- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.477
- 83
- 38
Al benden de o kadar. Çıldırıciğimmmmmmmm :) oynatmaya az kaldı, bu sağlıklı hızlı spermler nerdeeeeeeeeeSadece 1 tanecik sperme ihtiyaç varken bu milyonlar niye işimizi görmüyor. Allahım hikmetinden sual olunmaz ama bazen fenalık geliyor bu hesaplardan
Ay çok güldümAl benden de o kadar. Çıldırıciğimmmmmmmm :) oynatmaya az kaldı, bu sağlıklı hızlı spermler nerdeeeeeeeee
7.aydaki testte ml de 12 milyon sperm toplam hareket %25 10.aydaki testte ml de 9 milyon toplam hareket %45Tamam cnm bakta yazıver bi zahhmet ayrıca düzende mi vermiştiniz
Bilmez miyim ben en son dedim herhalde benim olmayacak bıraktım oyle.sonr bAna supriz oldu .gerçi düşük yaptım onunda nasibi ömrü yokmuşDoğrudur. Ama kafadan atması çok zor
Canım siz en son DNA hasarına baktınız mı düşmüştür belki hamile kaldın ya.ne kadar olmuştu tedavi olali7.aydaki testte ml de 12 milyon sperm toplam hareket %25 10.aydaki testte ml de 9 milyon toplam hareket %45
*son testte daha iyi cikmasi lazımdı ama esim test vermeden once tup bebek dr u ile gorusme yaptik normal yolla mi asla gittikce düşüyor olan spermler de elden gidiyor diye yikti gecti esimin moralini ben o gun de buraya yazmistim dr a bas kaldirdim inanmiyorum imkansiz diye bir sey yok o kadar ilac bosuna degil diye ...Ama esim cok kotu bir moralle test verdi muhtemelen o etkiledi degilse daha iyi cikacakti .Hatta nasilsa olmayacak test vermeyelim diye cikiyordu ben itiraz ettim. Sayıya takilmayin onemli olan gerçekten kalite hiz dna hasari varsa düşünce illa ki duzelir degerler
Düzen lab mınvermiştiniz cnm şuan iyice umutlandım kaan hoca hasarı düzeltti bizim bakalım7.aydaki testte ml de 12 milyon sperm toplam hareket %25 10.aydaki testte ml de 9 milyon toplam hareket %45
*son testte daha iyi cikmasi lazımdı ama esim test vermeden once tup bebek dr u ile gorusme yaptik normal yolla mi asla gittikce düşüyor olan spermler de elden gidiyor diye yikti gecti esimin moralini ben o gun de buraya yazmistim dr a bas kaldirdim inanmiyorum imkansiz diye bir sey yok o kadar ilac bosuna degil diye ...Ama esim cok kotu bir moralle test verdi muhtemelen o etkiledi degilse daha iyi cikacakti .Hatta nasilsa olmayacak test vermeyelim diye cikiyordu ben itiraz ettim. Sayıya takilmayin onemli olan gerçekten kalite hiz dna hasari varsa düşünce illa ki duzelir degerler
Nasip. Allah inşallah nasip eder bizlere, isteyen herkese sağlıklı evlatlarBilmez miyim ben en son dedim herhalde benim olmayacak bıraktım oyle.sonr bAna supriz oldu .gerçi düşük yaptım onunda nasibi ömrü yokmuş
Amin canım inşallahNasip. Allah inşallah nasip eder bizlere, isteyen herkese sağlıklı evlatlar
Morfolojinin türleri var baş boyun kuyruk diye.. coğu doktor morfolojiye takılmıyor cünkü boyun kuyruk bozuklugu önemli değil ama baş anomalisi tek başına kısırlıkta sebep oyüzden baş anomalisi varsa sıkıntı var morfoloji bu tip bozuklukta önemli oluyor. Bozukluğun nerde olduguna bağlıSoerm Test sonucu çok güzel ama morfoloji sorununuz var. Dr morfoloji için ne dedi. Bizden neden morfolojik tarama istemedi ki ? Sperm DNA hasar testi istedi sadece. Ceviz iyiymiş morfoloji için cnm
Bende bu macunu yaptim sadece anzer bali koymadim. Normal bal koydum toplamda 100 tl tuttuCNM bu macun ne kadar tuttu ? Ya ben eşimi ikna edemiyorum kullanmıyor boşuna para vermeyelim diyor. Bu karışım pahalı olur bence. Bu macun için yazdıklarınızı okutucam ki ne olduğunu anlasın da kullansın.
bizim morfolojiye bakilacak kadar sayimiz yuksek degil...Morfolojinin türleri var baş boyun kuyruk diye.. coğu doktor morfolojiye takılmıyor cünkü boyun kuyruk bozuklugu önemli değil ama baş anomalisi tek başına kısırlıkta sebep oyüzden baş anomalisi varsa sıkıntı var morfoloji bu tip bozuklukta önemli oluyor. Bozukluğun nerde olduguna bağlı
E sen şimdi 550 tl mi verdin bu macuna ?????? Yoksa ay ayrı şeyler mi bunlar? Cnm sen bana bunu bi detaylı anlatır mısın ?Ama ben 20ml propolise 200 tl
Baska bir bal aldim onada 250 tl verdim ah ahh gitti paraciklar
Yeterki olsunda vermeye raziyim cankmzeynepppppppp
Canım aldığın bal karışımda baska ne varAma ben 20ml propolise 200 tl
Baska bir bal aldim onada 250 tl verdim ah ahh gitti paraciklar
Yeterki olsunda vermeye raziyim cankmzeynepppppppp
Hayir canim ankarada vermedikDüzen lab mınvermiştiniz cnm şuan iyice umutlandım kaan hoca hasarı düzeltti bizim bakalım
balda ari sutu bal polen var ayrica bal corek otu ve caksir bali. Endemik yerlerdeki bitkilerden toplanan ballarmisCanım aldığın bal karışımda baska ne var
Dusmese hamile kalamazdım zaten sebebi oymus baktirmadik spermiyogram arti hasara 250 300 tl istiyorlar gecen yıl marttan beri tedavi hasar icin de 2 kutu emodexCanım siz en son DNA hasarına baktınız mı düşmüştür belki hamile kaldın ya.ne kadar olmuştu tedavi olali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?