• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bu arada gittigim dr.lar 31 yasindayim diyince aaa yasin cok gencmis niye bu kadar erken dusundunuz diyo:KK57::KK57::KK45: hamile kalsan bi dert kalmasan bi dert :KK70:

Testler değişiklik gösterebilir. O an ki stres kullanilan bir agri kesici vs vs .Bugun 20 milyon cikar yarin 35 borsa gibi düşün :KK66:
Ama bu baya fark etmemiş mi canım sence de:kızgın:resmen düşüşe geçmiş baya düşmüş bu kadar nasıl farketmiş :KK43:

Beth18 Beth18 canm bak herşey çok güZel olucak demiştik sana iyi ki acele karar vermemişsin şimdi iş sana düşüyor yarım kilo mercimeklerin için iyice beslen ve dinlen :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Doktora gidiyorum şimdi. Eğer pkolu isem ve 3 senedir doktor doktor geziyorum kimse bunu anlamadıysa hakkımı helal etmiycem gittiğim doktorlara. Bu nasıl bi iştir ya. Neden bu testi benden istemediler bu kadar süredir?? Bu nasıl bi iştir yaaaa
Canım ben aşılamam tutmayınca amh testi yaptırmak istiyorum dedim doktorum gerek yok adetin 3.gunu yapılan testlerde anormallik varsa bunu isteriz dedi benim o testlerde sorun olmayınca gerek duymadı

Ahhh aahhh eşim çok sinirlendi çok. Daha devlet hastanesine gitmem diyor. Sadece istanbuldakiler mi böyle bilmiyorum. Ne kadar çok kalabalık olursa ilgi o kadar azalıyor sanki. Nefret ettirdiler. Bi çare dönüp duruyoruz. Bari tahlilleri devlette yaptıralım. Sonuçta fabrikatör falan değiliz. Bir yere kadar. Takviyeler ilaçlar muayeneler özel testler hiç sorun değil yaptırıyoruz ama hormon testi yazsan eline mi yapışır para kendi cebinden çıkacak sanki... şöyle düzgün bir doktora denk gelemedik nasipten Yok anlamadım.
Canım bizde istedik yapmadı işte ne gerek var dedi

Back
X