• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Suskun Ceylan Suskun Ceylan benimde 14 çıktı D vitamini. Bu D vitamini cidden çok önemliymiş cnm.Dünden beri araştırıyprum. Cidden sebebimiz bu bile olabilir. Şaka maka ihmal etmememiz lazım. Bende bgn doktora gidip yazdırdım. Bu damla olandan verdi. Yanına bir de B12 yazdırdım hazır gitmişken :) Ayrıca her gün güneşlenecem artık :KK24:Bu arada bgn progesteron sonucu da geldi kızlar. 0,27 sonuç nasıl sizce?
canı m progesteron testi adetin 21-22 gunlerı yapılıyor eger bu gunlerde yaptıysan yumurtan çatlamamış

Eşin Egeli değil mi o seni kendine benzeteceğine sen onu mu kendine benzettin. :))))
Yazık günah damarlarına... trigliserid asıl önemli olan. O kaç çıktı...
184 canım oda yüksek çıkmış sınır 150 bu ne ki hiç dikkatımı çekmedi......şimdi bişe sorucam eşim prgeny m,solgar200,bi macun aldık bunu keçiboynuzu pekmezi ve balla karıştırdık , gingeng ,çaksır suyu ve keçiboynuzu kur yapılcak sabah aksam bunlardı progeny m gunde 3 tane,solgar200 gunde 1 tane, çakşır suyu gunde 1 çay bardağı,ginseng gunde 1 tane, macun gunde 2 defa keçiboynuzu kürü gunde 2 tane şimdi bunlardan şunu kullanmasın gerek yok dediğin bişe varmı macunu aldığımız adam doktorun yazdığı ilacı kullanmasın demiş biz progeny doktor önerdiği için almıştık bu kadar şey verip adamı öldurmeyım

D06A75E8-E276-4E5C-AD95-A94D2F3AD84F.webp
Kızlar bana yardımcı olun lütfen bu sprem sonuçlarında bi anormallik varmı? Aylardır uğraşıyorum çocuğumuz olmuyor :(

Eki Görüntüle 2167109 Kızlar bana yardımcı olun lütfen bu sprem sonuçlarında bi anormallik varmı? Aylardır uğraşıyorum çocuğumuz olmuyor :KK43:
Canım yanlış bişe yazmak istemem ama normal sperm hiç yok gibi morfoloji sıfır likefikasyon hiç olmamış yanı hiç çözülmemiş ilk testinizmi bu kaç aydır olmuyor acaba rabbim yardımınız olsun bunu en iyi Saklicennet Saklicennet anlar sanırım

Canım yanlış bişe yazmak istemem ama normal sperm hiç yok gibi morfoloji sıfır likefikasyon hiç olmamış yanı hiç çözülmemiş ilk testinizmi bu kaç aydır olmuyor acaba rabbim yardımınız olsun bunu en iyi Saklicennet Saklicennet anlar sanırım
Evet ilk testimiz ama morfolojinin yanında yüzdelik değer yok aldında normal ve anormal değerler var, ay kafam çok karıştı, ağlamak istiyorum

Anladığım kadarı ile 40 milyon sperm Var toplam mı ml de mi belli değil , bunların %20si hareketli yanı 8 milyonu sanki bu değer az gibi , morfolojisi de %90 normal ii bi değer . Benim yorumlayabileceğim bunalr Canım daha ii anlayan arkadaşlara da sor istersen , hatta ii bir üroloğa gidin bilgi alın herşey gönlünüzce olsun

Eki Görüntüle 2167109 Kızlar bana yardımcı olun lütfen bu sprem sonuçlarında bi anormallik varmı? Aylardır uğraşıyorum çocuğumuz olmuyor :KK43:
Ml de 40 milyon toplamda 160 milyon sperm var. Normal sprem %90. Anormal %10. Sayı fena değil iyi sayılır, arttırılsa fena olmaz. Hız da kötü değil ama en az %32 olmalı diye biliyorum.
Değerleriniz burdaki birçok insana göre iyi. Sakin olun korkulacak bir şey yok. Yalnızca biraz daha artsa iyi olur. Siz tüm kontrollerinizi yaptırdınız mı?

Ml de 40 milyon toplamda 160 milyon sperm var. Normal sprem %90. Anormal %10. Sayı fena değil iyi sayılır, arttırılsa fena olmaz. Hız da kötü değil ama en az %32 olmalı diye biliyorum.
Değerleriniz burdaki birçok insana göre iyi. Sakin olun korkulacak bir şey yok. Yalnızca biraz daha artsa iyi olur. Siz tüm kontrollerinizi yaptırdınız mı?
Bu morfolojide who kriterine göre bakılmıs morfolojinin %90 olması abartı geldi bana bence testinizi iyi bi lap da tekrarlayın

Benim adetim hep 27 günde bir oluyor diye doktor hormon tahlillerime gerek dıymadı kist flnda yok, ama ben bugün sperm tahlilini verirken meraktan prolaktinime baktırdım 27 çıktı, adetimin 3. Günü, bu yüksek geldi bana.

Benim adetim hep 27 günde bir oluyor diye doktor hormon tahlillerime gerek dıymadı kist flnda yok, ama ben bugün sperm tahlilini verirken meraktan prolaktinime baktırdım 27 çıktı, adetimin 3. Günü, bu yüksek geldi bana.
Sadece prolaktinle olmaz. Bütün hormonlara bakılması lazım. Rahim filmi vs lazım.
%90 normal morfoloji iyi bir şey. Ancak biz hiç bu kadar iyi morfoloji görmedik. O yüzden acaba başka labaratuarda testi tekrarlasanız mı diyoruz

Yüzde 90 olmasıda mı anormal bi değer :KK43: ilk defa yaptırdım çok korkuyorum.
Yani %90 sağlıklı sperminiz var görüntü olarak bu da pek karşılasılan bi durum değil eger öyle olsaydı bebek şimdiye gelmiş olabilirdi test bana güvenilir gelmedi canm korkulucak bişe yok başka yerde testi tekrarlayın 3 günlük cinsel perhisle

Yani %90 sağlıklı sperminiz var görüntü olarak bu da pek karşılasılan bi durum değil eger öyle olsaydı bebek şimdiye gelmiş olabilirdi test bana güvenilir gelmedi canm korkulucak bişe yok başka yerde testi tekrarlayın 3 günlük cinsel perhisle
Ama ileri seviye yüzde 20 çok düşük değilmi?

Back
X