canim inan buradaki herkes birbirine yardimci olmaya calisiyor ben buraya cok girmeyen sadece bir soru sorup gidenlere bile hemen cevap vermeye calisiyorum bildigim kadariyla ama demekki dun atlanmis senin yazin. Hiz 0 miydi? %40 olmasi isteniyor aslinda bu sayi lab.a gore degisiyor mu bilmiyorum. Eger degismiyorsa aslinda hiz da dusuk kalmis biraz ama 0dan 15e yukseldiyse yukselis var demektir. Ne yaptiysan yapmaya devam et. Kaan hocadan randevu tarihine kadar ben emodex almistim kaan bey devam edin ona demisti Hasar testi sonucuna gore. Bizimde sayi 7 milyon/ml. Ama bizim 3 ml volumde. Sizin buna gore daha yuksek demekki cunku 2 ml volum var. Umarim burayi anlatabilmisimdir.Kaan bey bizden hasar sonucun almisti hasar olmadigi icin promen k kullanin ve bekleyin demisti ve tedaviyi bitirdi. Bizde oyle kaldik.yok est. kızmak değil tabiki ama inan yüklediğim andan beri girip bakıyorum acaba biri bişey yazmış mıdır ne yapabilirim diye ...dr lar hemen aşılama veya tüp bebeğe yönelmek istiyorlar.. hız yükseldi..acaba sayı için tekrar ne yapabilirim..kaan hocanın cevabına kadar emodez veya proxeed alalım mı ? bir de volüme düşük..onun etkisi var mıdır ?
Hiza toplam olarak bakiliyor genelde yarisi hareketli bu durumda ama.sayi sz oldugu icin oran azaliyor tabii bir de sayi az oldugu icin morfoloji bakilmamis sigarayi birakmadigi surece cok zorlanirsiniz sigarayi esin biraksin 3 ay sonra her sey daha iyi olur benim esim sigara nargile birakinca duzeldi degerler .Sayi icin 1 caksir suyu 2 zeytinyaginda beklemis incir 3 harnup pekmeziyok est. kızmak değil tabiki ama inan yüklediğim andan beri girip bakıyorum acaba biri bişey yazmış mıdır ne yapabilirim diye ...dr lar hemen aşılama veya tüp bebeğe yönelmek istiyorlar.. hız yükseldi..acaba sayı için tekrar ne yapabilirim..kaan hocanın cevabına kadar emodez veya proxeed alalım mı ? bir de volüme düşük..onun etkisi var mıdır ?
Hiza toplam olarak bakiliyor genelde yarisi hareketli bu durumda ama.sayi sz oldugu icin oran azaliyor tabii bir de sayi az oldugu icin morfoloji bakilmamis sigarayi birakmadigi surece cok zorlanirsiniz sigarayi esin biraksin 3 ay sonra her sey daha iyi olur benim esim sigara nargile birakinca duzeldi degerler .Sayi icin 1 caksir suyu 2 zeytinyaginda beklemis incir 3 harnup pekmezi
Orda sigara yaziyor o yuzden soyledim emodex ya da proxeed kullanin diyemem biz hiz icin proxeed kullandik ise yaradi sonra hasar icin emodex e gecrikmorfolojiye sayı azlığından değil de en son gittiğimiz dr istemediğinden bakılmadı canım,eşim sigarayı bırakalı 1 yıldan fazla oluyor.. hareket daha önce toplamda %27 ydi son testte 50 çıktı..harnup pekmezi düzenli olarak kullanıyor bakalım ,olmazsa çakşır suyu da alıcam. bir de hangisini alayım emodex mi proxeed plus mı sence ??
canim inan buradaki herkes birbirine yardimci olmaya calisiyor ben buraya cok girmeyen sadece bir soru sorup gidenlere bile hemen cevap vermeye calisiyorum bildigim kadariyla ama demekki dun atlanmis senin yazin. Hiz 0 miydi? %40 olmasi isteniyor aslinda bu sayi lab.a gore degisiyor mu bilmiyorum. Eger degismiyorsa aslinda hiz da dusuk kalmis biraz ama 0dan 15e yukseldiyse yukselis var demektir. Ne yaptiysan yapmaya devam et. Kaan hocadan randevu tarihine kadar ben emodex almistim kaan bey devam edin ona demisti Hasar testi sonucuna gore. Bizimde sayi 7 milyon/ml. Ama bizim 3 ml volumde. Sizin buna gore daha yuksek demekki cunku 2 ml volum var. Umarim burayi anlatabilmisimdir.Kaan bey bizden hasar sonucun almisti hasar olmadigi icin promen k kullanin ve bekleyin demisti ve tedaviyi bitirdi. Bizde oyle kaldik.
