Of ya sigara icenler de birakamiyo nasil bi lanetse. Keske kolay olsa hemen biraksalar. Olan bayanlara oluyo bu surecteBestttt en son günde 1 paketti ( ama anlattım diyor 4 gün tanımda günde 3 4 tane içiyordur sanırım gizli gizli çöpte buluyorum bazen. 3 gün işte ne yapıyor bilmiyorum bu sigaranın olayı beni korkutuyor.
Ben sordum sayim yapilmaz hasarda dediler spermiyogram istedim o yuzdenDuzen de hasar testi yaptiranlar sperm degerlerinizde cikmismiydi kizlar bize gelen mailde sadece hasar sonucu var
Canim herkes oyle kullaniyor rahat ol cunku herkeste bas donmesi yapiyor ve ben agizdan aldigimda her gece kabus görüyordum 2018 temmuz topigine beklerim orda herkes bildigini paylasiyorAfilim92 cnm bu ilacı mı vajinadan fitil olarak kullanıcam?????? Şok oldum doktor mu dedi bunu ?
Kan verdik cnm bekliyorum korkuyla. İnş hayırlı sonuçlar çıkar.zeynepppppppp kan verdin mi? Degerin iyi mi? Aklim sende
Bizim çıkmıştıDuzen de hasar testi yaptiranlar sperm degerlerinizde cikmismiydi kizlar bize gelen mailde sadece hasar sonucu var
Ben sordum sayim yapilmaz hasarda dediler spermiyogram istedim o yuzden
Bizim çıkmıştı
Guzel artmis canim 2 katindan fazlaKızlar sonucum 25. Gün 20.02,
27. Gün 53 çıktı. Nasıl sizce ?
Ankarada verdik düzen labaratuvarında zaten tahlil verirken ki kagıtta semen analizi + dna hasarı yazıyor 3 kez verdik 3 ündede çıktıAnkaradami yaptirdiniz kizlar sizde?
Ozelliklemi istediniz?
Esim tek gitmisti ozellikle istememistir cikar diyee bildigimiz icin
Çok güzel cnm darısı bize inşallahhhhKızlar sonucum 25. Gün 20.02,
Bak 2 katini gecmis bile cok guzel iki gun sonra tekrarla kese gorunene kadar 3 4 kez verirsin tahmini 1500 olunca da keseyi görürsünKızlar sonucum 25. Gün 20.02,
Evet ozellikle istedim ben istanbuldaAnkaradami yaptirdiniz kizlar sizde?
Ozelliklemi istediniz?
Esim tek gitmisti ozellikle istememistir cikar diyee bildigimiz icin
Evet cnm. 2 kat artmış. Rahatladım birazBak 2 katini gecmis bile cok guzel iki gun sonra tekrarla kese gorunene kadar 3 4 kez verirsin tahmini 1500 olunca da keseyi görürsün
Acaba ankarada onun parasini icinde mi aldilar canim bana dna hasarini inceleyen kisi sayim yapmiyoruz dedi ozellikle sordumAnkarada verdik düzen labaratuvarında zaten tahlil verirken ki kagıtta semen analizi + dna hasarı yazıyor 3 kez verdik 3 ündede çıktı
Teşekkürler cnm bende rahatladım çok şükür. En tez zamanda darısı size cnmÇok güzel cnm darısı bize inşallahhhh
Kendine iyi bir dr bul degerin 1500 ü bulunca hemen git insallah görürsün keseyi dr lar keseyi gorene kadar hamile olarak görmüyorlar seni progestan ve vitamin yazip yolluyor .Agir kaldirma bir yere uzanma ozellikle dolap raflari .Surekli ayaklarini uzat dinlen .Ilk 3 ay bebek senden beslenmiyor zaten bir sey yiyemezsen üzülme mide bulantisi uyku halsizlik kasik ve bel agrisi olabilirKızlar sonucum 25. Gün 20.02,
Evet cnm çok şükür teşekkürler cnmGuzel artmis canim 2 katindan fazla
Valla cnm 174 tl ödedik kaan aydosun hastasıyız dedik semen analizide çıktı kaldırdılar mı acaba bütün arkadaşlarda çıkmıştı yaniAcaba ankarada onun parasini icinde mi aldilar canim bana dna hasarini inceleyen kisi sayim yapmiyoruz dedi ozellikle sordum
Ankara farkli o zaman. Istanbulda cikmiyomusValla cnm 174 tl ödedik kaan aydosun hastasıyız dedik semen analizide çıktı kaldırdılar mı acaba bütün arkadaşlarda çıkmıştı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?