Kızlar merhaba günaydın hepinize

bu topikte ilk defa aktif oluyorum. Sizlerle de konuşup bilgi almak, yardımlaşmak istiyorum. Öncelikle şunu söyliyim tam 1 yıllık evliyim, geçen sene ekim ayında ilk bebek denememizde hamile kaldım, 8 haftalıkken kürtaj oldum malesef. Sonra 5 ay korunduk, şimdi de bu 6.ayımız olucak bebiş istiyoruz ama olmuyo. Ben 3-4 aydır her regl olduğumda tahlillerimi yaptırıyorum doktora gidiyorum. Çok şükür bi sorun yok hormonlarda, arada prolaktin biraz yükseliyo dostinexle hemen düşüyo. Bu ay eşime de bi baktıralım dedik ve inanamadık solda varikoseli var. Sperm sayısı ml de 7 milyon. Hareketli oranı fena değil dedi üroloğumuz. Ama ameliyatı öneririm ben kendim de oldum ve sonuçlarda belirgin bi artış görüceksiniz dedi. 12 ekimde ameliyat olucaz. Tabi 1 haftadır eşime kürler uyguluyorum, yumurtlama problemim olmamasına rağmen şansı arttırmak için doktorum klomen de verdi ben de onu kullanıyorum. Sorum şu ki sperm sayı hız ve morfoloji için her şeyi arttırmak için neler yapabiliriz? Hakkınızı helal edin çok uzun yazdım