Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merhaba, bu konu burda kalmış...
pycnogenol isimli bir takviyeden bahsediliyor her yerde. ve fakat hiçbir yerde bulamadım. nerden temin ediyorsunuz?
canım kayseride hangi doktora gittin bi de adapazarındakindaki bitki uzmanına nasıl ulaşabiliriz?
CANIMM SAYISI 68 MİLYON HAREKETLİLİK %51
sonuçları eşim mail attı..başta sayıya sevindim sonra yavaş yavaş aşağı gelince morfiliji bozukluğu canımı çok sıktı..biraz baktım foruma yani mucize (gebeliğin hepsi mucize ama) beklemiyodum..doktorum aradı benim tahlilerimde çıkmıştı herşey iyi dedi sadece morfojide sıkıntı var dedi..sanki beni morelimi düzeltmek için dedi gibi geldi...1 yıl bekliycez dedi..
ama morelim bozuk...
bende adapazarında oturuyorum sprm hız ve morfolojı problemı yasıyorum lutfen adres yada tlfn verırmısın bıtkı uzmanı ıcın
Merhaba hamile konuyu okurken farkettim hamile kalmışsınız tebrik ederim hayırlı olsun bebeğiniz, morfoloji sorununu nasıl çözdünüz acaba doğla yolla mı hamile kaldınız ? Bizim de aynı sorunumuz var o yüzden merak içindeyimArkadaşlar bu topicte daha önce morfoloji problemi olup hamile kalmış olduğunu gördüğüm kişiler var, nasıl hamile kaldılar, değerleri neydi bize yardımcı olursa sevinirim. Benim eşimin morfolojisi %3 çıktı krugere göre, sizce nasıl bu sonuç?
Merhaba hamile konuyu okurken farkettim hamile kalmışsınız tebrik ederim hayırlı olsun bebeğiniz, morfoloji sorununu nasıl çözdünüz acaba doğla yolla mı hamile kaldınız ? Bizim de aynı sorunumuz var o yüzden merak içindeyim
MERHABA VERDİĞİ KÜRÜ YAZAR MISINIZ RİCA ETSEM.benim eşimin de morfolojisi 0 dı tüp bebek tuttu fakat düşük oldu. bitki uzmanı bi dr var o dedi ki eğer düşmeseydi bebek sakat doğardı dedi.yapısal bozuklukmuş morfoloji.2 aylık kür verdi bi karışım şükür %2 ye yükseldi, şimdi bi iki ay daha kullansa %4 olur inşallah.çocuk için %4 yeterliymiş.
Beynim yandıayrıca amerikada yapılan deney sonuçlarını da daha önce defalarca yazmış olsam da bir kere daha size de yazayım.
Sperm Sayısını yükseltmek için
2000 mg/gün vitamin C (sperm sayısını 2ayda %129 artırıyor)
5 mg folic acid + 66 mg çinko (sperm sayısını %74 artırıyor, fakat artan spermlerle oluşan toplam sayıda morfoloji %4 düşmüş oluyor)
4 mg/gün lycopene (sperm sayısı mililitrede 22 milyon artıyor)
3 g/gün L-Carnitine (sperm sayısı %15 artıyor)
Sperm Motilitesini(hareketliliğini) artırmak için
2 g/gün L-Carnitine + Vitamin E (sperm motilitesini %56 artırıyor)
3 g/gün L-Carnitine (sperm motilitesini %40 artırıyor)
2000 mg/gün Vitamin C (sperm motilitesini 2 ayda %39 artırıyor)
4 mg/gün lycopene (sperm motilitesini 3 ayda %25 artırıyor)
200 mg selenium + 400 IU Vitamin E
Sperm Morfolojisini Yükseltmek için
2000 mg/gün Vitamin C (sperm morfolojisini 2 ayda %114 artırıyor)
200 mg/gün pycnogenol (sperm morfoloisini 90 günde %38 artırıyor)
200 mg selenium + 400 IU Vitamin E
Diğer faydalı takviyeler
Myo-inositol (spermin döllenme potansiyelini yükseltiyor) - (wikipediadan baktım meyve, baklagil ve fındık, ceviz gibi gıdalarda olan bir maddeymiş)
Beta-carotene (A vitamini)
Co-Q10
Omega 6'ya göre daha yüksek oranda omega3 almak sperm sayı, motilite ve morfolojisini düzeltmektedir.
NOT: Yüksek dozlarda birlikte verilen C ve E vitaminleri sperm kalitesini yükseltmeyip, DNA hasarını çoğaltmaktadır. Dönüşümlü olarak biri ya da diğerinin alınmasıyla bu negatif etkiden korunabilirsiniz. !!!!!!!!
morfoloji için folic acidi de bizzat denedik faydasını gördük. çinko değil de c vitamini ve selenyumla birlikte kullanıldığında sperm morfolojisi ve dnası birlikte düzeliyor.
Biz neofortil kullandık 1 ayda eşimin morfolojisi 2 den 10 çıktı canım3-4 tane farklı iyi araştırdığımız doktorlara gittik ..morfolojiyi düzeltmek imkansız ,morfoloji bozuklugunun çaresi yok diyip hemen tüp bebek diyip kesip atıyorlar.En azından bir ilaç ,vitamin tarzı elimizdeki spermleri güçlendirecek ilaç verin diyoruz işe yaramıyor onlar diye cevap alıyoruz.Bu kadar hamile kalan kişi var eşinde sperm bozuklugu olupta
lütfen burada benimle de paylaşır mısınız neler kullandığınızı ,ne kadar sürede hamile kaldığınızı
![]()
M Minikbirmucizemeselesi bak cnmBiz neofortil kullandık 1 ayda eşimin morfolojisi 2 den 10 çıktı canım
1 ayda çok güzel bir ilerleme cnm .böyle giderse kısa zamanda hamilelik haberini duyarız buradaBiz neofortil kullandık 1 ayda eşimin morfolojisi 2 den 10 çıktı canım
İnşallah temennimiz o yönde tabi... Allah isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin. Sizde de böyle bir problem varsa doktorunuza danışıp bu ilaçtan kullanın isterseniz canım. Fayda görürsünüz umarım1 ayda çok güzel bir ilerleme cnm .böyle giderse kısa zamanda hamilelik haberini duyarız burada![]()
eşimin normal morfolojisi %10 bizimde. İlaçla düzelmez morfoloji, kaybedecek zamanınız yok hemen tüp bebek merkezine gidin diyorlar .Halbuki ne kadar çok çift haplarla,bitkisel kürlerle normal yollarla hamile kalmış.sağlıklı spermi %20 olsa yeter bile bizim için.Teşekkürler cnm cevabın içinİnşallah temennimiz o yönde tabi... Allah isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin. Sizde de böyle bir problem varsa doktorunuza danışıp bu ilaçtan kullanın isterseniz canım. Fayda görürsünüz umarım