Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Aynı işlemleri bende yaptırıcam çizik attırmak çocuğun daha kolay tutunmasını sağlıyor ve düşüğü engelliyor. Çok okudum bu konuda. Fiyat çok yüksek ya 2.500 nedir yaaa yuhhhhhhh
Canım çizik attırma işlemini tüp bebek yaptıracaksan yaptır yani tedaviye karar verdiğinde yaptır çünkü faydası olması için 1 ay sonra transfer ediyorlar etki etsin diye.valla özel tüp bebek merkezleri pahalı İstanbul da 3000 bine çekiyorlar, ben ayıldıktan sonra izlettiler yapılanları

Bende hiö sorun yok ama tüp denemeleri başarısız oldu iyi sperm seçmek önemli bence,eğer tese ile sperm elde edilirse şans yüksek spermler kaliteli oluyor ama bizim gibi morfoloji hız sorunsa tüp bebekte şans çokta yüksek olmuyor.tabiki allah ol dedikten sonra olur inşallah en kısa zamanda kavuşuruz bebeklerimize
İnşallah canım inşallah. Ama ben spermi ve haraketi olan kişilerde tese taraftarı değelim kaldıki içeriği sağlam haraketsiz ama canlı spermlerle bile oluyor tevekkül et belki de bu kez olma zamanıdır. Bak rüyanın aynı sperm örneğinden alınmış örneklerle tüp bebek yapmışlar ilki tutmamış dondurulmuşlardan tuttu.

Yazıları okuyorum ama anlamıyorum neyi 2.500 cekildiniz neden rahme çizik atmak ne alaka kim yapıyor neden yapiyor
Histereskopi tanı amaçlı yapılıyor rahimde perde varsa kusur varsa polip biyopsi alabiliyorlar sorum varsa, varsa o an işlem yapıyorlar amaç gebeliğe engel birşey var mı.2016 yılında 1000 liraya çektirdim şimdi 2500 alındı

İnşallah canım inşallah. Ama ben spermi ve haraketi olan kişilerde tese taraftarı değelim kaldıki içeriği sağlam haraketsiz ama canlı spermlerle bile oluyor tevekkül et belki de bu kez olma zamanıdır. Bak rüyanın aynı sperm örneğinden alınmış örneklerle tüp bebek yapmışlar ilki tutmamış dondurulmuşlardan tuttu.
Bende azosperm için dedim canım, yoksa kıyamam eşime ben inanıyorum sonu güzel olacak, ben ve eşim 6aydır bol bol vitamin kullanıyoruz inanıyorum faydasını göreceğiz

Ben rahim filmini tanı amacli ve anestezisiz cektirmistim 300 mu 250 mi o civarda bi seye cektirmistim 2500 bana da cok geldi.

Histereskopi tanı amaçlı yapılıyor rahimde perde varsa kusur varsa polip biyopsi alabiliyorlar sorum varsa, varsa o an işlem yapıyorlar amaç gebeliğe engel birşey var mı.2016 yılında 1000 liraya çektirdim şimdi 2500 alındı
Sadece rahim filimi göstermiyor mu bunları perdeyi falan.

Ben rahim filmini tanı amacli ve anestezisiz cektirmistim 300 mu 250 mi o civarda bi seye cektirmistim 2500 bana da cok geldi.
Rahim filmi başka canım, bu anestezili oluyor, bende 2015 te rahim filmini 500 e çektirdim ama hep özelde, sen devlette raporlu tedavi gördüğün için de uygun olmuştur.

Sadece rahim filimi göstermiyor mu bunları perdeyi falan.
Valla cnm hiç bilmiyorum benim 2015 te rahim filmim var temiz,2016 da histereskopi temiz,bu yeni merkezde 3.deneme olacağı ve diğer filmden 1bucuk yıl zaman geçtiği için istedi.histereskopinin artısı o an müdahale edilebiliyor olması perde varsa polip varsa alınıyor biyopsi yapılıyor.rahim filminde rahme tiplere kadar ilaç verip türlerde geçiş var mı şekli şemaları nasıl ona bakılıyor.

Valla cnm hiç bilmiyorum benim 2015 te rahim filmim var temiz,2016 da histereskopi temiz,bu yeni merkezde 3.deneme olacağı ve diğer filmden 1bucuk yıl zaman geçtiği için istedi.histereskopinin artısı o an müdahale edilebiliyor olması perde varsa polip varsa alınıyor biyopsi yapılıyor.rahim filminde rahme tiplere kadar ilaç verip türlerde geçiş var mı şekli şemaları nasıl ona bakılıyor.
Rabbim kimsenin emeklerini karşılıksız bırakmaz dünyada olmuyorsa ahirete saklar ama inşallah senin çabalarının karşılığı olarak gönlündekini hakkında hayırlı eylesin. Bu kez olacak inşallah.

Rabbim kimsenin emeklerini karşılıksız bırakmaz dünyada olmuyorsa ahirete saklar ama inşallah senin çabalarının karşılığı olarak gönlündekini hakkında hayırlı eylesin. Bu kez olacak inşallah.
İnşallah hepimiz karşılığını alacağız canım, güzel olacak inanıyorum.

Nelerle uğraşıyoruz degilmi kimi hesapsız sahip oluyor bizde böyle çırpınıyoruz Allah yardımcımız olsun hepimizin
moonlovers moonlovers canım Allah gönlündekini hakkında hayırlı eylesin emeklerimizi boşa çıkarmasin

Nelerle uğraşıyoruz degilmi kimi hesapsız sahip oluyor bizde böyle çırpınıyoruz Allah yardımcımız olsun hepimizin
moonlovers moonlovers canım Allah gönlündekini hakkında hayırlı eylesin emeklerimizi boşa çıkarmasin
Saol cnm inşallah ya çok emek verdik yıllarca 4yıldır uğraşıyoruz, şimdi izmir ankara mekik dokuyacağız inşallah allah gönlümüze göre çok aratmadan nasip eder

Rahim filmi ise yarıyor Arkadaslar Allhn izni ile ben çekildikten sonra iki kez hamile kaldım hatta çekildiği m ay hamile kalmıstım sasırmıstık

Merhaba kızlar bizde de morfoloji sorunu var malesef bizde 2 yıldan fazladır istiyoruz. Aranızda tüp bebek için rapor çıkartan varmı ne kadar sürede çıkıyor? Önümüzdeki ay 2. aşılamamı yaptırıp mayısta 3 yıl şartı saglandıktan sonra devletten tüp bebek raporu çıkartıp baska bi merkezde tüp bebeğe gecmeyı düşünüyorum.Daha önce alan varsa yardımcı olabilir mi ??

Back
X