Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Günaydın kızlar benim gördüğümü sizde görüyor musunuz Allah im şükürler olsun bugün transferin 9.günündeyim kızlar 3 buçuk yılda hayatımda ilk kez çift çizgi gördüm inşallah kanda da çıkar.Eki Görüntüle 2111052
Aaaaa çift cizgiiiii :KK9::KK9::KK36::KK37::KK36:gozun aydın canım rabbim analı babalı büyütsün inşallah:KK36::KK36::KK36::KK36:

Canım hiç canını sıkma tüp bebekte şans daha yüksek ve inanıyorum olacak sperm az olsada kalitesi önemli canım .
Allah yardımcıniz olsun bu yolda inşallah.
Biz geçen yıl tüp bebeğe başladık o zaman bizim sayı 8 milyon hareket %8 ve morfoloji 2 ydi galiba böyleydi sonuçlar canım hiç skma canını.
Dua et Allah ol derse elbet olur bol bol ayetel kürsü oku canım şifa niyetine inşallah sende güzel sonuçlar alacaksın:KK200::KK68:
Canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için Allah razı olsun bebeğini sağ Salim kucağına al inşallah :KK200:siz tekrar mı tüp bebek denediz dondurulmuşlar mı vardı?ksr bakma ben topiği tam takip edemiyorum

Merhaba kızlar bu ay tüp bebek tedavisine başlıycaz hepinizden dua bekliyorum.Eşimin spermleri gerilemiş 5 ay önce ki tahlil sonuçları;
sperm konsantrasyonu 37.0
Total hareketlilik %28
İleri hareketlilik %16
Yerinde hareketli sperm %12
Morfoloji %4 iken
Şimdi;konsantrasyon 20.05
Total hareketlilik %15
İleri hareketlilik %4
Morfoloji 3 olmuş
Stresten benimde adet düzensizliği başladı dr rahim duvarın iyi herşey normal ama yumurtan büyümüş atılamamış dedi bu yüzden adet gecikmesi yaşıyormuşum 2 aydan beri bizde biran önce tüp bebek tedavisine başlamaya karar verdik adet söktürücü kullanıp adetin ikinci günü gidicez inşallah mantar ve 3 cm kistim varmış soğan kürüne başladım normalde adetin bitimden sonra 7 gün içinde soğan kürü yapılıyordu ama ben adetten önce başladım
Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. Stres çok önemli güzel hayal et güzel olsun 1 yumurtaya 1 sperm diye düşün sonuçlarınızda tüp bebek için hiç kötü değil.

27896966-D601-4B98-BB28-540E775A7354.webp
Kızlar bunu da sabah yaptım bi bakın hele. Bana hayalet bi çizgi var gibi geliyor. Sizce ???

Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. Stres çok önemli güzel hayal et güzel olsun 1 yumurtaya 1 sperm diye düşün sonuçlarınızda tüp bebek için hiç kötü değil.
Sağol canım Rabbim hepimize nasip etsin uğraşlarımızı boşa çıkarmasın

R ruyagokk bana da tup beebkci kullan dedi. Prof. Bunu diyen unlu bir hastahanede eger zararli olsaydi kullandirtmazdi. Eger gebeligimiz jnsallah kesinlesirse gebelik takibinde sorariz

Erse35, post: 54861339, member: 840280"]Kuzum dağılmış mı biraz? Bir tane daha yap umarım pozitiftir sonuç. Hayırlısıyla inşallah:dua:[/QUOTE]
Cnm aslında dağılmamış da telefondan paylaşınca fotoğrafın çözünürlüğü düşüyor ondan net görünmüyor. Belkide ben hayal görüyorum. Görmek istediğimi görüyorum. :eek:

Erse35, post: 54861339, member: 840280"]Kuzum dağılmış mı biraz? Bir tane daha yap umarım pozitiftir sonuç. Hayırlısıyla inşallah:dua:
Cnm aslında dağılmamış da telefondan paylaşınca fotoğrafın çözünürlüğü düşüyor ondan net görünmüyor. Belkide ben hayal görüyorum. Görmek istediğimi görüyorum. :eek:[/QUOTE]
Biz uzman olduk artık:KK48: Görüyorsan vardır canım hadi hayırlısı sağlıkla inşallah

Bir melek gelsin Bir melek gelsin canım sonuçların nasıl çıktı da drlar hemen tedaviye başlamalısın dedi? Belki bu ay yumurtan olgunlaşmadı birşey etkilemiş olabilir fakat önümüzde ki ay olgunlaşacaktır.
Kuzum 2 aydır erkenden lekelenmem başlıodu bişeler ters gidio dedim kendimce alttan muayene oldum hiç bişe yok ama 21. Gün progestron verdim 3 çıktı acaba stresmi etkiledi bida yenileyim dedim bu ay 3 dende az çıktı.ama bunları ben düşünüyorum dr a lekem var dio kana bakalım demio şimdiye kadar hiç 21. Baktırmamıstım belkide yine düşüktü ama lekelenme bu kadar düşük oldugu için belirti oldu

Erse35, post: 54861339, member: 840280"]Kuzum dağılmış mı biraz? Bir tane daha yap umarım pozitiftir sonuç. Hayırlısıyla inşallah:dua:
Cnm aslında dağılmamış da telefondan paylaşınca fotoğrafın çözünürlüğü düşüyor ondan net görünmüyor. Belkide ben hayal görüyorum. Görmek istediğimi görüyorum. :eek:[/QUOTE]
canım pc de görunmuyor tabletten baktım evet var hayalet çizgi :rolleyes::KK72:kaç gun geçmişti adetin du resmi siyah beyaz yapıyım daha çok belli olur :rolleyes:

79D6E4C8-76C5-4FCB-AB13-19467A161C2B.webp

Back
X