Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Benimde ilk defa bu sefer kalitesiz çıktı yumurtalarım zaman geçtikçe bizim aleyhimize işliyor, benimde 3. Denemem sonuç ne olur bilemem ama umudum kalmadı pek artık kendi haline bırakıcam.Ama şunu tavsiye ederim bem yapamadım siz yapın istanbulda deneyin özellikle Memorial den çok memnunlar iyi yerde deneme yapın derim

Cnm Dr dedi mi yumurtaların kalitesiz diye birşey???? Amh testin kaçtı cnm ???

Döllenmeme sperm kaynaklıda olabilir ama benim ilk defa şekilleri oval çıktı bizde şaşırdık cnm doktor embriyo oluşmamada alakası yok şeklinin dedi ama 2. Kalite oldu embriyolarda, ben 8 aydır çok dikkat ettim spor yaptım hazır yiyecek içecek hiç evimde bulunmaz sigara alkol yoktu vitaminler kullandık doktor heray değişir kalitesi dedi
Ahh canım nasip işte. Ama karamsar olma hiç belli olmaz bakmışsın ki pozitif sonuç almışsın. Benim eşimin hızı biraz artsın bende tüp bebeğe geçeceğim sanırım. Ama ilk önce tedavi olalım istiyorum. Çok korkuyorum aslında eşime belli etmiyorum. En son ileri haraket %1 çıktı. Tüp bebekte tutmaz diye endişe ediyorum.

Kızlar galiba ben hamileyim tez zamanda umre yada umreye giden birinden dua isteyin inş
Ay hadi insallah .. dun Umreden bana arkadasim yazdi, biran once Allah muradimi versin de cocugum olsun diye dualar etmis. Hamileyim dedim cok sevindi bu seferde saglikli dunyaya gelsin diye etti. Allah kabul etsin ziyaretinizi

Kızlar galiba ben hamileyim tez zamanda umre yada umreye giden birinden dua isteyin inş
Manevi anlamda ne yapmadım diye düşünüyorum. Ama bizim en büyük eksikliğimiz eşimdeki sorun sanırım. Biraz imkansızlaştırıyor. Annem, ananem, teyzem hepsinden umrede dua aldık. Kayın validem kayın pederim hacda Arafat’ta dua ettiler. Vakti gelecek mi bilmiyorum. :KK61::KK61::KK61:

Kizlar yeni bir bilgi paylasmak istiyorum sizinle .Haftasonu ogrendim .Bana dogumu kolaylastirmak icin umreden Meryem Ana Otu getircek dedem orda rehber kendisi.Konu açıldı yıllar once birine hurma poleni getirmistim bebek icin de almayi unuttular elimizde kaldi falan filan anlatti .Ben de merak edip arastirdim ve soyle bir yazi buldum
Hurma poleninin faydaları:
Hurma poleni kısırlık tedavisinde etkilidir.

Hurma poleni kadınlarda adet düzenleyici olarak kullanılır.

Hurma poleni yumurtayı artırmaktadır.

Hurma poleni cinsel gücü artırıyor.

Hurma poleni kadınların yumurtlamasına etkili oluyor.

Hurma poleni vücudu zinde ve uyanık tutuyor.

Hurma poleni gevşek mafsalları sıkar ve kasları güçlendiriyor.

Hurma poleni sinir ağrılarına, böbreğe ve mesanedeki idrar zorluğuna faydalıdır.

Hurma poleni midedeki suyu alır ve insana kuvvet veriyor.

Hurma poleni sirkeyle tüketilmesi halinde safra iltihabını gideriyor. Susuzluğu ve ishali gideriyor.

Hurma poleni kekik karıştırılırsa mide üşümesine ve göğüs rahatsızlığına iyi geliyor.

Hurma poleni iç kanamalar ve yüksek tansiyonu engelliyor.

Hurma poleni enfiye gibi buruna çekildiğinde kalbe kuvvet veriyor ve kalp krizini önlüyor.

Cnm bu hurma poleni yumurtlamaya da iyiymiş. Acaba nerden bulabiliriz ki bunu???

Manevi anlamda ne yapmadım diye düşünüyorum. Ama bizim en büyük eksikliğimiz eşimdeki sorun sanırım. Biraz imkansızlaştırıyor. Annem, ananem, teyzem hepsinden umrede dua aldık. Kayın validem kayın pederim hacda Arafat’ta dua ettiler. Vakti gelecek mi bilmiyorum. :KK61::KK61::KK61:
Buda sizin imtihaniniz kuzum. Herkesin b sinavi var hayatta. Elbette gelecek.

