Can arkadaşlarım birşeyler söylemek istedim izninizle... birbirimize dua ediyor olmamız beni çok mutlu ve motive ediyor. Özellikle dertlerimizi paylaştığımız yerde.. inşallah bunların içinden biri veya birkaçı bizler için vesile olup bebeklerimize ulaşmamıza yardımcı olacaktır.
Ben dua topikleri de çok görüyorum sıra için tartışan ben ona okudum o bana okumamış veya çıkacağım ama bana okuyan arkadaşlar okumam gerek hak geçmesin vs... kesinlikle kendi adıma bu tarz şeylere tamamiyle karşıyım. Listede olmayıp dua isteyen arkadaşı listeye alıp onun için duaya niyet edebiliriz. Tedaviye başlayacak Yada riskli olan arkadaşları öne alabiliriz. Sona kalan arkadaşlar bunlara takılmasın olur mu? Bende dahil.. çünki belkide özveride bulunmamız yardım etmemiz dua almamızdan daha öne geçecektir. Her arkadaş okumak zorunda değil ben okuyup okumayanları takip etmiyorum çünki biliyorum ki herkes okumaya gayret ediyor okuyamasa bile niyetlenmiştir benim adıma o okunmuş sayılır. Ameller niyetlere göredir. Niyet olmadan amel olmaz. Listede okudum yazmasanız bile allah razı olsun okusa da okumasa da dememiz kalbimizden o şekilde geçirmemiz her zaman daha makbul olacaktır. İyi kalp ve iyi ahlakımızı rabbim görünce gönlümüzdeki kabul edecektir çünkü Allah’ın hikmeti çok zengin ve büyüktür.
Kim nasıl dua istiyorsa veya zikir istiyorsa söylesin lütfen hepimiz her konuda aktif olalım. Kimin rahatsızlığı veya tedavisi varsa yaklaştıysa dile getirsin her şekilde değişiklik yapılabileceğini düşünüyorum.
Bunlar benim hissedip düşündüklerim. Katmak istediğiniz şeyler varsa söyleyin. Limoncummm sana tekrar teşekkür ediyorum. Tipiğimiz çoookkk güzelleşiyor. Hamişlerimiz arttıkça daha bir güzelleşiyor.