• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim listeye beni de ekle hangi bilgiler lazim
Kac yasinda oldugun, kac zamandir bekledigin nereli oldugun falan diye yazalim dedik canim ama istedigin bilgileri verebilirsin ona gore ekliim seni de
Bir ara grup halinde depresyondaydik ya kizlar üstüne bu haberler çok iyi oldu, umutlarim yeşeriyor sayenizde :super:
ya sorma canim. Ilk sayfada bi suru bebis oldu :)

cok tesekkür ederim canım. Sayımız hep düştü evet. Son test ekim ayında 1.9ml du. Hasarı bilmiyorum 9 kasımda Dna hasar testi yaptı sonucları b2kliyoruz. Estafurulla ne zaman istersen sorabilirsin. Yardımcı olabilirsem ne mutlu bana
Sonucu benimle paylaşırsan cok sevinirim tekrar hayırlı olsun :KK200::KK200::KK200:

Neden istemiyorsunuz impryl? Bizede emodexi kesip bunu verdi cnm ya
bizim değerlerde bir gelisme olmadi aksine 45 milyondan 10 milyona düstü, hareket 0dı, yine 0... hocaya mesaj attim ama daha çok var, O yüzden emodexe geçtim, içeriği daha geniş bence. Larginin ve qenzim q 10 da kullanmak istiyordum, icinde var

Kizlaaaaaaaaaarrrrr
pGMPXn.jpg
Loyyyy looooyy lay lay loooommm hamişsin artık yuppiaaaaa:21::21::KK31::KK73::KK73::KK73::KK73:

Back
X