- 24 Ağustos 2012
- 12.480
- 29.014
- 798
Pai geni ne canim? Ben pihtilasma testi yaptirdim 5 gene baktilar. Birinde mutasyon cikti. Ama dr. Ondan sorun olmaz kalp atisini duyarsak kan sulandirici igneyi birakirsin dedi. Bakalim bilmiyorum bende bir duyarsam kalp atisini insallahCok çok sevindim arkadaşım bende yarın baktıracagım nasipse.bende çok yorgnm hastanelerde kadın doğum Hemotoloji genetik derken geziyorum yarın yine işlerim var.PAI genim 4/g 4/g cıktı .kadın doğum ve hemotoloji kan pıhtılaşması yok diyor ama forumlarda okuyorum herkes pıhtılaşma bu iğne kullanmak gerek diyor doktor doktor geziyrm bakalım ne olacak
dr. Bel ve kasik agrin olabilir dedi de bende dedigim gibi az vardi ve oyle bel agrim var diyecek kadar bisey olnayinca bende suphelendim. Sagol canim. Sende dikkat et. Gecmis olsun. Cok yorma kendinkBel agrisi.3.aydan sonra basladi kasik agrim 12 ye kadar devam etti 2 hafta agrimadi 14 te tekrar basladi hala agriyor .Hatta dün okula gidemedim esim götürdü .
Tamam canin sagol insallah. Allah razi olsun.Canım inşallah hiç bir skinti olmadan keseyi de kalp atışını doğumunu hepsini göreceksin Allah in izniyle.hic kötü düşünme canını da skma
Allah razi olsun canim. Sagol.Hayırlı olsunnnn. Sağlıkla kucağına al inşallah. Çok sevindim