- 24 Ağustos 2012
- 12.480
- 29.014
- 798
cok mide bulantisi cekiyorum canim. Ama her seye cok sukur. Dr. Randevum var bu aksam ama yine moralimi bozacak dr. Kesin kararimizi soyleyecgiz dr.a. esimde ilk defa kendi fikrini soyledi. Oda sonlandirmak istemedigini Allah bize bu bebegi verdi dedi. Cok sasirdim. Benden mi etkilendin dedim. Hayir dedi boyle dusunuyorum dedi. Bende daha da bir guclendim. Abi hepsinin riski var erken dogum, sakat dogma, ölü dogma. Ama Rabbim yardim edecek insallah bize. Sagolasin canim benim. Sen nasilsin? Bas agrin gecti mi?Gunaydin kizlar guzel bir gun diliyorum.
Beth18 nasil gidiyor,iyi misin kuzum?
@Zeynep6302 yeni bir sorun cıktı diye düşünme .Hepsinin dermani var Allah in izni ile sen de anne olacaksin .
Kizlar bahar geldi üstünüzdeki hüznü atin bir kenara .Ben gecen yil mart ayinda yaşamıştım kimyasal gebeliği .Esim de yoktu yanimda gunlerce aglamistim .Ama bu bahar bebegim karnimda .Rabbime sukurler olsun .Belki bir yil sonra sizin de karninizda minik bir kalp olacak .Onla yatip onla kalkacaksiniz .Ve bu günleri şükürle hatirlayacaksiniz .