- 14 Haziran 2017
- 2.401
- 1.306
- 83
- 40
Cnm endol trantalın yanında vitamin olarak kaan hoca imprtly verdi bende solgarın arginine karnitine q10 una başladım daha 1 ay oldu q10 morfoloji için arginine sayı için karnitine hareket için die araştırdım bunları 2 ayda kullanıp testi yenilicem artıs olmazsa seninkine gecerim ama bunların etkisine bi bakıyım şimdi ona da başlarsam anlamayamam kuzumÇam kabuğu ekstresi gibi bir kapsül canım. Kullanmadım fakat baya araştırdım herhangibir yan etkisi Yok hücre yenilemesi ve onarımı sağlıyor. Biz tedavimizi başa çektiğimiz için biliyorsundur belki 2. Varikosel ameliyatını olacağız bu süre zarfında sadece vitamin kullanıyoruz. Ameliyattan sonra mutlaka kullanacağız. Amerikan bilim adamları araştırmış ve e+c vitamininden daha çok onarım yapıyormuş. Hangi vitaminleri kullandığınızı yazarsan ekstra tavsiyelerim olabilir baya araştırma yaptım bu hususta 1 senedir uğraşıyorum fakat varikosel sorunumuz olduğu için faaliyete geçiremedim. Yanlış hatırlamıyorsam spermlerin hepsi hareketsizdi sanırım böyle bir rahatsızlığı söz konusu arkadaşlar vardı ama tam hatırlayamadım. Eğer sizseniz be güzel hareketlenmiş diyecektim. :)
Çok beğendiğiniz akıcı kitaplar var mı bana önereceğiniz ????