• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Günaydın kızlar
Beth18 Beth18 canım sen transfer sonrası nasıl geçirdin günlerini yattın mı naptın :) ben evde yalnızım eşim çalışıyor yalnız olmakta ne zormus

Günaydın anneler ve anne adayları Yenigün hepimize umut olsun.:KK200:

Çok uykusuz hissediyorum ya. Gece 11 de uyudum 6.20 de uyandım ama gözlerimi açamıyorum hiç. Sabah 3 ders yatık. Eve geldim 1 de toplantı var. Toplantı içinde uyuyamıyorum. Toplantı sonrası kaynanama geçecez kociş öyle istiyor. Aman uykusuzummmmmmmm uykusuz olunca da mutsuz oluyorum. 7 saat uyudumama yine de uykusuzum....

Gunaydin arkadaslar.
Yeni uye degilim onceden de yaziyordum uyeligimi yeniledim.
Hikayemize gelince; 5.5 senedir evliyiz. 2 tup bebek asilamalar hepsi olumsuz.
Kendiliginden 1 gebeligim olustu fakat kalbi durdu kurtaj oldum 1 sene once.
Spermiyogram sonuclarimiz normal cikiyordu. Doktorlar bu degerle olur diyordu hep.
Dna hasarina aklim takildi. Ve tahmin ettigim gibi hasar %34 cikti.
Temmuz gibi tedaviye basladik klomen emodeks merional derken sukur hasari dusurduk fakat sayi morfoloji de dustu.
Somestr tatilinde yeniden test verdik ve maalesef sayi hareketlilik artmasina ragmen morfoloji 0 cikti. Onceleri 7-5 arasindaydi kasimda 1 cikti simdi de 0:KK12:
Ne yapacagim nereden tutacagim hic bilmiyorum inanin:işsiz:
Tup bebek diyorum, ankaraya 1000 km uzaktayiz. Gidis gelis bir iskence. Esim zaten yumurta toplanana kadar izin alamaz. Ogretmenim okul zamani gozumde cok buyuyor Ankaraya gidip gelmek:uykucu:
Kaan hoca 6 ay icinde gebelik olusur dedi.
Morfoloji sayi ve hareketlklik icin l carnitin l arginin ve pycnegenol alacagim solgar marka. Ayrica hergun havuc suyu iciyor yatmadan once. Impryl de koruyucu amacli kaan hoca onerdi.
@Selvi25 gozun aydin cnm umut oldun valla herkese.
Beth18 Beth18 canim yarin kontrolun var sanirim. Insallahh keseyi gorursunuz tez zamanda.gogsen bey e ben de gitmek istiyorum veya hulusi zeynelogluna.
R rvydmrt transferin mi oldu canim kacirdim ben sanirim orayi:KK33:
Canım hepimiz aynı imtihanlardan geçiyoruz Rabbim yardımcın olsun inşallah takviyelerle elbet düzelir .
Bu arada transfer olan benim :))

Kızlar fazla vitamin kanser hücrelerini besliyormuş. Korktum ya eşim için. Çocuk için eşlerden olmayalım :(

Bide onkoloji uzmanı diyor ki günde 1 portakal ve 2/3 tane mandalinayı kabuğuyla rondodan geçirip için c vitamini için çok önemli özellikle kabuğu

Gunaydin kizlar ay ancak uyanabildim aksam saat 23.30da uyumama ragmen :uykucu:
Gunaydin arkadaslar.
Spermiyogram sonuclarimiz normal cikiyordu. Doktorlar bu degerle olur diyordu hep.
Temmuz gibi tedaviye basladik klomen emodeks merional derken sukur hasari dusurduk fakat sayi morfoloji de dustu.
Somestr tatilinde yeniden test verdik ve maalesef sayi hareketlilik artmasina ragmen morfoloji 0 cikti. Onceleri 7-5 arasindaydi kasimda 1 cikti simdi de 0:KK12:
Tup bebek diyorum, ankaraya 1000 km uzaktayiz. Gidis gelis bir iskence. Esim zaten yumurta toplanana kadar izin alamaz. Ogretmenim okul zamani gozumde cok buyuyor Ankaraya gidip gelmek:uykucu:
Morfoloji sayi ve hareketlklik icin l carnitin l arginin ve pycnegenol alacagim solgar marka. Ayrica hergun havuc suyu iciyor yatmadan once. Impryl de koruyucu amacli kaan hoca onerdi.
Beth18 Beth18 canim yarin kontrolun var sanirim. Insallahh keseyi gorursunuz tez zamanda.gogsen bey e ben de gitmek istiyorum veya hulusi zeynelogluna.
canim hosgeldin. Yaein degil de bugun kan vericez. Ben sana mesaj yazmayi jnuttum. Bakalim insallah guzel cikar sonucum. Esim isten izin alacak birlikte gidicez insallah. Dun dr.um buraya gelmene gerek yok kan ver yeter dedi. Daha 3+5 inci haftada oldugumuz icin kese icin erken tabi insallah varsa haftaya Rabbim izin verirse goruruz.

