Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Allah kolaylık versin. İnşallah düzelir tekrar gerek kalmaz ameliyata. Evet youtube da bi videosu var orada anlatıyor minik bir dopler cihazı ile hem ameliyat süresi yarıya iniyor hem de damarları doğru teşhis ediyor. Testleri nerde yaptırmanızı istiyor levent bey?

Herhangi biryer söyleme di biz hep eğitim araştırmada yaptırdık. Ama bu kez bir devlette bir de özel bir yerde yaptırmayı düşünüyoruz arada fark varmı diye çünkü hep morfoloji sıfır çıkıyor. Bazıları varikosel taraftarı değil ama ben olup kurtulmak istiyorum allahım yolumuzu açsın inşallah.

Dna hasarına bakan devlet hastanesi var mı?

Dna hasarına bakan devlet hastanesi var mı?
Yok sanırım biz daha baktırmadık çünkü Levent hoca varikoseliniz var ve varikosel DNA hasarı yapar dedi yani vardır demek istedi sanırım istemedi ilk bir varikoseli kontrole alalım dedi diğer ameliyatın üzerinden 1 sene geçsin demişti o zamana kadar da vitamin önermişti önümüzdeki ay bitiyor bakalım ne diyecek. Ben çift taraflı ameliyatınızı yaparım demişti çünkü eşimde sağda 2 mm solda 3mm varmış. İlk ameliyatı sadece soldan olmuştuk 4mm damar vardı onları bağlamışlar ama bazılarını atlamışlar işte korkmuyor da değilim bakalım neler olacak. İnşallah az da olsa benim gibi insanlara ışık olurum. DNA hasar testi özel lab. Yapılıyor. Yaptıran arkadaşlarımız var onlar yardımcı olabilirler.

Ameliyata rağmen 3mm kalmış demek. Bizimki 3.1mm diyor en genişi. Düzen ve genlab yapıyor sanırım topiklerden okuyup gördüğüm kadarıyla.
Varikosel varsa kür ve takviyelerin çok faydası yok diye de yazanlar oluyar bilmiyorum. Aliyat sonrası da değerler düzelmiyor gibi görünse de hasarı azalttığı için doğal veya tedaviyle gebelik oranlarını artırıp düşükleri azaltıyor.
İnşallah en kısa zamanda güzel bir sürpriz yaşarsınız siz de.

Size şunu da söyliyeyim durumumu okudunuz ameliyat ne denli başarılı başarısız fakat hep değerler 27 milyon kardaydı ameliyattan sonra 43 milyona çıktı bizd tam anlamıyla başarılı olsak daha da yükseleceğine inanıyoruz.

Ben zaten farklı bir durum beklemiyorum orası bir ticarethane bizde onların pazarı bulmuşken bizim gibi insanları bırakmak istemiyorlar bizi sadece para olarak görüyorlar umutlarımızın hayallerimizin hiçbir önemi yok onlar için ama asla olmaz diyen dr dan uzak durmak isterim Rabbimden umut kesilmez ben Fuat beye gideceğim benim 1 yıl oldu artık her ay adet olduğumda bir dahaki ay doğal yoldan hamile kalacağım bende bu ay patlama oldu Regl olduğum sabah hüngür hüngür ağladım eşimde bende beraber gün geçtikçe alışırım sanmıştım bekleyebilirim sanmıştım ama daha kötüye gidiyorum onlardan şefkat bekleyerek gitmeyeceğim sadece Rabbim şifanı ara diyor bende bir de derdime orada derman arayacağım hiçbirşeyin garantisi yok belki o da tutmayacak ama ben denenmemiş yol bırakmayarak Rabbime havale edeceğim iki arkadaşımda başarılı olunca orayı tercih etmek istedim fakat eşimin spermiyogramı iyi çıkarsa Ali Acar aşılama yapalım derse onu da yaptırabilirim önce ama aynı çıkarsa düşünmüyorum

Maalesef öyle eger onlara inansaydik su an ben pes etmis tup bebek parasi biriktiriyor olurdum .Orda ilk muayene ucretsiz deyip kan testi yaptilar 100 tl istediler .Ben o testi başka yerde 20 tl ye yaptirirdim gercekten Allah ellerine düşürmesin. Esinin sonuclari cikinca burda paylas bildiğimiz seyleri yorumlayip yardimci oluruz kizlarla

İki ayda diyet ve sporla 8 kilo verdim kitaplar alıyorum okuyorum spor yapıyorum sürekli yürüyüş yapıyorum işim çok yoğun mesaim 8.30 da başlar 7 de belki eve zor girerim ama bu öyle birşey değil ilk aylarımızda değiliz çünkü aklımdan çıkacagını sanmıyorum her gün bir arkadaşımın hamilelik haberini alıyorum ben çıkarmazsam gördüklerim duyduklarım çıkarmaz diziler bile etkiliyor beni artık

Kızlar ya göğüslerimde ağrı var ve şişmişler. Sızlıyorlar resmen acaba üşüttüm mü ya. Yürüyünce dahi ince bi sızı oluyor. Korkuyorum kötü birşey çıkacak diye.adetime de daha bi hafta var. Zaten adet zamanı da göğüs ağrım pek olmaz.

Haklısın canım seni çok iyi anlıyorum hepimiz aynı imtihandan geçiyoruz.tedavi olup normal yolla 6ay bekleyen arkadaşlar var ya onu kastettim biliyorum çok zor.Rabbim en kısa sürede sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin .

Canım bebiş olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…