Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Umudunu kaybetme bak bı dsuk yaşamişsin demek ki hamile kalabiliyosun o yüzden bu defa olmazsa da bı dahakine olur inşallah kendini üzme veren Rabbim biz elimizden geleni yapalim gerisini ona bırakalım
inşallah canım.. adet olucna tüp bebekte randevum var... inşallah gerek kalmaz

Kızlar biz bugün eşimle birlikte üroloji ye gittik sperm testi sonuçlarında enfeksiyon ve ileri hızı yavaş çıkmıştı sonuçları gösterdik bu böyle belli olmaz ultrasondan bakalım dedi çarşamba günü ultrasondan bakacaklar nasıl belli olmaz anlamadım ben e belli işte enfeksiyon ve hız problemi var

varikosel var mi yok mu diye bakacak sanirim neden carsambaya atti o anda bakmadi?

Yuvarlak hücre çıktı mı

Kızlar ya eşime promen k yanında muhteşem 3 lüyü yada aktardan macun kullandırsam bi sorun olur mu ki acaba? Hem kullandırmak istiyorum hemde korkuyorum ?????

Rabbim sağlıcakla kucağına almayı
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı Nasip etsin cnm hikayeni okudum inşallah dedim ve sonunda hamilelik takvimini görünce inan ki çok sevindim tebrik ederim
Inşallah darısı isteyen herkese

Kızlar ya eşime promen k yanında muhteşem 3 lüyü yada aktardan macun kullandırsam bi sorun olur mu ki acaba? Hem kullandırmak istiyorum hemde korkuyorum ?????
Ben Afilim92 nin muhteşem üçlüsüne karar verdim
Emodex nac 600 arısütü balpolen karışımı
Bir de solgarın e vitamini eklemeye karar verdim
Hayırlısı allahtan artık

Cok tesekkur ederim Rabbim herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…