Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sıktı ama bunların nazı. Gelin da gelin artık....
Bazen okulda arkadaşlar çocuklarini bırakıp geziye gidiyorlar akşama kadar görmedikleri oluyor kurs açıyorlar diyorum ki nasıl kiyiyirlar bırakıyorlar.ben olsam bırakmam çok titrerim üstüne sanırım kolay bulunca pek kıyamette olmuyor galiba

Bazen okulda arkadaşlar çocuklarini bırakıp geziye gidiyorlar akşama kadar görmedikleri oluyor kurs açıyorlar diyorum ki nasıl kiyiyirlar bırakıyorlar.ben olsam bırakmam çok titrerim üstüne sanırım kolay bulunca pek kıyamette olmuyor galiba

Anam ne yapalım kolay şey bizi sevmiyor, zor şeylerde bize aşık.

Çocuğunun o dönemleri bir daha geri gelmeyecek mBen de şaşırıyorum o tarz insanlara .Benim icin ailem gezmek tozmak arkadastan once gelir .Bu hep boyleydi .Bundan sonra da degismez .Ay sen surda dur sen babaannende kal ben gelcem yok düşünüyorum da mümkün değil .

Kızlar bide ben 2 ay önce falan adetin üçüncü günü şu hormonlarıma baktırmıştım
Bence progestrona baktır e2 biraz düşük gibi geldi onla alakalı yumurtlamıyormusum ben düşün artık tmm eşimde sorun var ama bende de hormon bozuklugu varmış bunu 21. Tahlilinde anladım 3. Gün tahlilim iyiydi

50altında olması isteniyor cnm, 21.günü de progesteron önemli yumurtlayıp yumurtlamadığın anlaşılıyor.
O zaman iyi sayılır. Tekrar gidip bütün testleri istesem yaparlar mo acaba? Eşimde problem var ama ben de var mo önlem amaçlı baktırmak istiyorum diyeyim.
Canım bu arada sen geldin mi? Ne zaman başlayacaksın?

moonlovers moonlovers cnm solgarın multiple vitaminini kullanıyor musun hala??? Bende kötü kokulu sarı alıntı var çok olmasa da orta halli. Bide idrarım sapsarı ya. Sende var mı bi değişiklik ???

Bir melek gelsin Bir melek gelsin canım e2 kaç olmalı bende birin de 45 çıktı birinde 20 çıktı değişken.
Bendekinde referans aralığı 21-251 di bende 24 çıktı ben referans aralıgında die önemsemedim dr a gösteremedim çünkü yine dr yoktu ilçede!!! Sonra bide gideyim 21.gün progestrona baktırayım dedim degerim diplerde beynimden kaynar sular döküldü megersem yumurtam oluşmuyor ama adetim düzenli rahmimde bişe yok tmm men hormonlarımla alakalı.stresli günler kafama eşimin durumunu takmam bide sigara etkiledi simdi dr araştırıyorum 3.gün tahlillerimi yenileyip gidicem hemen tedaviye başlıcam ama cok korkuyorum ya düzelmezse die sersem gibi geziyorum bi kaç gündür

moonlovers moonlovers cnm solgarın multiple vitaminini kullanıyor musun hala??? Bende kötü kokulu sarı alıntı var çok olmasa da orta halli. Bide idrarım sapsarı ya. Sende var mı bi değişiklik ???
Kullanıyorum cnm, bu ay 21.gün test yaptırdım progesteronum falan çok güzel çıktı,adetim 26 günde gelirde bu ay 28 günde geldi biraz düzeldi. Bugünde tüp bebek için doktora gittik iki tane gelişen yumurta var dedi şimdiden tedavi öbür aya kaldı doğum kontrol kullanacağım hatta doktor progesteronu görünce hamile olabilirdin adet olmasaydın dedi.yani çıkan değer 24 yumurta büyümüş ve çatlamış.Sanki faydasını gördüm tabi inofolik te adeti düzenlemiş olabilir.Bence devam et kullanmaya

Kullanıyorum cnm, bu ay 21.gün test yaptırdım progesteronum falan çok güzel çıktı,adetim 26 günde gelirde bu ay 28 günde geldi biraz düzeldi. Bugünde tüp bebek için doktora gittik iki tane gelişen yumurta var dedi şimdiden tedavi öbür aya kaldı doğum kontrol kullanacağım hatta doktor progesteronu görünce hamile olabilirdin adet olmasaydın dedi.yani çıkan değer 24 yumurta büyümüş ve çatlamış.Sanki faydasını gördüm tabi inofolik te adeti düzenlemiş olabilir.Bence devam et kullanmaya
Ya bu solgar femala mı yoksa farklımı?bide adetin belli günü başlanıcak die bişe varmı aralıksız kullanılıyor demi?belki banada fayda saglar bu vitamin cok moralim bozuk

Ya bu solgar femala mı yoksa farklımı?bide adetin belli günü başlanıcak die bişe varmı aralıksız kullanılıyor demi?belki banada fayda saglar bu vitamin cok moralim bozuk
Solgar female multivitamin devamlı kullanabilirsin, ben Omepa, inofolik,arı sütü kapsülü kullanıyorum doktor bugun probiotik Art verdi birde. Bence kullanın

Bence progestrona baktır e2 biraz düşük gibi geldi onla alakalı yumurtlamıyormusum ben düşün artık tmm eşimde sorun var ama bende de hormon bozuklugu varmış bunu 21. Tahlilinde anladım 3. Gün tahlilim iyiydi
Teşekkür ederim canım ilgilenip cevap verdiğin için kafama takılmıştı bu benim. Bilen biri var mı diye doktorlar önemsemedi ve progesterona baktırmak istediğimde gerekli görmediler sağolsunlar.

Morfolojiyi hareketliliği birtek biz dert ediyoruz doktorlara göre morfolojinin 2 olması ileri hareketliliğin 16 olması hiç sorun değil bunlar gebe kalmamaya engel değil diyor, bence sizde kendi değerlerinize baktırın ve kendiniz için vitamin destek ürünleri kullanın. Hele ki tüp bebekte hiç önemsemiyorlar.

Ben de bugün bunu soracaktım size. Tam yumurtlamadan sonra akıntı geçti diyecektim ki bugün yine hissettim. Bide evet idrarım sapsarı

Back
X