Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Mrh arkadaslar biz yeni test yaptirdik sayimiz 21 milyon hareketliligimiz %5 e yukselmis ama morfolojimiz hala 0 yaptigimiz seyler galiba ise yariyo.genetik sıkntidan dolayi duzelme beklemiyordum acikcasi ama azda olsa cok sukur iyilesme gosteriyor.
Merhaba neler uyguladınız varıkosrl varmı eşinizde

Mrh esim iki sene once varikoselden ameliyat olmustu.bizde genetik sıknti cikmisti.o kadar cok sey uyguluyoruzki aslinda hepside burada yazanlar.keci biynuzu kuru 4 aydir hergun iciyo.proxed plus suan 5. Kutudayiz.aktardan hazirlattigimiz macun bitkisel sular.kaan hocanin onerdigi havuc nohut isirgan cayi hergun.simdide yeni klomen ve progeny m ye basladik ve caksir suyu ikinci sise bitmek uzere.3 ay once hic canlilik yoktu suan %5 oldu cok sukur

kızlar merhaba eşimin fshı yüksekti kaan hoca merional iğne verdi bununla sağlıklı fsh artış ı olacakmış, değerleri biraz daha düZelirse tese yapılabilir dedi, bu şekilde başarılı sonuca ulaşan var mı

Canim bastan Allah razi olsun senden bilgini paylastin.bugun gittim 2 asilamadan sonra tup bebek yapılıyormuş tup bebeğe gittim .ordaki kiz 1.5 yllik evlisin esinin değeri iyi tup bebek olmaz bedava sana. ya 1.5 yil beklicen ya parali.dedim peki ya amh dedim durdu bi hiii oda oluyo benim hakkimi soylemiyo ya bilmesem göndercekti beni oyle.dedim burdami ozelmi vercem amh i . Kizda ben simdi senii amh gönderiyorum dusuk çıkarsa gel dedi 15 gun sonra cikcak testim ama sinir oldum kiza orda cikmazsa parali oluyo

Canim bastan Allah razi olsun senden bilgini paylastin.bugun gittim 2 asilamadan sonra tup bebek yapılıyormuş tup bebeğe gittim .ordaki kiz 1.5 yllik evlisin esinin değeri iyi tup bebek olmaz bedava sana. ya 1.5 yil beklicen ya parali.dedim peki ya amh dedim durdu bi hiii oda oluyo benim hakkimi soylemiyo ya bilmesem göndercekti beni oyle.dedim burdami ozelmi vercem amh i . Kizda ben simdi senii amh gönderiyorum dusuk çıkarsa gel dedi 15 gun sonra cikcak testim ama sinir oldum kiza orda cikmazsa parali oluyo
Canım 2-3 sonra çıkar test sonucun 15 gün dediğine bakma rabbim hepimizden razı olsun canım

Benim gittiğim merkez de raporlu yada raporsuz pek fiyat farkı yoktu ilaçlar açısından şanslıyım kardeşlerim geliş fiyatına alıyor 1.000 .1.500 fln oynadı fiyat

• Beğen
Reactions: Cac
Benim gittiğim merkez de raporlu yada raporsuz pek fiyat farkı yoktu ilaçlar açısından şanslıyım kardeşlerim geliş fiyatına alıyor 1.000 .1.500 fln oynadı fiyat
Burda hastane 3000 bin aliyo ilaclar 4000 gecik tutiyo dedi raporsuz. Raporlu hast 700 dedi ilaclarda 1000 kusur dedi sanki bakak amh ciksin bi olmazsa tanidik ecz aricam elimde de 11 tane merional 75 lil ilac kaldi tupte gecerli olurmu bilmem asilamadan kalan

Burda hastane 3000 bin aliyo ilaclar 4000 gecik tutiyo dedi raporsuz. Raporlu hast 700 dedi ilaclarda 1000 kusur dedi sanki bakak amh ciksin bi olmazsa tanidik ecz aricam elimde de 11 tane merional 75 lil ilac kaldi tupte gecerli olurmu bilmem asilamadan kalan
Çok ilginç baya ucuzmus hangi şehir hangi hastane ben adanadayim kışla baskent de yaptırıyorum raporlu 6.500 hastane 2 bin civarında ilaçlar dediler

