• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Haber ver bize olur mu cok heyecanli :KK66:
yok daha iyiyim @Zeynep6302 o ornegi verdikten sonra :KK66: hep iyiyi dusunucem soz sana :)

:KK70: :KK70:

:KK70: :KK70:

aynen ekledim ilk sayfaya :KK66:

:KK70: :KK70: boyuna gore kilon fazla ise kilo vermeye basliyoruz hemen :KK66:

canimmm sagolasin Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin insallah. Adet olduguna uzuldum ama bizim topikte pes etmek kelimesi yok
Veririm tabiki canm ;)))

Canım varmı bişeyler sende de mide bulantısı gibi.bende sabah hafif mide bulantısı göğüs hassasiyeti var bide akıntı oluyor uzayan şimdilik böyle

@Redrise1515 @Zeynep6302 Beth18 Beth18
Sağolun kızlar ben önlemimi alayım panel yaptırayım benimde içim rahat etsin.

Klomen trantali birlikte kullanan varmı? Ben nasıl kullanacağım kimse cvp vermiyor. İnsanın bir din kardeşine yardım etmesi kadar makbul birşey varmıdır? Okunup geçiliyor diye hissediyorum. En iyisi ben başka bir Dr daha gidip öğreneyim. Hepsi bir arada eşimin hormonlarına kalbine yan etki yapar mı diye endişeleniyorum.
Canım bize de daha genç cevap yazdı.klomen gün aşırı bide impryl yazmış 2 hafta sonra hormon tahlili istemiş.

Canım varmı bişeyler sende de mide bulantısı gibi.bende sabah hafif mide bulantısı göğüs hassasiyeti var bide akıntı oluyor uzayan şimdilik böyle
evet canim. Bu sabah midem bulandi birde rahmin on kismina acayip bir agri girdi wc icin kalktigimda. Yatinca gecti cok sukur. Dusuk yapiyorum sandim. Oyle acidi.

Canim bide sen mi yazmistin artik hamile de yaz diye aksamustu?

Back
X