Gozun aydin darisi basimizaÇok şükür canım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gozun aydin darisi basimizaÇok şükür canım :)
Az kaybediyorsun yani yasitlarindan cok daha iyi durumda oluyorsunAğrılı adet olunca yumurta azmi oluyor yani
Ben çok ağrılı sancılı olurum o yüzden korktum bı anAz kaybediyorsun yani yasitlarindan cok daha iyi durumda oluyorsun
Yok cnm yok tam tersi. Daha az kaybettigin icin ilerleyen yaslarda bile hamilelik şansin oluyor. Hayatim boyunca cektigim bu izdirabin mukafati bu olsa gerek.Ben çok ağrılı sancılı olurum o yüzden korktum bı an
Bende hamilelğimi öğrenmeden birkaç gün önce balık tutuyordm parlak canlı güzel balıklar sasıryrdm nasıl başardım diye tabirine bakmıstm evli ise çocuga işaret yazıyordu hayırdr dedm bendeKızlar rüyamda uzun süredir görüşmediğim bi arkadaşımı gördüm. Bi bebek patiği vardı elinde nasıl dikilecek diyordu. Bende bebek patiğinin nasıl dikileceğini gösteriyordum. Hayırdır inşşşşşşş .......
biri bana bunu yorumlasın :)
Şu an doğru düzgün sevinemiyorum desem yeridir. Bebeğimizi almadan kucagımıza inanmak çok güç. Hep kötüye hazırlayarak kendimi gelmiştim hastaneyeGozun aydin darisi basimiza
Kuzum acaba 50 milyon toplamda mı? Ml de mi? Ama her ne olursa sayı da harakette güzel ama foto at bana. Dosya yükle de foto çek de sonra yükle olmuyor mu??Miktar : 2.5 ml
Görünüm : beyaz bulanık
Ph : alkalen
Viskosite : kıvamlı
Hareket : %45
Deforme : %55
Mikroskopi : 1-2 Lökosit
Sayı : 50.000.000
Yeni testimiz böyleSaklicennet
Bende nefret ediyorum öyle insanlardan herkes çok kolay bebek sahibi oluyor gibi geliyor ama Tarkan bile ne tedavilerden geçmiştir kaç senedir çocuk düşünüyordu. Onlar benim nazarım da cahil insanlar içinden ne geçiyorsa söyle tutma içinde şuan çok sinir oldum.İnşallah şifanızı biran önce bulursunuz canım yaa hepimiz inşallah buluruz. Bugünde bana çalıştığım firmada bir kadın var Tarkan bile baba oldu sizde tıkk tok hala dedi ne diceğimiz bilemedim insanların bu lafları o kadar canımı acıtıyorki günlerce ağlayasım geliyor![]()
Dayanamadin mi gittin oraya yine banlandinhaklisin surekli alintilayip duruyorlar ya kadinlar ne kadar cirkef
3 ay önceki test de sperm kaç cc göremedim ama 4 milyonlardan 60 milyonlara yükselmesi çookkk başarılı bir sonuç. Hızlarda bana göre değişen pek birşey Yok sadece %10luk kısma biraz daha haraket katılmış fakat 4 milyonda ki etkenle 60 milyonda ki etken çok farklı olacaktır. Sonuçlar gayet iyi. Baş ano 93 olsana birşey demek için ayrıntılı anomali değerini görmek gerekir. Bence D vitaminine de baktırın. Sperm Başı için önemli.Arkadaşlar siyah kalemle yazılan 3 ay önceki mavi kalemle olan bu günki sonuclarımız bi yorumlarmısınız @limonlutarinlikek@serenita90 @sonican @Afilim92 @Zeynep6302
Canım ml de inan bunu sormak için tekrar gittim sekretere sordum ml de dedi hastanedeyim daha sarılık yokmuş kanım düşükmüs bide d vitamini düşük çıktıKuzum acaba 50 milyon toplamda mı? Ml de mi? Ama her ne olursa sayı da harakette güzel ama foto at bana. Dosya yükle de foto çek de sonra yükle olmuyor mu??