Çok ilginç baya ucuzmus hangi şehir hangi hastane ben adanadayim kışla baskent de yaptırıyorum raporlu 6.500 hastane 2 bin civarında ilaçlar dediler
Istanbul kanunide arastirma devlet hastanesi devlet hastanesi paralida yapiyo onun fiyatını verdim yukarda .ozelde a fiyatlar12 13 binden basliyo istada uygunları da var ama iyi bir hastnae fiyati 9000 tl kendi aliyo 4000 tl ilaçları tutiyo rapor girerse belki onlarsa 7000 6500 arasi dusus olir ben suan devletin hastanesinde tup bebek düşünüyorm raporim olursa

B Beyza_2018 beyzacım bizim şifacı Aydıner amca vefat etmiş. :KK43: üzüldüm.
Öyle mi Allah rahmet eylesin bize iki seferde kullandığımızda verdikleri fayda etmişti mekanı cennet olsun :(
Sen nereden öğrendin canim?
Bu arada sana soracağım unutuyorum görüştün mu semra hanimla
O ne dedi .nasıl bir süreç izleyeceksiniz canim?

Öyle mi Allah rahmet eylesin bize iki seferde kullandığımızda verdikleri fayda etmişti mekanı cennet olsun :KK43:
Saklicennet Saklicennet canım çok az girebiliyorum foruma bebekten fırsatım olmuyor görüşmüşsun sanırım kaçırmışim kusuruma bakma :KK33: sen yine de bana bir özet yaparmısin merak ediyorum sürecin nasıl ilerliyor

teşekkür ederim inş geçip gider hayırlısı ile bu günler, fsh aralığı 1-15 eşimin değeri 21. altıncı denememiz olacak şimdiye kadar hiç biri tese önermemişti,

sperm ilaç vs olmadığında tek tük çıkıyor ama ilaç kullanınca ikiyüzbin civarında yuvarlak hücre çıkışı oluyor, morf yüzde 99 bozuk valla ne yapıcam hangi dr güvenicem bilmiyorum ameliyat olup zarar verirlerse sonra hiç ümidimiz olmazsa diyr korkuyorum altıncı denememiz olunca ondan mı önerdi, ya da sağlıklı fsh artışı ile yapısı düzelirse ameliyat a gerek kalmayabilir mi az olsun ama sağlıklı olanlar artsın tüp yapılacak zaten

Öyle mi Allah rahmet eylesin bize iki seferde kullandığımızda verdikleri fayda etmişti mekanı cennet olsun :KK43:
Eşim öğrenmiş canım sosyal medyadan. Kardeşi belediye başkanıymış herkes taziye dilemiş falan eşim öyle öğrenmiş.
Evet görüştüm ama muayene edemedi odadan odaya koşuyordu :) testlerimize baktı rahim filmime baktı. Poliplerim için alınmayacak dedi bir başka yer almamız gerek demişti. Semra hanım onlar çok minicik gerek Yok dedi. Eşimin sperm hızı çok düşük birde sıvılaşma süresi hep 60 65 dk oluyor vizközde kovamlı bunlar arasında bir ilişki olabilir neden bu kadar haraketsiz acaba dedi. Ama tüp bebek için yeterli sperm var dedi. Olur da bir aksilik olursa embriyo gelişiminde şırıngayla yerinden sperm alırız öyle deneriz dedi ama şuan buna gerek yok yeterince sperm var dedi sadece birde rahim dinlendirme yapacağız dedi canım. Bana çok dua et olur mu embriyolarımız gelişsin 2. 3. Ye gerek kalmasın inşallah.

sperm ilaç vs olmadığında tek tük çıkıyor ama ilaç kullanınca ikiyüzbin civarında yuvarlak hücre çıkışı oluyor, morf yüzde 99 bozuk valla ne yapıcam hangi dr güvenicem bilmiyorum ameliyat olup zarar verirlerse sonra hiç ümidimiz olmazsa diyr korkuyorum altıncı denememiz olunca ondan mı önerdi, ya da sağlıklı fsh artışı ile yapısı düzelirse ameliyat a gerek kalmayabilir mi az olsun ama sağlıklı olanlar artsın tüp yapılacak zaten
Allah yardımcınız olsun. Azospermi topiğinde ki bayanlar daha çok yardımcı olabilirler. Bu yuvarlak hücre nedir? Normal sperm çıkışı hiç mi olmadı?
İğne ile bir çok kişiden çıkış sağlanıyor inşallah sizden de sağlanır. Hangi drla görüşüyorsunuz?

teşekkür ederim inş geçip gider hayırlısı ile bu günler, fsh aralığı 1-15 eşimin değeri 21. altıncı denememiz olacak şimdiye kadar hiç biri tese önermemişti,
Fsh yüksekmiş daha da mı çok yükseltecekler? Düşürmeleri gerekmez mi?

Back
X