• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İnşallah tutmuştur inşallah müjdeli haber verirsin canım topiğimizde hamile olmayan kalmasın Allah hepimize nasip etsin.Bence test yapma bekle ben dün yaptım deli gibi dolanıyorum var mı gerçekten mi yok mu acaba test mi bozuk yada çatlatma iğnesinin etkisi mi şuan diyorum keşke test yapmadan bthcg günümü bekleseydim kafayı yiycem moonlovers moonlovers

P Perican01
@ruyagokk
zeynepppppppp zeynepppppppp
B Beyza_2018
Murabbaa Murabbaa
_kunfeyekun_ _kunfeyekun_
sonican sonican
@Mfsg
@Longway2015
R rvydmrt
B Birmucize
moonlovers moonlovers
@Bestttt
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan Suskun Ceylan
@Efulimm41
T Tubeee
@Sosyeteyorgunu
@gmz1990
D Duygu1701
Hiranur3434 Hiranur3434
@yeserendusler

Liste her daim alımlara açıktır. :KK200:
Dua ederkien Peygamberimizin ve ashabının hürmetine kabul olmasını isteyelim...

D Duygu1701 için okuma yapıyoruz. Rabbim hayırlı Doğum sağlıklı evlat nasip etsin inşallah.

100 ya Musavvir c.c
100 ya Şafi c.c
7 yerel kursi okuyoruz.
D Duygu1701 icin okudum rabbim kabul etsin ins

P Perican01
@ruyagokk
zeynepppppppp zeynepppppppp
B Beyza_2018
Murabbaa Murabbaa
_kunfeyekun_ _kunfeyekun_
sonican sonican
@Mfsg
@Longway2015
R rvydmrt
B Birmucize
moonlovers moonlovers
@Bestttt
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan Suskun Ceylan
@Efulimm41
T Tubeee
@Sosyeteyorgunu
@gmz1990
D Duygu1701
Hiranur3434 Hiranur3434
@yeserendusler

Liste her daim alımlara açıktır. :KK200:
Dua ederkien Peygamberimizin ve ashabının hürmetine kabul olmasını isteyelim...

D Duygu1701 için okuma yapıyoruz. Rabbim hayırlı Doğum sağlıklı evlat nasip etsin inşallah.

100 ya Musavvir c.c
100 ya Şafi c.c
7 yerel kursi okuyoruz.
D Duygu1701 okudum rabbim kabul etsin inşallah canım

Tek yumurta cnm. 20 mm oluncada bir gün sonra iğne yaptık. İnş işe yarar. Ben çok yumurta olması taraftarı değilim tek ama kaliteli olsunda yeter. Önceleri klomenle yada femara ile 2-3 yumurtam oluşuyordu ama yine de bi sonuç alamadık. Aslında herşey nasipppppppp
Evet tamamen nasip. Tüp tedavisinde bile tek yumurtası olup hamile kalan da var. 30 yumurta toplanıp sonuca ulaşamayan da. Defalarca tedavilerde sağlıklı embriyo bulamayıp bulsa tutunmayıp sonra dogal sağlıklı gebelik yaşayan dünyaya getiren de. Vakti gelmeden olmuyor biz sadece üzerimize düşeni yapıyoruz elimizden geldiğince imkanlar elverdiğince. İnşallah senin de olur bu ay veya en kısa zamanda.

Evet tamamen nasip. Tüp tedavisinde bile tek yumurtası olup hamile kalan da var. 30 yumurta toplanıp sonuca ulaşamayan da. Defalarca tedavilerde sağlıklı embriyo bulamayıp bulsa tutunmayıp sonra dogal sağlıklı gebelik yaşayan dünyaya getiren de. Vakti gelmeden olmuyor biz sadece üzerimize düşeni yapıyoruz elimizden geldiğince imkanlar elverdiğince. İnşallah senin de olur bu ay veya en kısa zamanda.

İnş hepimizinki olur cnm. Mutluluk ortak yaşanınca anlam kazanıyor. Rabbim emek veren herkese en kısa ve hayırlı zamanda nasip etsin inşşşşşşşş

Cok tesekkur ederim Rabbim isteyen herkese bu mutlulugu yaşatsın bu mubarek ayın yüzü suyu hürmetine . Canım özelde yaptırdım değer nasıl sence referans aralığına göre iyi ama 8000 yuksek geliyo bana ama her hastaneninde değerleri farklı oluyo tabi keseyi görsem kalp atışını duysam o kadar rahatlıcam ki
Tatlm degern gayet iyi.bnce 2zde olablr tatlim

Kızlar yarın eşim sperm test yaptırıcak. Çokheyecanlıyım. 47 gün önce yaptırmıştık inşşşş sonucumuz hayırlı çıkarrrrr. Kalbim böğrümde vallaaaa :bicak:
Sizin icin de Ya Şafî c.c okuyayim canim okuyabildigim kadar.Guzel sonuclar cikar insallah

Back
X