- 25 Mart 2017
- 3
- 2
- 1
- 33
Tamam canım biz dna testi yaptıralım. Hiç bilmiyorum kihasar testi yaptırıp sonucu olumlu çıkarsa aşılama yaptırabilirsiniz bence geç kalmak istemiyosanız canım eşine klomeni ne için verdiler
Anladim canin sayi onemli degil diyo kaan hoca hasar duser kalite artar insallahToplamda 10 milyondu ki hep öyle artmıo
Anladim canim bence de yaptirin onerecegini dusunuyorumKaan hocaya yazdım ay sonunda cevap verecek bu ay. Hatta bi daha şimdi mesaj attım. Kullandığı ilaçları yazdım ve dna hasar testi yaptıralım mı dedim bakalım ne dicek. Ama ben yaptırmak istiyorum
İnşallahhh cnm aynen degeelendirdik sabah duşumu aldım dedigin gibi inşallahhh olurYaa süper canım degerlendirdin degil mi bugünleri? Yat ayaklarini dik kalkma dedigim gibi. Sonrasında da dikkat etmeye devam et. Hadi insallahhhh tutarrr
Hee anladim canım demek ki oksidatif stres istediklerini duzende yaptirmiyordu.
İnşallahh cnm bu ay tutmazsa gelecek ayda mı takibe gideyim ben hep yanlış biliyormuşum yumurtlama günlerimi cnm telefondaki programa göre yapıyrduk güya yanlışmışhayırlısı olsun canım inşallah tutar bi hamişimiz daha olur günlere çok dikkat ett
Yumurtlama takibi için ne zaman gittin canımİnşallahh cnm bu ay tutmazsa gelecek ayda mı takibe gideyim ben hep yanlış biliyormuşum yumurtlama günlerimi cnm telefondaki programa göre yapıyrduk güya yanlışmış
Çok teşekkür ederim. Fakat elimde olmadan çok endişeleniyorum sıfır morfoloji olup yükselten burada yok sanki en kötü herkesin 1 veya 2 bana da benim hiç düzelmeyecek gibi geliyor. Eşime de üzülmesin diye söyleyemiyorum.üzülme lütfen benim eşimin 8 milyon sprem %1 hareketli %4 yerinde hareketli Diğerleri hareketsizdi morfoloji %3 tü sanırım ileri derece varikosel teşhisi kondu ameliyat oldu 3 sonra ileri hareketlilik %15 e çıktı sakın üzülme Rabbime dua et zaten zamanla düzeliyo içini ferah tutki ferah olsun hersey
Adetin 4. Günü girtim cnm 5. Gün klomen kullandırdı normalde 3. Günü gitcektim ama randevuları doluyduYumurtlama takibi için ne zaman gittin canım
Umarım kaan hoca size ugurlu gelir bizim dna hasarı varmış düzeltti şimdi beklemedeyizHerkese günaydın ben yeniyim burda. 1 buçuk yıllık evliyiz bütün denemeler sonuçsuz. Benderahimde septum vardı iki kez histeroskopi oldum düzeldi eşimde de yeni farkettik morfoloji 0 çıktı. Yarın kaan aydos a randevumuz var ilk gidişimiz.
Canım bende tel. Uygulamaya göre yapıyorum yanlış mı.uygulama Pepapp .İnşallahh cnm bu ay tutmazsa gelecek ayda mı takibe gideyim ben hep yanlış biliyormuşum yumurtlama günlerimi cnm telefondaki programa göre yapıyrduk güya yanlışmış
Aynen cnm pepap a göre yapıyordum bende birde flo vardı ikiside aynı günü gösteriyor fakat ben o tarihten 3 gün sonra yumurtladımCanım bende tel. Uygulamaya göre yapıyorum yanlış mı.uygulama Pepapp .
