Erkek İnfertilitesi Morfoloji sayı hız hareketlilik kesin çözüm bizzat denendi çözüldü....

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

police_97

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2016
3
2
16
40
Arakadaşlar 2 yıla yakındır vitaminlere döktüm paraları ancak 2 aydır kür yaptırdım onları kullandım ve sonuç harika Allaha şükür hepsi nrmale döndü....tarifi veriyorum.... yaptığım şeeyler.

1- 1 aylık Nurbaldan Bioinfert karışımını kullandım bitirdim arkasından
2- İzmir Sağlık Natural den tarafıma özzel hazırlanan kürü kullandım ve bitimine yakın test yapıldı

ve sonuçlar harika...yüzde 3-4 arasın olan morfoloji yüzde 18 çıktı şaka gibi....tabi extra olarak bunların yanında keçi boynuzu kürü de içtim her akşam...sayı hreketlilik falan da süper....

cep telefonunu cebimde taşımadım
ara ara nohut yedim

proxeed neofortil falan işe yaramadı bende 1 sene kullandım. yukardakileri deneyin görün.. extra soru sormak isteyen sorsun cevaplim....

Arakadaşlar 2 yıla yakındır vitaminlere döktüm paraları ancak 2 aydır kür yaptırdım onları kullandım ve sonuç harika Allaha şükür hepsi nrmale döndü....tarifi veriyorum.... yaptığım şeeyler.

1- 1 aylık Nurbaldan Bioinfert karışımını kullandım bitirdim arkasından
2- İzmir Sağlık Natural den tarafıma özzel hazırlanan kürü kullandım ve bitimine yakın test yapıldı

ve sonuçlar harika...yüzde 3-4 arasın olan morfoloji yüzde 18 çıktı şaka gibi....tabi extra olarak bunların yanında keçi boynuzu kürü de içtim her akşam...sayı hreketlilik falan da süper....

cep telefonunu cebimde taşımadım
ara ara nohut yedim

proxeed neofortil falan işe yaramadı bende 1 sene kullandım. yukardakileri deneyin görün.. extra soru sormak isteyen sorsun cevaplim....[/QUOTE
bizde harnup pekmezi ve nohut tüketimine dikkat ediyoruz bu kurun içinde neler var bilginiz varmi...bizde harnup pekmezinin etkisini gördük inşallah allah hayirlisiyla bizlere sağlıklı evlatlar verir

Back