Arakadaşlar 2 yıla yakındır vitaminlere döktüm paraları ancak 2 aydır kür yaptırdım onları kullandım ve sonuç harika Allaha şükür hepsi nrmale döndü....tarifi veriyorum.... yaptığım şeeyler.
1- 1 aylık Nurbaldan Bioinfert karışımını kullandım bitirdim arkasından
2- İzmir Sağlık Natural den tarafıma özzel hazırlanan kürü kullandım ve bitimine yakın test yapıldı
ve sonuçlar harika...yüzde 3-4 arasın olan morfoloji yüzde 18 çıktı şaka gibi....tabi extra olarak bunların yanında keçi boynuzu kürü de içtim her akşam...sayı hreketlilik falan da süper....
cep telefonunu cebimde taşımadım
ara ara nohut yedim
proxeed neofortil falan işe yaramadı bende 1 sene kullandım. yukardakileri deneyin görün.. extra soru sormak isteyen sorsun cevaplim....
1- 1 aylık Nurbaldan Bioinfert karışımını kullandım bitirdim arkasından
2- İzmir Sağlık Natural den tarafıma özzel hazırlanan kürü kullandım ve bitimine yakın test yapıldı
ve sonuçlar harika...yüzde 3-4 arasın olan morfoloji yüzde 18 çıktı şaka gibi....tabi extra olarak bunların yanında keçi boynuzu kürü de içtim her akşam...sayı hreketlilik falan da süper....
cep telefonunu cebimde taşımadım
ara ara nohut yedim
proxeed neofortil falan işe yaramadı bende 1 sene kullandım. yukardakileri deneyin görün.. extra soru sormak isteyen sorsun cevaplim....