Sizdeki sıkıntı neydiki cnm sonuçlar düzelmiyor kaç aydır tedavi gördünüz umarım eşin ikna olur hayırlı sonuçlar alırsınızKızlar sonuçlar düzelmiyor kaan hocada tüp bebek dedi ama eşimi ikna edemiyorum ne yapacağımı şaşırdım daha fazla beklemekte istemiyorum 6 yıl olacak evleneli ve artık çevreden duyduklarım çok üzüyor
Çok teşekkür ediyorum sizin kaç ayda düzeldi morfoloji endişelendiriyo beni.Umarım kaan hoca size ugurlu gelir bizim dna hasarı varmış düzeltti şimdi beklemedeyiz
Hasar 35 çıkmıştı canım onu düzelttik ama hareket sıfır artmıyor 7 ay gördük tedaviyi kaan hocada tüp dediSizdeki sıkıntı neydiki cnm sonuçlar düzelmiyor kaç aydır tedavi gördünüz umarım eşin ikna olur hayırlı sonuçlar alırsınız
Canım neden E vitamini herkese önermiyor. Normalde promen K öneriyor içeriğinde E vitamini var biz proxeed plus kullanıyoruz ve içeriğinde E vitamini olmadığı için biz ekstra alıyoruz.Hangi dr verdi bunlari? Izmirdesin sanirim. Kaan hoca e vitaminini herkese onermiyor biraktirdigi cok kisi oldu. Dikkatli olmak lazim. Emodexin icerigi cok zengin zaten sen kaan hocaya bi danissaydin keske. Klomeni kullandiktan sonra fsha bakidi mi tekrar
6 ayda düzeldi cnm araştırma hastanesinde verdigimiz morfoloji defarmosyon oranı 18 di kaan hoca bize morfoloji hakkında hiç bişey söylemedi tahlillerde özellikle istemedi dahi sadece %65 hasar çıkmıştı sayı hareketlilik düşüktü yani bizim mırfoloji 18 ama neye göre nasıl bilmiyormÇok teşekkür ediyorum sizin kaç ayda düzeldi morfoloji endişelendiriyo beni.
Cnm değerler fena değil. Hareketli spermi arttırmak için promen k şase kullanabilirsiniz. Emodex kullanabilirsiniz bence bi macunda yaptırın derim.Kızlar günaydın. İnşallah rabbim kucaklarımızı en yakın zamanda mucizelerimizle doldursun. Allahım gözlerim doluyor çok üzülüyorum. Ne zaman olacak kime benzeyecek. Eşime mi bana mı. Hayali bile o kadar güzel ki. Allahım en yakın zamanda hepimize nasip etsin. Arkadaşlar sizler tectübelisiniz bi akıl verin bana. Yaşım 32 1.5 yıllık evliyim. Eşim 1 aydır takviye kullanıyor ama burda bi çok arkadaşım dna testi de yaptırmış bizden doktor talep etmedi. Sanırım onlar sıra ile yapıyor. 3 ay içinde olmazsa gel demişler. Ama bende işimi şansa ve zamana bırakmak istemiyorum. Elimizden ne gelirse bi an önce yapmak istiyorum
Dna hasar testi için izmirde özel bi merkezi aradım 350 TL civarı dedi. Sizce gidip yaptırsak mı bu arada tüp bebek bölümü yapıyormuş bu testi. Eşimin son sonucları no yüklüyorum. Tecrübeli arkadaşlarım yorumlarını yaparsa cok sevınırım. Bu arada Kaan aydosa da mesaj atmıştım. Bu ay sonu cevap verecek. Elle yazılan sonuc diğerinden bir hafta sonra devlet hastanesinde yaptırdığımız diğeri özel tüp bebek merkezi sonucu
Canim biraktirdigi bicok arkadas oldu karacigere zarar veriyo diye sanirim. Bizim emodexte de yok ama vermedi yine de.Canım neden E vitamini herkese önermiyor. Normalde promen K öneriyor içeriğinde E vitamini var biz proxeed plus kullanıyoruz ve içeriğinde E vitamini olmadığı için biz ekstra alıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?