Bende öyle düşünüyorum. Anormal bir morfoloji sıkıntımız Yok görünüyor. Hareketlilik artmazsa tüp bebeğe geçersek eğer IMSI olan bir merkez seçeceğim kesinlikle. Bir de burada bir arkadaş bahsetti birşey varmış spermleri içine koyuyorlarmış oradan yapısal ve haraketi düzgün güçlü spermler çıkıyormuş. Sonra da IMSI ile işinden en iyi sperm seçilebilir. Eşim artık ameliyat kelimesini duymak istemiyor. Biz 2. Ameliyatı yaptıracaktık. Dr ilk var ama 5 ay ilçe kullan gel demişti. Değişiklik olmayınca gittik. Sonra dedi ki varikoselli birşey Yok. Ben şok oldum dedim ki siz var demiştiniz ameliyat olmalj demiştiniz dedim. Öylemi dedim dedi. Bir daha bakayım bir falan derken İnan’ın çok dikkatli baktım tuttum ameliyatlık birşey Yok dedi. Özel bir hekimdi de olsa kaçırmazdı sanırım para var ucunda. Yada ben bu ameliyatı yapmayayım bu lafın beni yer düzelme olmazsa diye düşünmüş olabilir.

Ben en büyük yanlışı Marmara eğitim araştırmada eşimi ameliyat ettirmekle yaptım. Profesörler var muhakkak başarılı olurlar dedim. Prof ameliyata girdimi onu bile bilmiyorum. Belgelere bakılırsa girdi ama biz hiç görüşmedik. Ameliyat öncesi ve sonrası değerlerde hiç bir değişiklik Yok.
Çift taraflı varikosel teşhisi konulmuştu tek taraflı oldu. Şimdi de hiç bir dr ameliyat demiyor.
Bu memlekette paran kadar adamsın. İki iki dört..
Bu arada sen pıhtılaşmaya baktırdın mı?
Burada bir arkadaşta pıhtılaşma çıktı tekrar tüp denediler tuttu bu kez.