Günaydın kızlar
Beth18 Beth18 canım sen transfer sonrası nasıl geçirdin günlerini yattın mı naptın :) ben evde yalnızım eşim çalışıyor yalnız olmakta ne zormus
canim benim cuma transfer olmustu cumarteis pazar esim yanimdaydi. Ben transferin 1.gunu hic disqri cikmadim. Yemek wc disinda da sadece yap bozumu yapmak icin kalktim. Ama hepte yatmadim. Oturdum kalkti evin icinde gezindim. Transferin 2.gunu esimle hastahaneye gittik igne vurulmaya sadece onun icin ciktim disari. Sonra zaten bi tek onun icin bide ilaclarimi almak icin ciktim gun asiri disarida yarim saat bir saat yurudum geldim. Ama evde mesela corba yaptim. Paxar gunu esimle gorumceme yemek yaparken yardim ettim. Puzzle yaptim gezindim. Derken gecti vakit. Merak ettigin bisey varsa sorabilirsin canim

R rvydmrt bende sabahtan aksama kadar yalnizdim. Hatta esim gorevinden dolayi transferin 3.gununden sonra yanimdan ayrildi. Sagolsun gorumcem yanimdaydi. Ama oda aksam saat 9.5-10 gibi geliyordu yanima. Yalnizligi dert etme. Rabbim yanimizda insallah. Birde burasi insani oyaliyor. Kitap aldir esine yeni kitap insan yeni olunca heves ediyor okumakta. Birde bence puzzle aldir insan yapamayinca saatler geciyor unutuyor herseyi

Canım hepimiz aynı imtihanlardan geçiyoruz Rabbim yardımcın olsun inşallah takviyelerle elbet düzelir .
Bu arada transfer olan benim :))
Aminn canim hepimizin yardimcisi olsun insallah
Hayirli olsun insallah sen de olumlu sonuc alirsin.
Su siralar transferi tutan okadar cok kisi var ki forumda. Dua topiklerinde de bir cok arkadas hamile kaldi. Insallah sen de onlardan birisi olursun :)

_kunfeyekun_ _kunfeyekun_ hoşgeldin canım. E vitamininizde abartmadan kullanabilirsin bana doktorumuz tavsiye etti. Kuyruk anomalisi varsa çinko kuyruk oluşumunda rol oynuyor bilgin olsun. Baş oluşumunda da d vitamini çok etkendir. Havuç suyuna bir damla zeytinyağı damlat emilimi hızlanır.
Rabbim yardımcımız olsun.
En kısa zamanda hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşuruz eşlerimizde kurtulur.
Sagol canim.
Tamam ev yapimi zeytinyagi var damlatirim ondan insallah.
Bugun ilac alacaktim ama kararsiz kaldim yine.
L arginin ve l carnitin birlikte sorun olur mu acaba dedim :KK43:
E vitamini sanki birisi yazmisti ki karacigerlere zarar veriyor yanlis mi hatirliyorum. Dozu ne kadar olsa ki

Gunaydin arkadaslar.
Yok cnm ben tüp bebek yaptırmıyorum bekliyorum

Günaydın kızlar
Canim ben 1.5 sene once olmustum. Evden pek cikmamistim. Psikolojik olarak icim rahatlasin diye sirf. Oyuzden paso yabanci dizi izliyordum. Game of thrones izlemedigim sezonlari, spartacusu. Sen de dizi izleyebilirsin benim gibi kitap okuyamayanlardansan :)

R rvydmrt bende sabahtan aksama kadar yalnizdim. Hatta esim gorevinden dolayi transferin 3.gununden sonra yanimdan ayrildi. Sagolsun gorumcem yanimdaydi. Ama oda aksam saat 9.5-10 gibi geliyordu yanima. Yalnizligi dert etme. Rabbim yanimizda insallah. Birde burasi insani oyaliyor. Kitap aldir esine yeni kitap insan yeni olunca heves ediyor okumakta. Birde bence puzzle aldir insan yapamayinca saatler geciyor unutuyor herseyi
Kız sen beni hep yanlış etiketliyorsn rüyayı etiketliycektn galiba

Senin duzende yuksek erzincanda dusuk mu cikmisti degerlerin? 6 ay beklemenizi soylemisti kaan hoca degil mi
Evet cnm aynen aralıktan beri bekliyoruz bakalım erzincanda çok düşeük çıkıyordu başhekime çıktık megerse lab çalışan ark çözünmesi gereken sürede soermi çözündürmüyormuş bu yüzdende sayı ve hız çok az çıkıyormu yani özel lab hariç hiç bir hastaneye güvenmemek gerekir üroloji dok öyle dedi erzincanda herkes aynı şikayetle gidiyormuş

Back
X