Hepinize teşekkür ederim inanamadım onun benim karnımda olduğuna çok duygulandım bir canlı vardı içimde çok tuhafmıs. hareket edince daha da duygusallasırım galiba Rabbim tez zamanda bekleyen herkese herkese yaşatsın aratmasın kimseye kavustursun

Ahh canım nasip işte. Ama karamsar olma hiç belli olmaz bakmışsın ki pozitif sonuç almışsın. Benim eşimin hızı biraz artsın bende tüp bebeğe geçeceğim sanırım. Ama ilk önce tedavi olalım istiyorum. Çok korkuyorum aslında eşime belli etmiyorum. En son ileri haraket %1 çıktı. Tüp bebekte tutmaz diye endişe ediyorum.
Tüp bebekte zaten seçiyorlar 1 tane sperm işlerini görüyor cnm

Hepinize teşekkür ederim inanamadım onun benim karnımda olduğuna çok duygulandım bir canlı vardı içimde çok tuhafmıs. hareket edince daha da duygusallasırım galiba Rabbim tez zamanda bekleyen herkese herkese yaşatsın aratmasın kimseye kavustursun
Su an sadece usg de varligini hissediyorsun . 2 3 gun sonra bende su sorular beynimi kemiriyordu acaba hala yaşıyor mu ,kalbi atiyor mu vs vs .Ama 2 3 hafta sonra kimildanmalar hissetmeye baslarsin 20 yi gecince her gun vurur oh bee benimle dersin seversin mutlu olursun.

Canım ya üzülme ne olur imtihan bu imtihan.herkesin kaza ile olan iş bizde yıllarımızı alıyor herkese hemen hamile kalacaksınız diye söz verilmediki kimimizi bekletp sınıyor Rabbim kazanacaksın inşallah bu sınavı göz nurun olacak sonra bebişin duaların artık şükürler le dolacak

Cok tşk ederim okuldan yeni geldim tek tek okudum yazılınları yazdığını okumadan sormuşum heycandan.hemen alcam bende canm kullanımı nasıl ölçüsü aç yada tok ne zman vericem canm?bide multivitamin kullandın mı?keçiboynuzu kürünü sabah akşammı verdin normalde 2 hafta sabah aksam sonrası sadece aksamdı sen hepmi sabah aksam verdin?cok soru sordum çünkü cidden çıkmazdayım artık

Her gun sabah aksam ac karnina cay bardaginin 1/3u kadar caksir koyulcak, kalan 2/3e su eklenip icilcek. Haftada bir sise bitiyor 500ml siseler. Ve cok okudum 5-10 siseden sonra guzel sonuclar alindigini. Biz suan 5. Siseye gectik sanirim. Almisken bir aylik 4 tane alin derim, n11den alinca uygun fiyatli oluyor. Disarda 25tlydi, cok pahali degil ama toplu alinca daha uygun oluyor, birde n11de puan birikiyo ordan da indirim kazaniyorsunuz. Biraz reklam gibi oldu ama bu ugurda cok para da gittiginden maddiyatta onemli olabiliyor. O yuzden yazmak istedim.

Keciboynuzunu ilk 1 hafta sabah ac karnina, aksam da uyumadan hemen icti. Sonraki haftalar sadece aksam uyumadan icti, toplamda 3 ay iccek, sonrada arada bir iccek.

Ben caksirdan kaynakli diye dusunuyorum duzelmemizi ama keciboynuzu kurunden kaynakli da olabilir, cunku kullanali 2 ay oldu belki yeni etki gostermistir. Vitamin de sadece solgarin e vitamini ile dogal ari sutu bal propolis kullandik. Onu da n11den aldik, markasiz ama yorumlar cok iyiydi. Dogadan halka satis gibiydi. Diger marka veya kapsullerden daha saglikli duruyordu. (Umarim reklam yapiyor diye ceza almam, tek niyetim benzer durumlardakilere yardimci olmak, cunku nasil bir caresizlik oldugunu biliyorum) Belki onun da etkisi olabilir. Kabak cekirdegi, bitter cikolata, ceviz, findik, ispanak vs de onemli. İnsallah size de etkisi olur:dua:

Dualarin kabul olunca bu zamanlari bir tebessümle hatirlayacaksin .Hatta esine gicik gicik espri yapacaksın evicapini aldin mi ,ya emodex yaa pardonn karıştırdım. benim vitaminlerimi almam lazim karnimdaki bebisim icin diyeceksin. :KK36:

Back
X