kür verdi bi karışım şükür %2 ye yükseldi, şimdi bi iki ay daha kullansa %4 olur inşallah.çocuk için %4 yeterliymiş.
rahim filmin çekildi bgn..biraz stres olmuştum ama hiç korkulacak bişey yokmuş..tüplerimde açık çıktı..çok şükür
tabi neyseki vücüd yabancı olarak görüp vücuttan atıyormuş.İnşallah bi dahakine yüzün güler arkadaşım.neymiş bu kür ne var içinde??%1 bile yeter ama yeter ki zamanı gelmiş olsun :) şimdi biz tedavideyiz.sayı ve hareketlilik artıyor.3 aylık bi tedavi ama baya pahalı bi tedavi inşallah her şey yoluna girer .
slm arkadaşlar.bn hikayemi nşatayım .bebek düşündük 8 ayda hamile kaldım.2 aylık düşük oldu.sonnra yine 2.ciye hamile kaldım düşük tehdidi yaşadım.sonra 9 ay bıyunca hiçbir sorun yaşamadım oğlumu kucağıma aldım.oğlum 8 aylık olunca ters bişyler vrdı oğlumda mental gerilik teşhisi konuldu.şuan oğlum 6 yaşında ama yaşıtların dan geri.özel eğitim alıor.oğluma kardeş istedik doktorumuz isteyebilrisiniz oğlunuzun genetik bişiyi yok dedi.yine 6 ay bi süre sonra anca haöile kalabildim.kızım olucakgtı.6 aylık oldum kızımda hidrosefali gebeliğim sonalandırıldı.bütün terstlerimiziyaptırdık.genetik ve ana cok tahliller yapıldı sofrun yok.1 sene sonra tekrar gebelik oldu.bu sefer 15 haftalık kanamayla düşük oldu.başka bir doktora gitik tahlilleri götürdük eşşime hiç bakılmamaıştı sürekli bana bakılıyodu.snde herşey normal dedi.eşimden sperm testi istedi.eşimin marfolojisi %3 cıktı.doktorda tahmin etmişti bu düşüklerin spermen kaynaklanabilir die.sonuc olarak sorunarımın sebebi morfoloj dedi dokror.normal yolla gebe kalmaman gerekio dedi.aşılama yada tüp deniycez dedi.spermler kalitelerini göndericez dedi.normal yolaa kalırsan yine düşük ve sağlıksız bebeğin olur dedi.aşılama tedavisi görürüken aşırı yumurtudan tüp bebebeğe yöneldik. oda tutmadı.bnim hikayem bu doktor spermler yüüanden anca aşılamayla yada tüple hamila kaılrısın dedi.sanki elim iz kolumuz bağlandı.hamila kalabiliyrdum.şimdi aşılama deniycez siizdede yaşayanlar vrmı paylaşırsanız sevinirşm..
slm arkadaşlar.bn hikayemi nşatayım .bebek düşündük 8 ayda hamile kaldım.2 aylık düşük oldu.sonnra yine 2.ciye hamile kaldım düşük tehdidi yaşadım.sonra 9 ay bıyunca hiçbir sorun yaşamadım oğlumu kucağıma aldım.oğlum 8 aylık olunca ters bişyler vrdı oğlumda mental gerilik teşhisi konuldu.şuan oğlum 6 yaşında ama yaşıtların dan geri.özel eğitim alıor.oğluma kardeş istedik doktorumuz isteyebilrisiniz oğlunuzun genetik bişiyi yok dedi.yine 6 ay bi süre sonra anca haöile kalabildim.kızım olucakgtı.6 aylık oldum kızımda hidrosefali gebeliğim sonalandırıldı.bütün terstlerimiziyaptırdık.genetik ve ana cok tahliller yapıldı sofrun yok.1 sene sonra tekrar gebelik oldu.bu sefer 15 haftalık kanamayla düşük oldu.başka bir doktora gitik tahlilleri götürdük eşşime hiç bakılmamaıştı sürekli bana bakılıyodu.snde herşey normal dedi.eşimden sperm testi istedi.eşimin marfolojisi %3 cıktı.doktorda tahmin etmişti bu düşüklerin spermen kaynaklanabilir die.sonuc olarak sorunarımın sebebi morfoloj dedi dokror.normal yolla gebe kalmaman gerekio dedi.aşılama yada tüp deniycez dedi.spermler kalitelerini göndericez dedi.normal yolaa kalırsan yine düşük ve sağlıksız bebeğin olur dedi.aşılama tedavisi görürüken aşırı yumurtudan tüp bebebeğe yöneldik. oda tutmadı.bnim hikayem bu doktor spermler yüüanden anca aşılamayla yada tüple hamila kaılrısın dedi.sanki elim iz kolumuz bağlandı.hamila kalabiliyrdum.şimdi aşılama deniycez siizdede yaşayanlar vrmı paylaşırsanız sevinirşm..
