• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Offf ne zor iş. Hocaya reçeteyi de maille attım ama cvp tabi Nisanda gelecek. Bende birçok ilaç vitamin var. Ne neye iyi geliyor çok araştırdım biliyorum ama hangi kısımdan başlayacağım doktorun verdikleri de olunca kalakaldım.
Sen kaan hocanın sekreterine rica et kıymet hanım ismi o eger hastalardan biri gelmezse yerine alabiliyor.dediğim gibi klomeni bence biraz düşün hormon ilacı ya yani kaan hocayla başlıcaksan onun dediği gibi kullan çünkü bizde hasarı artırdı o tedavi bize uymamıstı 29 dan 50 ye cıktı hasar sonra tedaviyi değişti 7 ye düştü.temkinli ol canm

Sen kaan hocanın sekreterine rica et kıymet hanım ismi o eger hastalardan biri gelmezse yerine alabiliyor.dediğim gibi klomeni bence biraz düşün hormon ilacı ya yani kaan hocayla başlıcaksan onun dediği gibi kullan çünkü bizde hasarı artırdı o tedavi bize uymamıstı 29 dan 50 ye cıktı hasar sonra tedaviyi değişti 7 ye düştü.temkinli ol canm
Gün aşırı kullanıp emodex mi versem? Bu haraketi klomen veya trantal arttırıyor mu bizde sayı pek sorun değil gibi 20 milyonla 43 milyon arası değişiyor ama haraket artmıyor.

Gün aşırı kullanıp emodex mi versem? Bu haraketi klomen veya trantal arttırıyor mu bizde sayı pek sorun değil gibi 20 milyonla 43 milyon arası değişiyor ama haraket artmıyor.
Klomen sayıyı artırıyor,trantal kan akışını artırıyor bence trantal harekette daha etkilidir.yani bilemedim ama dediğim gibi 3 ay varsa daha muayeneye gün aşırı kullansan bile fazla gelebilir onu takip etmen gerek fsh lh testesteronla.ben olsam başlamazdım klomene çünkü ciddi bi ilaç kaan hocayı beklerdim

Bugün çalışıyor işteyken yazdıklarımı okumuş hemen aradı normal konuşmaya başladı tabi ben evde ağlıyordum hemen anladı hasta mı oldun dedi evet nezle gibiyim dedim. Sen ağladın değilmiden başladı yazdıklarını okudumdan çıktı. Bu söylediklerini söyledi falan yine çok üzüldüm ağladım. Şimdi sabırsızlıkla sabah gelmesini bekliyorum sorcam ona başkasından bebiş neymiş.:sopa:
aynen sor bakalim neymis :KK48:

Bende bunu kendi eşime diyorum bazen. İlk hiç takmadığı zamanlarda ayrılırım senden dedim bi ömür çocuksuz yaşayamam dedim çok ciddi kavga ettik. Allahtan dank etti 3-4 aydır ben demeden görev gibi yapıyor herşeyi elhamdulillah. Bazen çok yıldıgımda düşük yaptığımdada benden olmuyor ayrılalım diyorum. Benim için olmuyor sen bu cezayı çekmemelisin diyorum. Ben öyle deyince dikkate almıyor beni bile. Düşük yaptığımda ağladım pırtılaşma var galiba bende vücudum atıyor çocuğu ıtp hastasıyım ondan olmuyor dedim ayrılalım dedim suratıma bakıp güldü olmuyorsa olmuyor kaderimizde yok demek ki dedi. Çocuk gibisin zaten başka çocuğum olmasa da olur dedi.
(Ben çok fenayım) bazen düşünüyorum ya tamam dese ne yaparım diye. Galiba ona çok güveniyorum. Eşimin sürmeli kara gözlerine kurban olurum ya :KK200::KK15:
:-)

@Zeynep6302 ayyy zeynepcim çok güldürdün beni demek bırak beni ayrılalım ama içinden hayır hayırrrr şakın gitme öyle mi? :KK76:
Ben eşime desem ki bir ömür çocuksuz yaşayamam yüzüme bakmayabilir.:skandal:

@Zeynep6302 ayyy zeynepcim çok güldürdün beni demek bırak beni ayrılalım ama içinden hayır hayırrrr şakın gitme öyle mi? :KK76:
Ben eşime desem ki bir ömür çocuksuz yaşayamam yüzüme bakmayabilir.:skandal:
Of bende diyorum boşarım seni diye çünkü adam Aladağ dan serin dünya yansa umrunda değil :mad:

Ciddi ciddi hamileyim kızlar yarın adet günüm :emir_bebek:

Eklentiler

• IMG_20180204_010712.webp
    IMG_20180204_010712.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 74
Back
X