- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Amin inşallah dua edelim birbirimiz için.Ne guzel anlatmissin canim keske ben de her daim boyle dusunebilsem.
Bazen oyle sinirleniyorum kiziyorum ki, herseyden elimi etegimi cekesim geliyor. Bazen de dedigin gibi amaann biz bize yeteriz diyorum.
Ama insanlar o kadar cok gozune gozune sokuyor ki cocuklu yasami; sanki haybeye yasiyor gibi hissediyorum..
Insallah duzelir esinin degerleri tup bebege gerek kalmadan.
Etrafa bakma canım ilk 4/5 sene çocuğu seviyorlar okul çağına geldiğinde söylenmeler bağırmalar hatta bazılarında çocuğunu aşalamalar bile gördüm. Öğretmen ark daha iyi bilir tabi.. kimse hiçbirşeyin değerini bilmiyor ben genelde dışarıdan gözlemliyorum insanı, nimet gördükleri birşey Yok gerçekten, hayatın olağan alışı gibi görüyorlar eş bulmayı çocuk yapmayı. Ben hayata böyle bakamıyorum eş seçerkende bakmadım çocuk yetiştirirken de bakabileceğimi sanmıyorum. Öyle ki biz eşimle zıt karakterlere ve beğenilere sahip insanlarız sadece ortak noktada kesişen değerlere sahibiz. İnsanların hayatı yaşama şekillerinde baktığı açılarda çok değişik...
Bende çocuk görünce kötü olanlardanım kıskanıyorum gibi hissediyorum bazen kendimden utanıyorum. Kötü olmamın nedeni bu evliliğin bir çocukla taçlanması gerektiği ve eşimden bir çocuk sahibi olmak istediğimden. Kime ne zaman ne olacağı belli olmaz eşimin yokluğunu görürsem onun bir parçasının varlığıyla avunurum. Tabi birde ilahi boyutu var hayırlı kul yetiştirmek istiyorum.
İnşallah hepimize nasip olur.