canım kayseride hangi doktora gittin bi de adapazarındakindaki bitki uzmanına nasıl ulaşabiliriz?
gelsene tşk ederim inaşlh allahım herekse sağlıklı haylı bebekler nasip etsin.biz o kadrarben araştırma yapıldı sonuc olarak eşimin marfolijisi %3 buna bağlandı sonuc.formda araştırdım doğal yoldan hamile kalnalr var.aklım karıştı.doktorum doğal yoldan hamile kalırsan ya düşük yada bebeğin özürlü olur dedi yine aynı şeyleri yaşarsın dedi.anca aşılama ve tüp ebbekle hamile kalman gerekio dedi.benm anlamadığım normal yoldan hamile kalnalr var bnde hamile kalabiliriyorum.şimdi biz korunuyoruz.acaba doktorum para içinmi dedi. başka burdakiler normal yoldan deniyolar.bilgisi olan varsa paylaşabilirlermi. normal yoldan denenebiliyormu aklım karıştı.burda başkada doktor yok
canm ben tüp bebek denedim hamile kaldım ama düştü tutunamadı yani tüp bebek bile yapsan yine riskli.dr lar işin maddiyatındalar.hem eşinin morfolojisi çok da düşük değil zaten %4 olmasına ne kalmış ki.yediğine içtiğine dikkat edecek o kadar benim bitki uzmanım hazırladığı karışımla 1 ayda %4 olur Allahın izniyle.ama karışımda ne var bilmiyorum![]()
kayseride çok hastane gezdim en sonunda sevgi hastanesinde bihter hanım yardımcı oldu çatlama sorunumu orda öğrendim.Sakarya daki bitki uz.nına sormadan telini veremem.eğer istersen sorayım ver derse sana msj atarım
tamam canım sağol biizm sorun morfoloji ürolog arıyorum ama pek tavsiye edilen biri olmadı. bitki uzmanı teli vermezse sorun değil teşekkür ederim :) Hakkımızda hayırlııs duayla:)
valahi canım bizde şaşaırdık.biz şuan korunuyoruz.korunun dedi.aşılama yada tüp dedi.sağlıksız dedi eşimin spermlerine.%4 iyi değermi bizde korkumuza korunuyoruz hamile aklırım die.korkuttu bizi doktor.aşılama yapacaktı bana verdi iğneleri bilmiyorum yine nasıldı ama son 2 gün kala aşılama olamazsın dedi 13 yumurtnan var dedi 8 18-20 arasımm olmuş dedi çoğul gebelik riski dedi tüp yapıcz dedi.hadi hemen tüp yaptırdık oda tutumadı.yumurtalarımın cok olduğu belliydi baştan devam ettirdi bana iğnelere.kime güvenicez şaşardık bizde.
canm ben tüp bebek denedim hamile kaldım ama düştü tutunamadı yani tüp bebek bile yapsan yine riskli.dr lar işin maddiyatındalar.hem eşinin morfolojisi çok da düşük değil zaten %4 olmasına ne kalmış ki.yediğine içtiğine dikkat edecek o kadar benim bitki uzmanım hazırladığı karışımla 1 ayda %4 olur Allahın izniyle.ama karışımda ne var bilmiyorum![]()
formda biri de şu morfoloji böyle çözülür diyen olmadı.zaten belkide çözüm yok.bebek sahibi olanlarda Allah ın hikmetiyle oluyor.bilemiyorumbizde morfoloji %3 sperm sayımız toplam 65 milyon.hareketimiz toplamda yani a + b :%54 şimdi söylemek istediğim şu doktorumuz prof yaşar özgök bize hiç bi kür beslenme unsuru vermedi.eşimin ilacı gonal f 450.bu ilacı 1 haftalık kullanıyoruz.her hafta bir ilaç.ama şunu söyleyim sayı ve hareketlilik kısa sürede arttı.Allah ın izniyle 2 aylık bi tedavii oldugunu söyledi.Allah büyük inanıyoruz bir gün olacak.önemli olan sağlıklı eli ayağı düzgün olsun.inşallah...dün keçi boynuzu ve incir de başladık eşime.böyle arkadaşlar bizim tedavi