- 4 Mayıs 2017
- 698
- 595
- 53
Hepinize merhaba arkadaşlar öncelikle hiç yazmayıp uzaktan takip eden biri olarak
Afilim92
okadar mutlu oldum ki o kadar çabaladın sanki seni tanıyormuşum gibi hergün topiğe girip senden haber aldım bu kadar güzel kalbin mukafatı da budur ne emodeks ne başka bisey duaların gücü ben bunu anladım.. Allah ım bu mutluluğunu evladını kucağına aldığında da yaşatsın inşallah. Aynı şekilde
A
Alevce7
ve
Defnelfin
Allah ım sağ salim kucagınıza almayı nasip etsin. Bana gelince eşim azosperm yani biz sizin gibi var olan bir şeyi iyi etmek için uğraşmıyoruz. olmayan birseyi oldurmaya çalışıyoruz. Bizde hiç sperm yok
şuan kaan hocada tedavideyiz. Ama benim hep umudum var çünkü ben güçlüyüm bunu yazarken bile boğazım düğüm düğüm çünkü güçlü olmak zorundayım ben güçlü olayı ki eşim benden o desteği alsın. ağlamadığım gün yoktur ama hiç ona yansıtmadım çünkü çok hassas onu daha fazla üzmeye yüreğim dayanmaz. o yüzden sizlerden şuan çok çok geriden gelsekte benim içimde ufacıkta olsa bir ışık var. Sizde hiç bir zaman kaybetmein o ışığı emi