Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amh yumurtalık rezervlerini gösteriyor cnm. Yaş, genetik, beslenme alışkanlıkları, bir bayan için hele hele alkol ve sigara gibi etkenler sayıyı etkiliyor. Ben en çok genetik faktörlerin etkilediğini düşünüyorum anne teyze doğurganlık yaşları ve menepoz zamanlarını biliyorum. Bende yaşıma göre optimal fertilite düzeyi (en üst doğurganlıkmış) çıkmıştı. Hiç iyi beslenmem maalesef dışarda yemem ama hep abur cubur pasta börek çikolata tatlı :) bunlara bayılıyorum
Canım Çom sağol ama ben aşılama yaptırdım yumurta falan toplanmadı yaniSuskun Ceylan Hayırlı olsun cnm İnşallah güzel sonuçlar alırsın, sanırım 10 12 gün sonra belli oluyor. Adetin kaçıncı günü gittin kaç gün önce yumurtalıkların toplandı vs kısaca beni bilgilendirir misin bende bu ay ilk aşılamayı düşünüyorum hayırlısı bakalım. İkiz olmasını da çok istiyorum ama aşılamada ihtimal ne kadar bilmiyorum ..
Adetin bittikten sonraki hafta içinde gidiyorsun cnm ama bunun için gününü söyle gideceğin yere bilgi ver gün saat belirlesinler yani randevunu al. Çekim konusundada kısaca bilgi vereyim, ben anaztezi almadım okuduğum yorumlardan çok korktum ama adetimi her ay perişan sancılı ağrı acı içinde geçiren birisiyim bu ağrıda onun biraz daha fazlası gibi geldi bana. e2 hakkında bir fikrim yok benim yumurtalıklarım büyümeleri falan hep ultrasonda takip edilmişdi o yüzden bi sorun yokdu ben hsg kendim istedim dr lar bir sorun olcanı düşünmüyoruz değerlerinize göre diyip hsg gerek yok diyorlardıHmmm annem ablam falan 50 yaşlardan sonra menepoza girdi. Sigara alkol yok çok şükür. Beslenmeye de çok dikkat ediyoruz özelliklede son 3 yıldır. Ne kadar sürede çıkar bu test ??? Bide belli bi günü var mı ?? Adetin 3. Günü gitsem olur mu ki bu test ??? Bide bu e2 hormonu adete yakın doktor benden istemişti yumurtluyor musun gerçekten diye 300 küsür çıkmıştı bu yumurtladığımı gösteriyor değil mi ???
Ay coook sevindim kuzu yaaa darisi bize bana da dua et yarin hcg baktircam ona gore randevu verirler. Ben de duyarim umarim.
Amin amin hepimizeeeHayırlı olsun cnm. İnş böyle devam eder. Dua hep dilinde olsun. Allah yardımcın olsun inş...
darısı @limonlutarcinlikek veBestttt arkadaşlarımıza ve de bize tabi....
Ay benim akıl nerelere gitti cnm ahahaa . Aşılama yaptırdığını biliyorum bende aşılama yaptırcam ama kafa o kadar bulanıkki yumurtalarım toplancak sandım biran :)) Hayırlı güzel sonuçlar al inşallah kuzumCanım Çom sağol ama ben aşılama yaptırdım yumurta falan toplanmadı yaniadetin 3. Günü gittim hormon testleri yapıldı klomen kullanmak istemedim yumurtalar için oda puregon yazdı aynı gün bulamadım ilacı farklı şehirden kuzenim yolladı yani adetin 4.gunu başladım iğneye ve 4gunde solda 16m ve 12m yumurta gelişince öğün akşam çatlatma iğnesi vuruldun adetin 10.gununde aşılamam yapıldı normalde adetin 13-14.gunleri yapılıyor ama benım yumoşlar erken büyüdü bu arada puregon iğneyı hergun 75mg vurdum canımöyle işte
Adetin bittikten sonraki hafta içinde gidiyorsun cnm ama bunun için gününü söyle gideceğin yere bilgi ver gün saat belirlesinler yani randevunu al. Çekim konusundada kısaca bilgi vereyim, ben anaztezi almadım okuduğum yorumlardan çok korktum ama adetimi her ay perişan sancılı ağrı acı içinde geçiren birisiyim bu ağrıda onun biraz daha fazlası gibi geldi bana. e2 hakkında bir fikrim yok benim yumurtalıklarım büyümeleri falan hep ultrasonda takip edilmişdi o yüzden bi sorun yokdu ben hsg kendim istedim dr lar bir sorun olcanı düşünmüyoruz değerlerinize göre diyip hsg gerek yok diyorlardı
Ay inanamıyorum günün dalgını şaşkını benim kızlar. Üstteki mesajıma bakCnm ben hsg çektirdik 2 yıl önce tüplerim açık rahimde sıkıntı yoktu. Ben amh için dedim onun için sadece kan veriliyor galiba???
Takma canım tedavi süreci hepimizi yıprattı şahsen dalgınlık şaşkınlık ne ararsan bende var az önce bir konu araştırayım diyordum şuan hangi konuyu araştıracağımı unuttumAy inanamıyorum günün dalgını şaşkını benim kızlar. Üstteki mesajıma bakSuskun Ceylan a da aşılamada yumurtalıkların hangi gün toplandı dedim aşılamayla tüpü karıştırdım :) Sanada amh olduğunu okudum ama hsg düşünüp yazdım kafa bir milyoooon :))) Evt cnm amh yumurtalık kalite ve rezervini gösteren bi hormon tahlili. Adetliyken kan veriyorsun 2. 3. günü galiba.
amiiinnnnn
canim sayi kac?kızlar merhaba, eşimin morfolojisi 2 çıktı, hareket toplam %52 doğal yolla ghebelik şansı nedir. Nasıl düzeltebilriim lütfeeen yardım edin 2 sene olacak bebek isteyeli.
amin amin hepimize yaaaa
mil/ml olan 25 milyon mil/ejek yazan 85 milyon. ne demek anlamıyorum da tamamiiinnnnn
canim sayi kac?
Tebrikler canim .Aklinda olsun kalp dinlenen cihaz bebege zararliymis .Bundan sonraki kontrollerinde sadece izlettir .Dinleme yaptırma Benim dr um birinde 5 birinde 3 saniye olmak uzere toplam 8 saniye dinleme yapti bugune kadar .
Canım Kaan hoca mı önerdi takviyeleri kendiniz mi başladınız. Ne güzel ya maşallah tez zamanda bebekte gelir inşallah.Canım bizdede ileri hız sıfırdı bu ay yüzde 30 oldu. Emodex klomen e vitamini her hafta nohut yemeği incir kürü hergün ceviz yedi eşim bide bol yeşillik
Cannn sen gitmedinmiii hastaneyeee hcg yeeeeAy coook sevindim kuzu yaaa darisi bize bana da dua et yarin hcg baktircam ona gore randevu verirler. Ben de duyarim umarim.
Amin amin hepimizeee