- 24 Ağustos 2012
- 12.480
- 29.014
- 798
canim ben de sizlerle olunca daha iyi hisseidyorum kendimi insallah daha iyi gunlerimiz de olacakBeth18 iyiki geldin canım. Seni aramızda görmek çok güzel.
Suskun Ceylan
-Pandora- kızlar allah sizleri çok seviyor bence. İnşallah bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. Sizler benim umut ışığım oldunuz. Biraz daha pozitif bakabiliyorum artık. Gerçekten hediyelerinize minnettar olmalısınız. Kendinize duayı ve de şüküre hiç bırakmayın. Miniklerinize de bunu aşılayın. Çok güzel anne olacaksınız.
L Longway2015 sende aynı şekilde arkadaşım.![]()
ah hep duamdasiniz. Kim istiyorsa diliyorsa Rabbim versin.Aramıyorum ama kasiklarim hala ağrıyor işte inşallah iyiye işarettir dua et bana kalp atisinida duyayım teyzesi![]()
Nasil guzel dusunuyorsun. Ben de namaz kilmak istiyorum daha cok dua etmek istiyorum ama yapamiyorumNe güzel bir rüya görmüşsün. Rabbim yüzünü güldürdü inşallah devamı da gelir canım.
Benim en çok korktuğum şeylerden biri şuan çok dua ediyoruz hep istiyoruz allahı anıyoruz falan ama geçmişe bakıyorum da insanın başı sıkışınca rabbime sarılıyormuş. Bebeklerim olursa ve sonrasında bu yaşadıklarımı unutursam duadan onu anmaktan vazgeçersem. Bu ne yüzsüzlük minnetsizlik olur. Ben kendime öncesi ve sonrası diye yol çizdim diyebilirim. Gerçekten bu yaşadıklarım beni çok değiştirdi. Demek ki yaşamam gerekiyormuş dedim.
İnşallah bir daha yaşamayız. Kazandıklarımız karımız olur.
yavrum benim hemencecik iyilessin insallah annesiKizlar hepinize cok tesekkur ederim .
Oksurukten uyuyamiyor aglamaktan sesi iyice kapandı . Gercekten duaya cok ihtiyacimiz var![]()