Canım teşekkür ederim yorumuna. D vitaminine nasıl baktır caz anlamadım3 ay önceki test de sperm kaç cc göremedim ama 4 milyonlardan 60 milyonlara yükselmesi çookkk başarılı bir sonuç. Hızlarda bana göre değişen pek birşey Yok sadece %10luk kısma biraz daha haraket katılmış fakat 4 milyonda ki etkenle 60 milyonda ki etken çok farklı olacaktır. Sonuçlar gayet iyi. Baş ano 93 olsana birşey demek için ayrıntılı anomali değerini görmek gerekir. Bence D vitaminine de baktırın. Sperm Başı için önemli.
Çok sevindim herşeyin normal olmasına. Bende çok ağrılı geçiriyorum aynı şeyleri yaşıyoruz kovayla geziyor annem. Yanımda olsun diye onu arıyorum ve ağlamaktan bazen sancı geçince uyuyakalıyorum.Kizlar hsg den ciktim arada raporumun yazilmasini bekliyorum. Dr dan once gebelik testi istedim, cok dogru aslinda herkesin once bi baktirmasinda fayda var riske atmamak icin ki sizde ustune gorme genetikmis bu ay adetinizin farkli oldugunu dusunuyorsaniz iciniz rahat olsun dedi. Sonucum negatif .. Enazindan icim rahat girdim
Hsg yi narkozsuz tercih ettim. Cihazi yerlestirirken rahimi sisirirken ilaci veren her asamada dr benimle konustu ekrandan izledim. Ilac ilerliyor gecdi vs. Hic bir sorun cikmadı hersey cok iyi dedi dr. simdi raporumu alicam
Dun Teksen Camlibelin Gulben Ergenin programinda videosunu izledim. Adet agrisi ceken kadinlar heray daha az yumurta kaybederler dedi. Ben beni bildim bileli hsg cekilirken yasadigimiz agriyi heray yasiyorum. Gozlerim yasli ellerim yumruklarim sıkılı cogu zaman wc ye kalkamam basucuma kova getirirler istifra ederim. Amh sonuclarim yumurtalik rezervlerim bunu dogruluyor galiba adetleri agrili gecen bayanlar daha az yumurtalik kaybediyorlar
Hepinize selam ve sevgilerimle
Daha önceki 1.9cc3 ay önceki test de sperm kaç cc göremedim ama 4 milyonlardan 60 milyonlara yükselmesi çookkk başarılı bir sonuç. Hızlarda bana göre değişen pek birşey Yok sadece %10luk kısma biraz daha haraket katılmış fakat 4 milyonda ki etkenle 60 milyonda ki etken çok farklı olacaktır. Sonuçlar gayet iyi. Baş ano 93 olsana birşey demek için ayrıntılı anomali değerini görmek gerekir. Bence D vitaminine de baktırın. Sperm Başı için önemli.
O zaman çok güzel 125 milyonlarda. Ama çok önemli olmamak kaydıyla lökosit görünüyor eşin iltihap kurutucu tarzı birşey kullanmalı gibi geliyor bana. D vitamini eksikliğini öğrenmen çok iyi olmuş hemen takviye al. Eve geçince iki testi karşılaştıralım. Morfolojiyi yazmamışsın.Canım ml de inan bunu sormak için tekrar gittim sekretere sordum ml de dedi hastanedeyim daha sarılık yokmuş kanım düşükmüs bide d vitamini düşük çıktı
Canım bu detaylı değil sadece yazdıklarım var aşılama için yaptiricaz detaylı onun için bunu SSK da yaptırdık bende de sarılık yokmuş d vitaminim çok düşük çıktı bide kansizmisimO zaman çok güzel 125 milyonlarda. Ama çok önemli olmamak kaydıyla lökosit görünüyor eşin iltihap kurutucu tarzı birşey kullanmalı gibi geliyor bana. D vitamini eksikliğini öğrenmen çok iyi olmuş hemen takviye al. Eve geçince iki testi karşılaştıralım. Morfolojiyi yazmamışsın.
Foto eve geçince tabletten atarım telde olmadı canımO zaman çok güzel 125 milyonlarda. Ama çok önemli olmamak kaydıyla lökosit görünüyor eşin iltihap kurutucu tarzı birşey kullanmalı gibi geliyor bana. D vitamini eksikliğini öğrenmen çok iyi olmuş hemen takviye al. Eve geçince iki testi karşılaştıralım. Morfolojiyi yazmamışsın.