Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Herkese günaydın ben yeniyim burda. 1 buçuk yıllık evliyiz bütün denemeler sonuçsuz. Benderahimde septum vardı iki kez histeroskopi oldum düzeldi eşimde de yeni farkettik morfoloji 0 çıktı. Yarın kaan aydos a randevumuz var ilk gidişimiz.

Toplamda 10 milyondu ki hep öyle artmıo
Anladim canin sayi onemli degil diyo kaan hoca hasar duser kalite artar insallah
Kaan hocaya yazdım ay sonunda cevap verecek bu ay. Hatta bi daha şimdi mesaj attım. Kullandığı ilaçları yazdım ve dna hasar testi yaptıralım mı dedim bakalım ne dicek. Ama ben yaptırmak istiyorum
Anladim canim bence de yaptirin onerecegini dusunuyorum

Kızlar sonuçlar düzelmiyor kaan hocada tüp bebek dedi ama eşimi ikna edemiyorum ne yapacağımı şaşırdım daha fazla beklemekte istemiyorum 6 yıl olacak evleneli ve artık çevreden duyduklarım çok üzüyor

Yaa süper canım degerlendirdin degil mi bugünleri? Yat ayaklarini dik kalkma dedigim gibi. Sonrasında da dikkat etmeye devam et. Hadi insallahhhh tutarrr

Hee anladim canım demek ki oksidatif stres istediklerini duzende yaptirmiyordu.
İnşallahhh cnm aynen degeelendirdik sabah duşumu aldım dedigin gibi inşallahhh olur

Çok teşekkür ederim. Fakat elimde olmadan çok endişeleniyorum sıfır morfoloji olup yükselten burada yok sanki en kötü herkesin 1 veya 2 bana da benim hiç düzelmeyecek gibi geliyor. Eşime de üzülmesin diye söyleyemiyorum.

Umarım kaan hoca size ugurlu gelir bizim dna hasarı varmış düzeltti şimdi beklemedeyiz

İnşallahh cnm bu ay tutmazsa gelecek ayda mı takibe gideyim ben hep yanlış biliyormuşum yumurtlama günlerimi cnm telefondaki programa göre yapıyrduk güya yanlışmış
Canım bende tel. Uygulamaya göre yapıyorum yanlış mı.uygulama Pepapp .

Sizdeki sıkıntı neydiki cnm sonuçlar düzelmiyor kaç aydır tedavi gördünüz umarım eşin ikna olur hayırlı sonuçlar alırsınız

Canım neden E vitamini herkese önermiyor. Normalde promen K öneriyor içeriğinde E vitamini var biz proxeed plus kullanıyoruz ve içeriğinde E vitamini olmadığı için biz ekstra alıyoruz.

Çok teşekkür ediyorum sizin kaç ayda düzeldi morfoloji endişelendiriyo beni.
6 ayda düzeldi cnm araştırma hastanesinde verdigimiz morfoloji defarmosyon oranı 18 di kaan hoca bize morfoloji hakkında hiç bişey söylemedi tahlillerde özellikle istemedi dahi sadece %65 hasar çıkmıştı sayı hareketlilik düşüktü yani bizim mırfoloji 18 ama neye göre nasıl bilmiyorm

Cnm değerler fena değil. Hareketli spermi arttırmak için promen k şase kullanabilirsiniz. Emodex kullanabilirsiniz bence bi macunda yaptırın derim.

Canım neden E vitamini herkese önermiyor. Normalde promen K öneriyor içeriğinde E vitamini var biz proxeed plus kullanıyoruz ve içeriğinde E vitamini olmadığı için biz ekstra alıyoruz.
Canim biraktirdigi bicok arkadas oldu karacigere zarar veriyo diye sanirim. Bizim emodexte de yok ama vermedi yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…