• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Morfoloji kimyasala sebep olur muu lütfen yardım

panikprenses34

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2025
366
43
13
27
Kızlar merhaba ben 2 kez kimyasal gebelik yaşadım genetik testlerimiz pıhtılaşma, hormonlar hiçbirinde sıkıntı yok eşimin morfolojisi 2 ymiş kimyasal gebeliklerim bu yüzden olmuş olabilir mi ?

Kızlar merhaba ben 2 kez kimyasal gebelik yaşadım genetik testlerimiz pıhtılaşma, hormonlar hiçbirinde sıkıntı yok eşimin morfolojisi 2 ymiş kimyasal gebeliklerim bu yüzden olmuş olabilir mi ?
Evet olur diyorlar. Sekil bozuklugu olan sperm dollerse dna bozuklugu olabileceginden vucut onu sonlandirmak icin gebeligi sonlandirabiliyormus

Bizim de morfoloji 2 bende düşük yaşadım doktor erkeklerin % 90 ı zaten morfoloji bozuk dedi biz onu seçiyoruz demişti

Sanırım bende 2. Kez yaşıyorum adetim gecikti testler 4 gündür pozitifti. Bugün kan verdim ama büyük ihtimalle düşüşe geçti bugunku testim negatif. Esimdede bende de problem yok ama kimyasal oluyor. Pıhtılaşma için test. Vermedim onada baktirmak istiyorum eşinize de mi baktılar pıhtılaşma için yoksa sadece sizin mi

Sanırım bende 2. Kez yaşıyorum adetim gecikti testler 4 gündür pozitifti. Bugün kan verdim ama büyük ihtimalle düşüşe geçti bugunku testim negatif. Esimdede bende de problem yok ama kimyasal oluyor. Pıhtılaşma için test. Vermedim onada baktirmak istiyorum eşinize de mi baktılar pıhtılaşma için yoksa sadece sizin mi
Pıhtılaşma için sadece bana baktılar sizin eşiniz sperm testi verdi mi belki sizin de o yüzdendir

Pıhtılaşma için sadece bana baktılar sizin eşiniz sperm testi verdi mi belki sizin de o yüzdendir
Verdi hiç problem yok hatta değerleri olması gereken değerlerin çok üstünde çıktı. Diyorum ya hiç bir problemimiz yokken bu kez de kimyasal yaşıyorum sanırım bilmiyorum kan sonucu çıkmadı ama testim negatife dönmüş

Back
X