Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim kac yasindasin esinin durumu nasil cok mu kotu eger bekleme imkaniniz varsa biraz daha dogal deneyin tup bebek uzmanlarina kalsa ben simdi tup bebege baslamistim 4 5 ay once hem de

Afilim92 ve alev çok sevindim adınıza sağlığa sürsün inşallah gebeliginiz sağlıkla kucaklayın yavrularınızı. Bizde durum aynı 10 küsür cıktı fsh kaan aydos 21 aralıkta cvp verecek ama ben klomen ı yarim vermeye başladım. Afilim92 eşinin değerleri ile benim eşimin değerleri çok benziyor morfoloji ve hasar bizimde morf 2 hasar 49. Acaba bir daha hasar testi ne zaman ister kaan bey. 1 ay ı biraz geçti tedaviye başlayalı.

Sagol canim darisi basina bi fikrim yok kaan hoca dr um degil kizlar bilir dna hasar tedavisi olan ama 3 ayda dusuyor diye duymustum

Canım 2ay sonunda falan istiyor

Canım bizde de 54 bzimde 1ay dolacak ama fsh çok yükselmedi 4 ken 5 oldu bakalım bizede haber sizinle yakın tarihte gelecek bakalım ne diyecek

Bizimse 9 milyon çıkmış. Bende araştıyordum ama çıkmıyor birşey. İnş kötü birşey değildir.
İnternette bulduğum tüm üroloji doktorlarına yazdım
Sonunda biri döndü
Enfeksiyon var antibiyotik kullanmadı lazım dedi ama ilaç ismi vermedi
Ne yapacağımı şaşırdım valla bir tarafı düzeltmeden diğer taraf bozuluyor

Canım bizde de 54 bzimde 1ay dolacak ama fsh çok yükselmedi 4 ken 5 oldu bakalım bizede haber sizinle yakın tarihte gelecek bakalım ne diyecek
kızlar kaan aydos fsh ıcın testı dna hasarı oldugunda mı ıstıyor? bızden hıc fsh falan ıstemedı de

kızlar bu ovulasyon testlerını nasıl kullanıcaz?
ben bı tomar aldım sanırım yarınyumurtlama gunum
adetten sonra hemen kullanmak gerekıyor ama testı gec aldıgım ıcın yarın baslıcam yapmaya
sabah aksam mı yapıcam?

Saat 11 ile 2 arası en az 4 saat sıvı almamis olman gerekiyor canım

Aynen cnm bizim sayı hız arttı normal oldu şimdi de lökosit yuvarlak hücre ve prolaktinin yükseldi. Onlarla uğraşıyoruz. Allah yardımcımız olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…