Orda sigara yaziyor o yuzden soyledim emodex ya da proxeed kullanin diyemem biz hiz icin proxeed kullandik ise yaradi sonra hasar icin emodex e gecrik
Yas onemli geçseniz eger hastalik kotu yonde ilerlemiyorsa deneyin umutsuz olmayin ama ciddi anlamda sistematik bir düşüş varsa dikkat edineskiden günde 3 paket içtiğinden orda yazan haftada 2-3 adete dikkat etmemişim bile vallabuna şükür :)
ne yapayım yani herhangi bişey almayayım mı ? gittiğimiz dr da vermedi,hemen aşılama veya tüp bebek diyorlar..çıldırıcam ben de..
al canim emodex yada proxeed bunlar antioksidan. Cunku cevaptan sonrada testler icin bekliyorsun.eskiden günde 3 paket içtiğinden orda yazan haftada 2-3 adete dikkat etmemişim bile vallabuna şükür :)
ne yapayım yani herhangi bişey almayayım mı ? gittiğimiz dr da vermedi,hemen aşılama veya tüp bebek diyorlar..çıldırıcam ben de..
@demircemre01 bide bizler icin ileri hiz onemli ya ben ileri hizi %15 demistim canim
cok iyi olmus ya sadece kurlerle bu kadar yukselmesi cok guzel. Bizimde 0di ileri hiz emodex kullandik macun hazirladim birde incir falan derken %40 oldu ama 1 ay oncesinde daha yaptirmadik test. Yasiniz kac peki canim?evet anladım canım sonradan..bizim toplam 50 ama ileri hızlı 15 .. önceki testte 8 di o da..sadece doğal kürlerle..bu ikisinden birini de alıcam inş.
benim o hazirladigim karisimin icinde keciboynuzu bal propolis daha bir suru sey vardi. Dr keciboynuzu kullanmayin dedi ama bizim hizimiz bunlarla yukseldi canim bir ay kadar ara verdik ama ben yine baslaticam esime. Arada veriyorum. Gunde bi tatli kasigi bisey uapmaz herhaldeben 29 yaşındayım eşim 37 .. bir de bir aktar duyduk burda Bursa da ona tahlil sonuçlarını götürünce macun hazırlıyolarmış onu da hazırlatıcaz..peki emodexle böyle macun,arısütü bal filan hepsi birden kullanılınca ters etki yapmaz dimi ?
Canım ben kullanmıyorum çok seyde karıştırmak istemiyorum aslında.mesala kurt üzümü de iyi diyor Kaan hoca ama arastirdim fazlası zararliymis aldırmadı çekirdekli kisay üzüm yediriyorumKızlar benim mesajı da bi görün. Kaan hoca önermiş kullanan var mı internette tozu var
biz kullanmıyoruz canım ama görmüştüm bu paylaşımınıKızlar benim mesajı da bi görün. Kaan hoca önermiş kullanan var mı internette tozu var
Hamile olabilir misin acaba?kızlar pembemsi bi akıntı geliyor benden sol tarafımdada kramp gibi bi ağrı var otururken bişey yok yürürken oluyo macun kullanıyodum bıraktım 1 hafta sonra falan adet olmam lazım (normalde düzensiz) macunu adetim düzene girsin ve hamile kalmak için kullanıyorum.anlamadım ne olduğunu ya
biz kullanmıyoruz canım ama görmüştüm bu paylaşımını
Haklısınız aslında adamı kobay gibi kullanıyorum bende :) yakında isyan edecek bizim kullandığımız keçiboynuzu kürü pekmezi ceviz bide ilaçları bunlarCanım ben kullanmıyorum çok seyde karıştırmak istemiyorum aslında.mesala kurt üzümü de iyi diyor Kaan hoca ama arastirdim fazlası zararliymis aldırmadı çekirdekli kisay üzüm yediriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?